Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaa benim avatar nıye hareket etmiyorr ??uff bende gidip test alsam mı acep beklesem mıı ??daha 2 gun var

papom bi bekle regl gününde yap gelmezse egerrr

yaw avatriniz kk da istenilen büyüklükte degil o zaman...100x100 pixel olmali...bilgisayyarindaki resim calisma bölümü varya üzrinde calisip kücültmelisinn o zaman..

aw kaçakcanbonum benım cıkmam gerek kuafore gıdecedım kaşlarımı aldırayım
pazartesıye randevu aldımda kurcalatmaya gıdıcez ona gore scorpımde dugunden gelsınde okusun .hazır olun pazartesı saat 10 bucukta ona gorem

ben çıktım eşim bırakcak kapıda beklıyo
öpüyorum hepınızı gelınce mesaj yazarım mıomırem benım gordum ama yazıcak vaktım yok

bu gidisle biz öbür dünyada anlasirizzzzz

öyle deme. Kayinvaliden hayatinda olmazsa cok bir kaybin olmaz ki.... Esin seninle olsun yeter!!! bence cok fazla dert etme, zaten güzel bir söz vardir “ kacan kovalanir“ diye. Sen havali davran, görüsme, takma, düsünme, arama sorma... bak belki o zaman degisebilir....

güzellesmeye gidiyo hayalottummm

tamaam pazartesi erken kalkmam lazim ozamannscorpionsum görmezse söyleriz onadayaw insalalh hayilrli haber alacann

dorusuun miamoremm

insallah miamorem kör olasica kistler kizi bi rahat birakmadi..bi kurtulsa hamile kalmasida kolaylasacak inslalahh

Yumurtalik kistleri mi? iki tane cay var ve bu caylarin kistleri tammemn gecirdigi söylenir. Fakat hamilelik riski tasirken bu caylari icemezsiniz Düsük olur. Aslinda bu konu acilmisken su sogan sularini iciyorsunuz ama, hamilelik riskiniz varken korkmuyor musunuz? belkide düsükleri bu sogan suyu yapiyordur???

yasakhayal çook teşekkür ederim valla çook rahatladım... kendim gibilerini görmek çook güzel...
ben de tek ben böyleyimdir diyordum ama burdakiler hem dertli hem ümitli hem de acccık deli.. tıpkı benim gibbbiii:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…