Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpionsum niye yine sabahin köründe kalktin bi hafta sonun vardi yat dinlen istee

kahvaltisini bilem yapmis ben soganimi bilem icmedim dahayemegi bilem ocaga koymussçalı faulye bu hangi yemek ki:44::44::44ndan sonrada dügüne gidecekmis.masallah masallh..yok benim bu tembellikle üsengiclikle bebem ne olmazzzz galibaaa

Son düzenleme:
Gunaydinnn canim sende baya ilerleme var yaa.. erkenden burdasin Aferim sana .. Nasilsin canim ...?

Kizlarrr sizede gunaydinn nasilsinizz?

Günaydın ben çıkıcam birazdan maalesef
Misafirim var akşama pasta börek yapmam lazım bide temizlik:))

Gunaydinnn canim sende baya ilerleme var yaa.. erkenden burdasin Aferim sana .. Nasilsin canim ...?

Kizlarrr sizede gunaydinn nasilsinizz?

günaydin gurbetimmm

doru yaw bende baya bi ilerleme varrrgördünmü bu saatte yatak yerine kk dayimm

gurbetim sen calisiyonmu seni göremiyorum eskisi kadar cünküü:44::44::44::44:

merhabalar kızlar bende tatilin keyfini çıkartyrm evde:)) ooohhh

şuan temizlik aşamasındayım

Çilekli kurabiye,gül böreği,profeterol bide mercimek köfte yapmayı planlıyorum nasıl sizce??

daha ne olsun börek var tatli var köfte var kurabiye varhicbirini yapmadinmi daha yetistirebilecenmi ama

Son düzenleme:
Günaydın ben çıkıcam birazdan maalesef
Misafirim var akşama pasta börek yapmam lazım bide temizlik:))

Cikiyorumusun kolay gelsin canim sana , oh doktureceksin yani börek cörek filan

günaydin gurbetimmm

doru yaw bende baya bi ilerleme varrrgördünmü bu saatte yatak yerine kk dayimm

gurbetim sen calisiyonmu seni göremiyorum eskisi kadar cünküü:44::44::44::44:

Evet baya baya ilerleme var .. Yok canim calismiyorumda ama ise basliyacam selecelk le dun onu konusurduk, dün is yerime gittim , patronum bana saatleri kendim ayarliyacagimi soyluyor ama ya aksam veya gece vardiyesi calismam gerekiyormus yani bir hafta full pazartesiden pazar kadar saat 22 den -07 kadar bir haftada evde yatacam . anlata bilmisimdir insallah birde istedigim bolum acil bölumu ... ama su aralar evdeyimm birde kalabalik oldumu takip etmekte zorlaniyorum ama ise yakinda basliyacam buyuk ihtimalle subatin basinda filan .. ohhh insallah yazdiklarimdan anlamisindir ..

merhabalar kızlar bende tatilin keyfini çıkartyrm evde:)) ooohhh

Merhaba canimmmmm Oh cikar tatilin keyfini nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…