Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

naber kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyiz balımm sen nasılsınn:9::9:
Bugun nedense kimse yok yaa .. Hosgeldin canim yaa gecen hafta persembe cuma yumurtlama gunumdu ve o zaman koyuydu .. cumartes bu yana kadar silik cizgi cikiyor batimada az kaldi surda 9 gun ve hala silik olsa cizgi görunmesi normal mi ki
evet bitanem herzaman silikte olsa çizgi cıkar:52::52::52:cünkü azda olsa bu hormon hep var vucudumuzda:27::27:yumurtlama gunune yakın tavan yapıyor sadece:34::34::34:
kız aynı sende ben gibisin kafada kırktane soru:1:
:1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9:

evet bitanem herzaman silikte olsa çizgi cıkar:52::52::52:cünkü azda olsa bu hormon hep var vucudumuzda:27::27:yumurtlama gunune yakın tavan yapıyor sadece:34::34::34:

iyi canım ya bende ne olsn hamile kalmaya nette uğraşır oldm
ordan onu ögren burdan bunıu ögrenn gibi:52::52::52::52::52:
sende ne var ne yok nasıl gidio hayat
bu arada profil resmimi avatarmı diolar ya seninkini çook beğendimmmm:52::52::52::52::52::52::52:

Haa simdi raahtladim sagol canim beni.. :16::16::16: Senin batin ne zamandi?

haftada en az 2 kere çalıştı isen korkma
işin komik yanı doktor sper..... aşagıyukarı :52::52::52::52::52::52::52::52:72 saat yaşar dio
ama benim kafamda duşa girene kadar gibi gelioooo

Calistik canim bakalim hayirlisi .. Aman doktorlar o kadar cok sey diyorki insanin kafasi iyicene alak bulak oluyor .

Calistik canim bakalim hayirlisi .. Aman doktorlar o kadar cok sey diyorki insanin kafasi iyicene alak bulak oluyor .[/QUOTE]

dört gözle batı beklemek artıkkkk
inşallah bu son bat beklememiz olur 9 ay gelmesinnnnnnn yaaaa inşallah

iyi canım ya bende ne olsn hamile kalmaya nette uğraşır oldm
ordan onu ögren burdan bunıu ögrenn gibi:52::52::52::52::52:
sende ne var ne yok nasıl gidio hayat
bu arada profil resmimi avatarmı diolar ya seninkini çook beğendimmmm:52::52::52::52::52::52::52:
tşk ederim balımm bende görünce cok begendim avatar yaptım:52::52:inş bunlara kadar kalmayız:50::50:
Haa simdi raahtladim sagol canim beni.. :16::16::16: Senin batin ne zamandi?

benim batım 22 subat bitanem:52::52::52:bugün itibariyle calışmalara başladık:17::17:erken sanırım daha ama olsun:17::17::17:

Calistik canim bakalim hayirlisi .. Aman doktorlar o kadar cok sey diyorki insanin kafasi iyicene alak bulak oluyor .

dört gözle batı beklemek artıkkkk
inşallah bu son bat beklememiz olur 9 ay gelmesinnnnnnn yaaaa inşallah[/QUOTE]
kln hayatım senin bat ne zaman:44::44:aslında biri su bat tablosunu güncellese arada bu kadar zorlanmam:52::52::52::52:

evet canım sessiz buralar akşama dolar:3::3::3::3::3:
ne olsn aynen devam
sen de bakalım film nasıldı gezdinmi dün

Insallah dolar aksam yaa .. Film guzeldi canim ya degisiklik oldu .. sözde esim bugun evdeydi onuda sabah kahvalti yaparken ise cagirdilar yani yanlizim aksam yemegi haziliyorum ama ne zaman gelecek bilmiyorum insalla gelir briazdan ..

Selam canimmm yok cikmadim burada kimseyi goremeyince bende baska sayfalara dalmistim ne yapiyosunn ?:9:

:16::16::16: Sevindim burda olduguna .. Ne yapiyim evdeydim butun gun yanlizdim esimi beklerim isten gelmesini 10-15 dk evde, sofrayi hazirladim acikmis benim kuzum ..:16::16::16: Sen napiyorsun canim benim .. ? Sen calisiyormusun?

:16::16::16: Sevindim burda olduguna .. Ne yapiyim evdeydim butun gun yanlizdim esimi beklerim isten gelmesini 10-15 dk evde, sofrayi hazirladim acikmis benim kuzum ..:16::16::16: Sen napiyorsun canim benim .. ? Sen calisiyormusun?

Afiyet olsun o zaman size :56: bende bugun disaridaydim esimle alisveris yaptik o ise ben eve geldim yok canim calismiyorum :27: Ya sen?

ben geldim kızçelerim az bi bakınım dedim özledim sizleri:29::29:
geri çıkıcam hayalimi gördüm hoşgeldin bitanem nasılsın:29:canbonlarım sızler nasılsınız:16:

Son düzenleme:
Back
X