- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.001
inşallah kuzum benim benimde sizler için tek duam bu
ama sure ne olursa olsun beklıycez baska çaremiz yok
senin gözlerini yerim ben hayalotumm benimmm
oyle hayalotumm napalimm
var mı belirtin balımmhoşbulduk canım evet 4 gün falan kaldı
tahmin et bakalım sence benim ismim nebakalım bulabılcenmi
hoşbulduk canım evet 4 gün falan kaldı
asma suratını canbonum ya daha dur test bile yapmadın belki şuan göbişinde meleğin var
var mı belirtin balımm
ediyorummmmserap bildim mi
bilemedinama 5 harfli onu buldun b ile başlıyo u ile bitiyo
insallah hayalotum yaa
bunu yapmak bile çok güzel ya loorim kkya gırmeden face bi girdim erkek kuzenımle konusuyodum .evlı oda yeni bebekleri oldu.bana dıyoki noldu senin kızan daha gelmiyomu dedim trafık ışıklarına yakalandı kuzim istanbul trafiği malum dedim artık nediyeceğimi şaşırdım insanlara
bende o konuda cok uyuz oluyorumm soranlarabunu yapmak bile çok güzel ya loorim kkya gırmeden face bi girdim erkek kuzenımle konusuyodum .evlı oda yeni bebekleri oldu.bana dıyoki noldu senin kızan daha gelmiyomu dedim trafık ışıklarına yakalandı kuzim istanbul trafiği malum dedim artık nediyeceğimi şaşırdım insanlara
vallahide bildinnnnnn
ayy hayalotumm yaa haklisin artik diyecek cvp bile bulamiyo insan ama napcaksin iste bekle bekle bekle bekle bekle
bende o konuda cok uyuz oluyorumm soranlarasizene yaaa sanki düşünce gücüyle oluyor bu işler
ohh be öğrendimsırada loorim var
bende o konuda cok uyuz oluyorumm soranlarasizene yaaa sanki düşünce gücüyle oluyor bu işler
ohh be öğrendimsırada loorim var
geçicek inşallah bugunlerde gün gelcek yine toplancaz ama bizim bııcırıkların yaramazlıklarını anlatmaya gelıcez buraya inşallah
eee hani seninki
hadi bakalim hayalim beni tahmin et..
evet hayalotum uykusuydu yemegiydi gaziydi kakasiydi
hadi bakalim hayalim beni tahmin et..
evet hayalotum uykusuydu yemegiydi gaziydi kakasiydi
seninkini ben bildimsen bileceksinn benimki çiçek ismi ama onu söyleyebilirim
seninkini ben bildimsen bileceksinn benimki çiçek ismi ama onu söyleyebilirim
valla öyle oturcak vakıt bulursak kkya gelırız artık yada hepımız aynı saatlerde uyuturuz yavruları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?