Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum duydunmuu

ah bide birisi bana böyle dikkat etse keskeee

kizlar beni kediniz olarak alirmisiniz sanada duyrulurr hayalotumm

duydum kuzum bılıyorum kedılerde şekeri sındıremedıklerı için zaten şekerli bişey yerse ogun cok zıplar koşar hareketlı olur.çünkü o enerjıyı atamıyo vucuttan.bende arar ara verıyorum bazen balkonda yıyorum gızlı gızlı

olsun anlat hancekimmm böyle dinliyom sizi

Bizimkide wiskastan sonra 3 gün zeyin ezmesi domatesle beslendi sonra bebekliğinde yediği proplanı yedi sadece onu yiyo şimdi..
Geçen gün aşağıda beslediğim kedilere aldığım mamayı yemeye çalıştı verdim 2 tane yedi döndü bakmadı bidaha yüzüne

aam senin daha günün var simdiden agrirmiydi hic:44::44::44::44::44::44:
evet tatlım daha var ama 2gün kala felan agrırdı:26:gecen ay hiç agrım olmadan adet gördüm:44:kendimi dinlemeye çalışıyom belirti varmı die kasık agrısından başka bişi yokolsamda üzülmemnapim adamı bulamıyomkii

bi dur bekle ama zorlada belirtide arama belki tam adami buldugunda yumurtlama olmusturrr

ben cikimda soganimi icim
iyi geceler kizlarrrrrrr

simdi kalkis zamaniiii

bi dur bekle ama zorlada belirtide arama belki tam adami buldugunda yumurtlama olmusturrr

Tamda ben yazacaktım ağzımdan aldın yasakhayalcim

İllaki belirti arama bitanemm,yasakhayalinde dediği gibi eşini gördüğünde yumurtlama günündür belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…