Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:9::9::9: ay cok guldum adam hakli ama anacimm baksana bebek icin ne zaman firsat bulucaksinizzz :52:

walla ilk dediginde bende güldüm, adam hakli valla... aralik 6 dan beri hep yatili misafirimiz vardi. annem zaten iki ay kaldi.. on gün önce geri dönmüstü, yengem ve kizlar okul tatilindeler. bana gelmek istioyrlardi, annem de takildi onlara. Neyse ki 8 gün kalaicaklar:9))

walla ilk dediginde bende güldüm, adam hakli valla... aralik 6 dan beri hep yatili misafirimiz vardi. annem zaten iki ay kaldi.. on gün önce geri dönmüstü, yengem ve kizlar okul tatilindeler. bana gelmek istioyrlardi, annem de takildi onlara. Neyse ki 8 gün kalaicaklar:9))

zaten yeni regl oldun onlar gittiklerinde anca yumurtlarsin o zaman full time calismak :9:

hayirrrrrrrr, 11 inde de ben gidiyorum Türkiye ye:(((( bir iki günüm var, tuttu tuttu, tutmadi baska maclara artik:))

çok saol canım bende iyiyim
daaha önce konuşmadık senle anlatsana canım ne kadardır bebek istiorsn tedavi görüomsn

hoşş geldinnnnnn:52::52::52::52::52::52::52:

aaaa dogru yaa orada calisma durumun yokmu :17:

sende hosgeldin canim nasil gidiyorr :16:

sende hosgeldin canim nasil gidiyorr :16:[/QUOTE]

bende ne olsn aynı bat beklemekteyim her ay adetten sonra yıkılra yumurtlama haftası çalışır çok güzel bat beklerim canımm:52:
:52::52::52::52::52::52::52:

7 ile 9 şubat arası
senin ne zaman canımm

insallah olmazsin canim ben en son 8 ocakta oldum 28 gun de bir oluyorum 5 gibi bekliyorum davetsizleri :27:[/QUOTE]

loori sen tedavi falan oluomsn ne kadardır istiosn bebek
bide çoçugun varmı
inşallah gelmez seninde
adetinn canımm

slm kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalım:16::16::16:

insallah olmazsin canim ben en son 8 ocakta oldum 28 gun de bir oluyorum 5 gibi bekliyorum davetsizleri :27:

bide çoçugun varmı
inşallah gelmez seninde
adetinn canımm[/QUOTE]

selam canim hosgelsin iyiyim Allaha sukur sen nasilsinn :16:

yok tatlim tedavi fln olmuyorum 1 senedir istiyorum dr fln gittim bi sorun yok dedi bakalim bekliyoruz iste cocugum fln da yok :ssz: ya senin?

bide çoçugun varmı
inşallah gelmez seninde
adetinn canımm

selam canim hosgelsin iyiyim Allaha sukur sen nasilsinn :16:

yok tatlim tedavi fln olmuyorum 1 senedir istiyorum dr fln gittim bi sorun yok dedi bakalim bekliyoruz iste cocugum fln da yok :ssz: ya senin?[/QUOTE]

benimde yok:18:
:18::18::18::18::18::18:bende 1 yıldır istiorm ama tık yok:1::1::1::1::1:
soğan suyu içorm bu ay bakalım ne olacak

Back
X