- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.201
ayyy kadinin durumu zormus miamorem...:26:
yasakhayal çook teşekkür ederim valla çook rahatladım... kendim gibilerini görmek çook güzel...
ben de tek ben böyleyimdir diyordum ama burdakiler hem dertli hem ümitli hem de acccık deli.. tıpkı benim gibbbiii:d
hemde nasil... biz yarim saat zor dayaniyoruz. kadin 24 saat birlikte. bazen deliriyor elbette ama ne yapcak, 50 senedir evliler... kayinpederim 78 yasinda.
ne hamrat kızlar var yahuu yemeklerini bile yapmışlar..bende soyle bi silkelenipp hamarat bir ev hanımı olsam yaa
ppapom hic sormaaa:26::26::26:ben daha alisverise gidecemyeemk ne yapsam diye kara kara düsünüyom--....:26:
evet canım 4 yıllık evliyim.. 1 eylülde 3 haftalık bebeğimi kaybettim.. şimdi yine istiyoruz ama olmuyooböyle bi forum arıyodum buldum sırf dertleşmek konuşmak için... çünkü bazen bunalımlara giriyorumm....
valla bende tavuk suyundan çorba,patates yemeği.bi de bulgur pilavı yapıyım diyorum..hem çok kolay hem de eşim çooookk severonları yapıcam..dün bi temizlik yaptımm varyaa kendim bile şaşırdımm ama bugun bacaklarım agrıyo tabii yapmayıp yapmayıp birden yapıncaa
sana da çoook geçmiş olsun cnm.. Rabbim tez zamanda şifanı versin.. kucağın bebiş dolsunda . buralara yazacak vaktin kalmasınnn inşallaaahhhh:d
masalalh sende baya gelismeler var.....
papom ben tatli ne yaptim ya esime yakinda poacada yapacam diyorum..yaw noldu sana degistin diyo....bende kk da bi arkadasimin annesi demisti üsengeclerin cocugu olmaz diyomus onun icin hamarat olmaya karar verdim diyorumnasi güldüüüü
kızlarrr yaa şimdi yeni gideceğim dr aradım adet in 2. ya da 3.günü gel dedii..yaa çok korkuyorum yaaa alttan nasıl muayne olacam yaa adet kenn..Allah ımm ınş bu ay hamileyimdirr de gerek kalmazz
belki sadece hormon tesi yapar muayene etmez papommmm...benim hamileliklerim hep kanamali oluyodu mesala yine dr hep alttan bakiyodu korkulacak yada cekinilecek bi durum degil kasma kendini canim benim..inslalahta gerek kalmaz hamilesindirrr
kız annem değill kocam dediiihee ben hala aynıyım haa tembellim ben hala sana verdiğim tarifteki tatlıyı yapacam vardı yaa kolay tatlı keşke gerçekten üşendiğimizden olmuyo olsa da hemen hızlasan sonra çatır çatır doğursak arkasından..sen en azından hemile kalabılıyon oyke bi yetenegin var bende hiçç yokk demk ki üşengeçlikten değill sen sigara kullannıyon mu yasagımm
amiin canım inşallahhhh: ya senin şu cümle sonlarındaki şeyler ne kadar tatlıııııçok sevdimm.. ya muhabbete giriş yapayım ban malatyadanım bizim buralarda da derler erinenin çağası olma zdiyeeeee ama ben erinen yapıda biri değilim dee yine de olmuyoooo
masalalh bayadirda evlilermis ne güzelbi arkasimin anneside öyleydi ondan biliyorum gecen sene kaybetti...kadin onu bile tanimiyodu .wc ye gitmeyi bile unutuyodu cok zor gercekten allah yardimcilari olsunn:26:
onu dedi zatii hormonlar her ay değişilkik göteririmişşona bakacakmış alttan da ederim dediii sen gel eşinden senden sonra senı bı muayne edeyım de dedii..puff her sıkıntı karı da eşim de nazlıyo gidip şey vermeye benim yerime olsa hç gitmezz sen kahvaltı ettın mı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?