- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.421
anladim canim benimmminslalah rabbim sanada melegi gönderecek senin evindede cocuk sesi olur beklenenim inslalah önemli degildir ailevi sorunun cünkü hepimizin evinde oluyo öyle huzursuzluklar yaw regl olacam deme valla adet belirtisiyle hamilelik belirtileri ayni nerdeyse hic belli olmaz..
canımm hani bu ay dr gideyim de ondan sonra diyorum ama..sizde içerken ne bilimm şevke geldim..benım adetlerim hep düzenlidir de onla mı alakalı acep??yoksa kolaylaştırıyor mu gebe kalmayı..folik asıt alıyom ben hiç faydası yokk bee
Baya da olmus 9 sene o kadar neden bekledin 9 sene aradan sonra,,, keske bekemeseydin 3 cu de hemen o arada yapsaydin ...
hg canımmmtünaydın kızlar,akşam misafirim çoktu giremedim ,adette olmadım bu arada ama olacagım sanırım,çok kötüyüm içim çok sıkılıyor bilemedim bir hüzün mutsuzluk var içimde kendimi çok yannız hissediyorum
ahretligim isini bilem bitirmis az bisey kalmisyaw ben ne is yaptim ne kahvalti yaptim zaten simdi kahvalti olmaz ögle yemegi yiyecem bi gidisle
mrb canım hg nasılsınmeraba kızlarrr oo herkes burda ne güzel
valla bende kahvaltımı yaptm ortalığı toparladım çamasırlar yıkandı astım bulaşkları makinaya dzcem::))
yaw gece sogan suyumu icim diye ciktim ya onu ictikten sonra tv de biisey gördüm bakarken dalmisim gelemedimyaw senle birbirimize cok benziyoz tembellikte daha ben biseyde yemedim benim herifte yemedi tabi ben hazirlamayinca doru benimde rahatligim önemli bu sözü tuttum....
evet canım benm baya oldu ben oğlum 3 yaşındayken çok istedim eşimistemedi napacaksın yeter 2 tane dedi
bende kendimi geri çektim hazırladım öleson 2 3 yıldırda eşim istiyo zor ikna etti benii öle işte canım
hg canımmminsan ailesinden biri gelip gidince çok üzülüyoo boşluk hissediyoo bende çok yaşardım öle sıkıntıları hayırlısı olsun inş olmazsın
eh işte azcık ben yaptım kızada mutfagı toplattım napim hiç yapasımm yokk saolsun annesinin balı yapıyo
mrb canım hg nasılsın
mşllh keserime bizden hamarat hg canım
canım aılevı sorunlarım sureklı herkez cıkar pesınde annemde dahıl buna babamda kardesımde kımse benı dusunmuyor ıymıısın hosmusun dıye sormazlar ,dun kardeşim buradaydı ablamlar atrkadas falan esıyle onunda 9 senedır olmuyor bebegı dıyor benı sen anlarsın ,neyse yemektı oydu buydu derken hersey elıme dolastı ablamında bebegı var daha yenı kzda perısdan oldu pesımde kardesım oturdu pc ye bır naz bır naz ,annmele babamda tek cocoukları o sankı sabah geldı annnem anneannemlere gıdecekmıs benı gozu bıle gormedı ablmala ,moralım bozuldu halıyle
evet canım benm baya oldu ben oğlum 3 yaşındayken çok istedim eşimistemedi napacaksın yeter 2 tane dedi
bende kendimi geri çektim hazırladım öleson 2 3 yıldırda eşim istiyo zor ikna etti benii öle işte canım
hg canımmminsan ailesinden biri gelip gidince çok üzülüyoo boşluk hissediyoo bende çok yaşardım öle sıkıntıları hayırlısı olsun inş olmazsın
eh işte azcık ben yaptım kızada mutfagı toplattım napim hiç yapasımm yokk saolsun annesinin balı yapıyo
mrb canım hg nasılsın
folikasiti birakma ic.....benimkide düzenli ama ben tesadüfmüydü bilmiyorum ama sogani yapinca 3 defa hamile kalmistim..simdi hamilelik icin degilde 3 hafta önce düsük yaptimda icim iyice temizlensin diye yapiyorumsen önce bidaha dr ondan sonra ic hamile kalmayi kolaylastiriyo iltihap varsa söküyo kisti yok ediyo herseye faydasi var
kız allah senı kocanıda mı doyurmadın benim kocam işte ya bugun.yarın evde ama..o bana hep der ki kocasından sonra kalkan kadın iyi olmazmış derler yalannnnnn ama tabii.mesela benim hi.ç bilmem ondan önce kalktıgımı hayır kendı de hep bana uyu uyu sen kalkma kilo al der durur..ne dedği belli değil yaa
hosbulduk canım ,ınsallh olmam ,ya ne bılım moralım bozuldu annme ablamla bızı hıc gozu gormuyor bır kız var sadece ,bebebk ıstedıgımı bılıoyor bu konudada cok hassazım dıyor napıcaksın cocougu bosversene falan esımın yanında ,esımde dıyor gıtmıcen bundan sonra zaten aertık benımde canım ıstemıyor gorumek arayı acömak lazım bellı oldu
dun ablamla canımız cıktı cocoukların mısafırlerın pesınde kosamaya calısırken kardesım kalkıpta bır tabak dahı olsun getrmedı abla ban bunu koy abla bana sunu koy bıtım kımseyı gormek ıstemıyorum daha artık,esımde evde bugun dısarda oturuyor bır kadın var bızım karsı apartmanda sureklı esım dısardayken cama cıkıyo carsaf sılkeler ıkı saat durmadan sımdıdıe yola cıkmıs gezıyor gıım dovesım var
iyiiym kuşum sen naptın??geç mi çıktın akşam
mrb canım hg nasılsın
yasagımmm canım banada anlatırmısın bi nasıl yapılıyoo:26::26:
bende deneyim bari bende eksik kalmıyım soganlıgı topigimize layık olayım
içimi iice temizlesin
dun ablamla canımız cıktı cocoukların mısafırlerın pesınde kosamaya calısırken kardesım kalkıpta bır tabak dahı olsun getrmedı abla ban bunu koy abla bana sunu koy bıtım kımseyı gormek ıstemıyorum daha artık,esımde evde bugun dısarda oturuyor bır kadın var bızım karsı apartmanda sureklı esım dısardayken cama cıkıyo carsaf sılkeler ıkı saat durmadan sımdıdıe yola cıkmıs gezıyor gıım dovesım var
olsun ablası o küçükse anneciğin ona düşüyrodur az..sizi sevmedğini göstermez ki bu..napalım onları da bazen coçuklar idare ediyor işte boyle..git kadının saçını başını yol sapık mıı nee aaasaçını başını yolma da git kocanın yanına sarıl öp
kız allah senı kocanıda mı doyurmadın benim kocam işte ya bugun.yarın evde ama..o bana hep der ki kocasından sonra kalkan kadın iyi olmazmış derler yalannnnnn ama tabii.mesela benim hi.ç bilmem ondan önce kalktıgımı hayır kendı de hep bana uyu uyu sen kalkma kilo al der durur..ne dedği belli değil yaa
canını sıkma gülümmm napacaksın sende mesefali dur bakalım eşinle mutluysan bazı şeyleri görmemezlikten geleceksin olmuyo ama yapmak zorundayızhosbulduk canım ,ınsallh olmam ,ya ne bılım moralım bozuldu annme ablamla bızı hıc gozu gormuyor bır kız var sadece ,bebebk ıstedıgımı bılıoyor bu konudada cok hassazım dıyor napıcaksın cocougu bosversene falan esımın yanında ,esımde dıyor gıtmıcen bundan sonra zaten aertık benımde canım ıstemıyor gorumek arayı acömak lazım bellı oldu
saol canım bende iyiyimiiyimm kuzum sen nasılsın
canım benı sormayanı bende sormam gıtmıcem uzun bır sure mesafe-yıde ıyıce acıcam ,anneme dıyorum bıze gel hıc gelemz bugun carsıya cıktı bıze ugrayıp oda kardesımı almak ııcın dememkkı ısteyınce gelınebılıyormus
yaw yemedi oda daha ortada bisey yok ya gitti simdi tras oluyo ..9: :9 benim herifte bazen sakayla öyle diyo hadi ordan diyom bak bide kilo almani istiyo yaw bosver bii kendimizden büyük biriyle evlenmekle iyi yapmisiz kiymet biliyolar baksana yerim seni hic önce kalkmamis bende nadir kalkmisimdir oda kendi istegimleee
kadina bak milletin evli kocasina sulaniyo
ancak kedinin cigere baktigi gibi uzaktan bakar ulasamaz beklenenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?