- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.061
hayalotum duydunmuu
ah bide birisi bana böyle dikkat etse keskeee
kizlar beni kediniz olarak alirmisiniz sanada duyrulurr hayalotumm
Annemle eşim arada dalga geçiyorlar benimle zaten şununla nasıl ilgileniyorsun oyuncaklarıda var yemesiyle mamasıyla ,bebeğin olunca düşünemiyoruz seni diyorlar..
Hayırlısı diyorum ne diyeyim,,bu arada topiğin konusu hariç nelere girmişiz:)))))
duydum kuzum bılıyorum kedılerde şekeri sındıremedıklerı için zaten şekerli bişey yerse ogun cok zıplar koşar hareketlı olur.çünkü o enerjıyı atamıyo vucuttan.bende arar ara verıyorum bazen balkonda yıyorum gızlı gızlı
canım sordum veterınere baska mama verdıkmı hıc yemıyo 1 hafta ac kaldıgını bılırım.sonra veterıner bı balıklı mama var wiskasın onu önerdı aldık ama begenmedı beef dıye bı urunu var et olanı ondan yıyo
ben çıkıyorum canbonlar yatcaz da
iyi geceler herkese opuyorum hepınızı yarın gorusuruk
ayyy sacımmmöne gelllll
tatlı ruyalar canımmben çıkıyorum canbonlar yatcaz da
ben çıkıyorum canbonlar yatcaz da
ayyy sacımmmay üzerimde bi halsizlik var tv bakıyom arada sizi okuyom kasıklarım agrıyo her an olacam sankii
ayyy sacımmmay üzerimde bi halsizlik var tv bakıyom arada sizi okuyom kasıklarım agrıyo her an olacam sankii
evet tatlım daha var ama 2gün kala felan agrırdı:26:gecen ay hiç agrım olmadan adet gördüm:44:kendimi dinlemeye çalışıyom belirti varmı dieaam senin daha günün var simdiden agrirmiydi hic:44::44::44::44::44::44:
hayırlısı bitanemmAyy olmazsın inşallah kuzzum ya seninde sevindirici haberlerini okuyalım
hayırlısı bitanemm
bakalım çok merak ediyorum ne olcak
evet tatlım daha var ama 2gün kala felan agrırdı:26:gecen ay hiç agrım olmadan adet gördüm:44:kendimi dinlemeye çalışıyom belirti varmı diekasık agrısından başka bişi yok olsamda üzülmem napim adamı bulamıyomkii
Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşallah canımmm..
bi dur bekle ama zorlada belirtide arama belki tam adami buldugunda yumurtlama olmusturrr
bi dur bekle ama zorlada belirtide arama belki tam adami buldugunda yumurtlama olmusturrr
ben cikimda soganimi icim
iyi geceler kizlarrrrrrr
simdi kalkis zamaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?