Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yalniz degilsin aynurr canim..burda hempimiz birbirimize elimizden geldigince yardim edip konusuyoruz dertlesiyoruz ..hic bi zaman ümidimizi kaybetmemeye calisiyoruz......sende gel hergün konusur tanisiriz..biz burda cok samimiyizz....ailemmize anlatamadiklarimizi burda konusup dertlesiyoruz canim benim....sen evlisin demi cocugun varmi yada istiyomusun

ne hamrat kızlar var yahuu yemeklerini bile yapmışlar..bende soyle bi silkelenipp hamarat bir ev hanımı olsam yaa

hemde nasil... biz yarim saat zor dayaniyoruz. kadin 24 saat birlikte. bazen deliriyor elbette ama ne yapcak, 50 senedir evliler... kayinpederim 78 yasinda.

masalalh bayadirda evlilermis ne güzel bi arkasimin anneside öyleydi ondan biliyorum gecen sene kaybetti...kadin onu bile tanimiyodu .wc ye gitmeyi bile unutuyodu cok zor gercekten allah yardimcilari olsunn:26:

evet canım 4 yıllık evliyim.. 1 eylülde 3 haftalık bebeğimi kaybettim.. şimdi yine istiyoruz ama olmuyoo böyle bi forum arıyodum buldum sırf dertleşmek konuşmak için... çünkü bazen bunalımlara giriyorumm....

ppapom hic sormaaa:26::26::26:ben daha alisverise gidecem yeemk ne yapsam diye kara kara düsünüyom--....:26:

valla bende tavuk suyundan çorba,patates yemeği.bi de bulgur pilavı yapıyım diyorum..hem çok kolay hem de eşim çooookk sever onları yapıcam..dün bi temizlik yaptımm varyaa kendim bile şaşırdımm ama bugun bacaklarım agrıyotabii yapmayıp yapmayıp birden yapıncaa

cok gecmis olsun canim:26: benim tamda doru yere gelmissinbenimde 5 bebek kaybim var .daha 1 ay oldu 5ciyi kaybedeli..tek sorun simdilik kan pihtilasmasi ...ignesini oluyorum yine kaybediyorumm

masalalh sende baya gelismeler var.....

papom ben tatli ne yaptim ya esime yakinda poacada yapacam diyorum..yaw noldu sana degistin diyo....bende kk da bi arkadasimin annesi demisti üsengeclerin cocugu olmaz diyomus onun icin hamarat olmaya karar verdim diyorum nasi güldüüüü

sana da çoook geçmiş olsun cnm.. Rabbim tez zamanda şifanı versin.. kucağın bebiş dolsunda . buralara yazacak vaktin kalmasınnn inşallaaahhhh :d

kızlarrr yaa şimdi yeni gideceğim dr aradım adet in 2. ya da 3.günü gel dedii..yaa çok korkuyorum yaaa alttan nasıl muayne olacam yaa adet kenn..Allah ımm ınş bu ay hamileyimdirr de gerek kalmazz

kız annem değill kocam dediiihee ben hala aynıyım haa tembellimben hala sana verdiğim tarifteki tatlıyı yapacam vardı yaa kolay tatlıkeşke gerçekten üşendiğimizden olmuyo olsa da hemen hızlasan sonra çatır çatır doğursak arkasından..sen en azından hemile kalabılıyon oyke bi yetenegin var bende hiçç yokk demk ki üşengeçlikten değillsen sigara kullannıyon mu yasagımm

kızlarrr yaa şimdi yeni gideceğim dr aradım adet in 2. ya da 3.günü gel dedii..yaa çok korkuyorum yaaa alttan nasıl muayne olacam yaa adet kenn..Allah ımm ınş bu ay hamileyimdirr de gerek kalmazz

belki sadece hormon tesi yapar muayene etmez papommmm...benim hamileliklerim hep kanamali oluyodu mesala yine dr hep alttan bakiyodu korkulacak yada cekinilecek bi durum degil kasma kendini canim benim..inslalahta gerek kalmaz hamilesindirrr

amiin canım inşallahhhh: ya senin şu cümle sonlarındaki şeyler ne kadar tatlııııı çok sevdimm.. ya muhabbete giriş yapayım ban malatyadanım bizim buralarda da derler erinenin çağası olma zdiyeeeee ama ben erinen yapıda biri değilim dee yine de olmuyoooo

belki sadece hormon tesi yapar muayene etmez papommmm...benim hamileliklerim hep kanamali oluyodu mesala yine dr hep alttan bakiyodu korkulacak yada cekinilecek bi durum degil kasma kendini canim benim..inslalahta gerek kalmaz hamilesindirrr

onu dedi zatii hormonlar her ay değişilkik göteririmişşona bakacakmış alttan da ederim dediiisen gel eşinden senden sonra senı bı muayne edeyım de dedii..puff her sıkıntı karı da eşim de nazlıyo gidip şey vermeye benim yerime olsa hç gitmezzsen kahvaltı ettın mı canımm

kocanmiydiiaam benimkide acaba üsengecliktenmi düsüyo diye baglanti kurmustumm

yok papom sigara hic icmedim herifimde iciyodu 2 yil oldu birakalii

malatyada msın canım sen ??benim eşimde malatyalı yazın da ordaydımm..çookk begendim merkezinizi

masalalh bayadirda evlilermis ne güzel bi arkasimin anneside öyleydi ondan biliyorum gecen sene kaybetti...kadin onu bile tanimiyodu .wc ye gitmeyi bile unutuyodu cok zor gercekten allah yardimcilari olsunn:26:

öyle ,cok zor. Bizimki de yemek yemeyi unutuyor, bazen isimleri karisitiriyor. en cokda banka hesaplarina takmis durumda. kaloriferi kapatiyor ben kapatmadim diyor. Rabbim yardim etsin. omega 3 almayi ihmal etmeyin kizlar....

bi git bizede yaz ne yaptigini....esine biseyler yap papommm vermek zorunda ......iciniz rahat eder en azindan bi sorun yoksada inslalah sadece sabir ve duayla beklersinizz canim benim..seyyytam olarak yapmadim daha kayvaltimi ayakta biseycik yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…