- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.081
inş canım öle olmuştur fazla takmak istemiyorumm ama genede aklımdaTamda ben yazacaktım ağzımdan aldın yasakhayalcim
İllaki belirti arama bitanemm,yasakhayalinde dediği gibi eşini gördüğünde yumurtlama günündür belkim
tamam canımmBende çıkayım selencelkim yarına mşsafirim var temizlik pasta çörek çok işim var yani gündüz aralarda girmeye çalışırım.Dikkat et kendine canım özellikle ayaklarını sıcak tut.
İyi gecelerr kızlaarrrr
tamam canımmkolay gelsin iyi geceler tatlı ruyalar
Aranıza bide ben geldim 8scorpionsum geçmiş uzadıda uzadıı:))
anlaşılan herkes uykudaaaaa..biz kahvaltımızı yaptık..öğlen için çalı faulye attım ocağa. .e hadi sizde uyanın artıkkkkkkk
bugün burada olamıycam akşam arkadaşın düğünü var 3 gibi çıkıcaz gce anca döneriz..beni meraketmeyin anacımmmmmmmmmmm
anlaşılan herkes uykudaaaaa..biz kahvaltımızı yaptık..öğlen için çalı faulye attım ocağa. .e hadi sizde uyanın artıkkkkkkk
bugün burada olamıycam akşam arkadaşın düğünü var 3 gibi çıkıcaz gce anca döneriz..beni meraketmeyin anacımmmmmmmmmmm
Günaydın canımm,bende kahvaltımı yaptım,akşama misafirim gelecek temizlik ve pasta çörekle uğraşacağım 1 saat kadar burdayım.
Havanında maşallahı var hani gök delinmiş gibi yağmur yağıyor maşallah
gunaydınn kızlarrrbende kalktım temizlik yaptım biraz benımde aksama misafirim var soyle değişik güzel tarif bilen varsa paylaşsın bakalım benimle
herkese selam, ben hala adet olamadim. bazen belirtiler var, kasiklarda agrilar, bel agrisi falan. ama bir numara yok!! bir doktor arkadasim ile konustum, kan testinin yanilma payi cok az dedi. ayrica reglimi bekledigim tarihi degil son oldugum tarihi baz aldi. yani aralik 13 ünde olmustum, ocak 13 de olmam lazim diye bakiyorlar. bu hesaplamaya göre bugün 13 gündür regl gecikmem oluyor. 18 ocak ta kan testi yaptirmistim, negatif cikmisti. Regl gecikmesini stres vs. seylere yoruyorlar, ama pek sikinti yasamadim cok sükür son zamanlarda. hava degisikligide olmadi, hatta mutluydum bir aydan beri annem yanimdaydi. 31 ocak ta tekrar doktor randevum var. sanirim yine test yapar ve regl getirmek icin ugrasir. subatta Türkiye ye gidiyorum, orada bütün testlerimi yaptircam. :)))
Umarım hamilesindir canım,bu anlattıklarından başka bir neden görülmüyor çünkü adetinin gecikmesiyle ilgili .
31 ocakta mutlu güzel haberlerini bekliyoruz canımmm
cok saoll. insaallah. ama kan testinin negatif cikmasi umudumu kirdi. adet olacakmis gibi hissetmiyorum kendimi, hamile gibi de hissetmiyorum. bazen midem bulaniyor ama cok degil, enteresan midem bulaniyor ama yemek yemem artti. ne bulursam yiyorum denilebilir. hala kasiklarimda batma ve gögüs uclarimda sizlama oluyor. ama gögüslerim sis degil. akintimda durdu. sadece inanilmaz ayaklarim üsüyor, isitamiyorum. annem sicak bisey koyma vücudun herhangi bi yerine dedi. gebe isen düsük olur dedi. ayaklarimin ve ellerimin usuduguyle kaliyorum yani:))
Ben senin yerinde olsam adetim bu kadar geciktiyse eğer mutlaka başka bir laboratuvarda tekrar yaptırırdım.Kiti arızalanmıştır,titrelemeyi çok yapmıştır laborant diye düşünürüm..
Güzel haberlerini alıcaz inşallah hayatımm
doktor aldi kanimi, o gönderdi laboratuara. aslinda doktor kan testini yapmayi erken bulmustu, on gün sonra gel dedi, ama ben bekleyemedim simdi yapin dedimdi. 18 ocakta yapildi test. 3 gün sonra sonuc icin doktoru aradim gebelik görünmüyor 31 ocak ta regl olmazsan gel dedi. belki test icin erkendi. ayri bir laboratuarda da yaptiramam testi, burada o kadar kolay degil. idrar testi mi yapsam acaba??
İdrar testini yapabilirsin bence..Helal olsun bu arada ben senin kadar sabırlı davranamazdım herhalde
yok be sabirla ilgisi yok! buralarda o kadar kolay degil, Türkiye de olsan tanidik bulursun, olmadi hastane özel doktor gezersin. burada hersey yavas isliyor... ayrica en yakin eczaneye 22 km. hepsinden öte kan testi umudumu kirdi, artik oluruna biraktim. benim korkum yasimdan dolayi reglimin gecikmesi su anda. doktor buna pek takilmiyor ama, ben taktim...
sabahin erken saatlerinde yine burdayim..nasida erken kalktim bugünnn
Canım pardonn ben seni türkiyede sanıyordum özür dilerim,yeniyimya henüz kimseyi tanımıyorum..
Kaç yaşındasınki?
Belkide erken yaptırdın hcg yi ondanda çıkmamış olabilir hayatım üzme kendini..Hayırlı haberler alacağız senden içimde öyle bir his var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?