- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.361
iyilik canim burasi pek sessiz bugun senden nabr cnm?
evet canım sessiz buralar akşama dolar

ne olsn aynen devam
sen de bakalım film nasıldı gezdinmi dün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyilik canim burasi pek sessiz bugun senden nabr cnm?
kız aynı sende ben gibisin kafada kırktane soru
![]()
iyiyiz balımm sen nasılsınnnaber kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet bitanem herzaman silikte olsa çizgi cıkarBugun nedense kimse yok yaa .. Hosgeldin canim yaa gecen hafta persembe cuma yumurtlama gunumdu ve o zaman koyuydu .. cumartes bu yana kadar silik cizgi cikiyor batimada az kaldi surda 9 gun ve hala silik olsa cizgi görunmesi normal mi ki
kız aynı sende ben gibisin kafada kırktane soru
![]()
hahaha aynenn cnm yaa,,, Birde gecen aya gore calismamiz cok olmadi yani normaldi .
iyiyiz balımm sen nasılsınn
evet bitanem herzaman silikte olsa çizgi cıkarcünkü azda olsa bu hormon hep var vucudumuzda
yumurtlama gunune yakın tavan yapıyor sadece
![]()
iyiyiz balımm sen nasılsınn
evet bitanem herzaman silikte olsa çizgi cıkarcünkü azda olsa bu hormon hep var vucudumuzda
yumurtlama gunune yakın tavan yapıyor sadece
![]()
haftada en az 2 kere çalıştı isen korkma
işin komik yanı doktor sper..... aşagıyukarı72 saat yaşar dio
ama benim kafamda duşa girene kadar gibi gelioooo
dört gözle batı beklemek artıkkkk
inşallah bu son bat beklememiz olur 9 ay gelmesinnnnnnn yaaaa inşallah
tşk ederim balımm bende görünce cok begendim avatar yaptımiyi canım ya bende ne olsn hamile kalmaya nette uğraşır oldm
ordan onu ögren burdan bunıu ögrenn gibi
sende ne var ne yok nasıl gidio hayat
bu arada profil resmimi avatarmı diolar ya seninkini çook beğendimmmm![]()
Haa simdi raahtladim sagol canim beni..Senin batin ne zamandi?
benim batım 22 subat bitanembugün itibariyle calışmalara başladık
erken sanırım daha ama olsun
Calistik canim bakalim hayirlisi .. Aman doktorlar o kadar cok sey diyorki insanin kafasi iyicene alak bulak oluyor .
Calistik canim bakalim hayirlisi .. Aman doktorlar o kadar cok sey diyorki insanin kafasi iyicene alak bulak oluyor .
evet canım sessiz buralar akşama dolar
ne olsn aynen devam
sen de bakalım film nasıldı gezdinmi dün
Huu Huuu Kimse yokmuuu
![]()
Ben varim canim galiba sende cikmisin?
Selam canimmm yok cikmadim burada kimseyi goremeyince bende baska sayfalara dalmistim ne yapiyosunn ?![]()
Sevindim burda olduguna .. Ne yapiyim evdeydim butun gun yanlizdim esimi beklerim isten gelmesini 10-15 dk evde, sofrayi hazirladim acikmis benim kuzum ..
Sen napiyorsun canim benim .. ? Sen calisiyormusun?
Afiyet olsun o zaman sizebende bugun disaridaydim esimle alisveris yaptik o ise ben eve geldim yok canim calismiyorum
Ya sen?
Sagol canim , Ben okuyorum arada calisiyordum ama buyuk ihtimalle sabit ise basliyacam hastanede..![]()