- Konu Sahibi medd_cezir
- #34.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
civcivv çıkacakkkkhabibtemmm safak sayar gibi bat sayiyoruz bakalim civcivmi cikicak kusmu![]()
yaw ben de anlamadım kuzum.bi kistim bundan 6 ay falan önce.7cme yakındı amelıyat demişti bırazdaha buyurse sanırım 8 cmden sonra amelıyat olunuyo:26kendılığınden patladı ben o ay tatıle gıtmıstım stresten uzak kendılıgınden hıc bısey anlamadım bile
şimdiki bu 5.aya giriyorum daha 3 cm bile olmamıştır çok ufak ama 1mm bile oynamıyo ilaca hiçb tepki vermedi.bakalım bu ay adet olursam yıne ki buyuk ıhtımal olucam 12.gunu gel dedi sırasıyla doopler rahım fılmı falan bakılcak kist için.öyle işte canbonum.karısık biraz durum.
bak şimdik bunları anlatınca iyice uykum kaçtı![]()
civcivv çıkacakkkk
balım yaa dr banada her gidişimde 3 cm kist var diyor ama önemli değil hiçbirşey kullanmaya gerek yok hamileliğe engel değil diyor![]()
:86::86::86::86::86::86:ahanda sen görürsün loorim haberi verdiğinde ben burda olacağım sendende önce öğreneceğim
bak bu hayalotummm gözler gidiyo uykusuzluktannn
![]()
bu ay ne zaman bekliyosun batini canim?
:86::86::86::86::86::86:
24 olması gerek canbonum![]()
civcivv çıkacakkkk
balım yaa dr banada her gidişimde 3 cm kist var diyor ama önemli değil hiçbirşey kullanmaya gerek yok hamileliğe engel değil diyor![]()
hayalotum baska dr a da gitseydin ya bende anlamadim simdi![]()
Habibtelermmmmm biri de bana anlatsın kimin civcivi kimin gün sayımı ayyyy hadi kim kim söyleyin![]()
hmmmm:44::44::44:bu belki sürpriz yapar teyzoşlarınacanbonum bende bide zincirler var ama ekstra pko olanhepisiciği varda bi bebiş yok
![]()
Habibtelermmmmm biri de bana anlatsın kimin civcivi kimin gün sayımı ayyyy hadi kim kim söyleyin![]()
offff bayada varmis habibtemmm![]()
İyi geceler kızlarr :)
İyi geceler kızlarr :)
sıkıldım canbonum ya tavsıye cok eden oldu.bakarsan bende memnunum ılgısınden ama nasıl tedavı suresı işliyor bilmiyorum.sadece olmıycak bişeyın yok gorunurde sabredıp cabalaman gerek dıyor.gıdıyımmı kararsız kalıyorum bu 4.doktor cunku.her doktor aynı aşamaları tekrar yapıyor ve zaman kaybı oluyor.tek gıtmemem sebebım bu![]()
sıkıldım canbonum ya tavsıye cok eden oldu.bakarsan bende memnunum ılgısınden ama nasıl tedavı suresı işliyor bilmiyorum.sadece olmıycak bişeyın yok gorunurde sabredıp cabalaman gerek dıyor.gıdıyımmı kararsız kalıyorum bu 4.doktor cunku.her doktor aynı aşamaları tekrar yapıyor ve zaman kaybı oluyor.tek gıtmemem sebebım bu![]()
hoşgeldin canım aramızamerhaba nasılsın
![]()
habibtem 4.yada 5i gibi kirmizilari bekliyorum ama bende bi belirti yok
bakalim ne olucak :26:
iyi geceler canim hosgeldin
haklisin hayalotum tekrar tekrar bastan yasamaktansa surekli don basaysa devam et bakalim insallah en kisa zamanda kist mist kalmicak![]()
çörekotu bal tarçın yeeee![]()