- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.181
papom hosgeldin tamda bende saan soracaktim kaynana varmi diyeee
allah rahmet etsin ölmüsler:26: yorum yapmim ölünün arkasindan konusmayin derlerde:26:
kızlaar merhaba yeniyim buralarda...
miomere hoşgeldin canım
melek kayganan varmış
yaa benim avatar nıye hareket etmiyorr ??uff bende gidip test alsam mı acep beklesem mıı ??daha 2 gun var
valla kadin ne kaynanasi melekneler yapiyomus miamoreye cicek bilem koyuyomus kavonozaaa benimki elinden gelse yedirir o cicegi banaaaa
okudum kuzum
şa şır dımmm
yaw napcaz artık bzizmkilerde anlayacaklar kıymetımızı ama dur bakalım nezaman
hosgeldinaynuur canim benimm tamda doru topige geldin
en sicak samimi topik burasidir valla
yaw seni cok sevdim niye diyecek olursan ben cedrice bayilirim cünküü...izlerim sürekli vakit buldukcaaaa[/QU
çook hoşbuldum yasak hayal... evet ben de severim cedric i :d:dD ama buraların kurallarını bilmiyom yaaa.. kusura bakmayın noluur acemiliğime verin
bu gidisle biz öbür dünyada anlasirizzzzz
aw kaçakcanbonum benım cıkmam gerek kuafore gıdecedım kaşlarımı aldırayım
pazartesıye randevu aldımda kurcalatmaya gıdıcez ona gore scorpımde dugunden gelsınde okusun .hazır olun pazartesı saat 10 bucukta ona gorem
öyle deme. Kayinvaliden hayatinda olmazsa cok bir kaybin olmaz ki.... Esin seninle olsun yeter!!! bence cok fazla dert etme, zaten güzel bir söz vardir “ kacan kovalanir“ diye. Sen havali davran, görüsme, takma, düsünme, arama sorma... bak belki o zaman degisebilir....
güzellesmeye gidiyo hayalottummm
tamaam pazartesi erken kalkmam lazim ozamannscorpionsum görmezse söyleriz onada yaw insalalh hayilrli haber alacann
hosgeldinaynuur canim benimm tamda doru topige geldin
en sicak samimi topik burasidir valla
yaw seni cok sevdim niye diyecek olursan ben cedrice bayilirim cünküü...izlerim sürekli vakit buldukcaaaa[/QU
çook hoşbuldum yasak hayal... evet ben de severim cedric i :d:dD ama buraların kurallarını bilmiyom yaaa.. kusura bakmayın noluur acemiliğime verin
ne kusuru aynur canim benim..bizde ilk geldigimizde öyleydik..buraya sürekli gelirsen sana yardimci oluruz cabuk alisirsinn
insalllah hayirli haber alip, hayirli haber verir.....
insallah miamorem kör olasica kistler kizi bi rahat birakmadi..bi kurtulsa hamile kalmasida kolaylasacak inslalahh
saol Hayalot. simdilik fena degil, insalllah simdiden sonra da böyle kalir:))) tatli kadin, kendine göre hobileri var. Kayinpederim alzheimer hastasi, epey zorlu zamanlar geciriyor...
ben çıktım eşim bırakcak kapıda beklıyo
öpüyorum hepınızı gelınce mesaj yazarım mıomırem benım gordum ama yazıcak vaktım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?