- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.281
bencede canim birakmaya ozen goster bak bebiste istiyosun
sorma olduruyo beni yaa bu aci
ben hep oyle ruyalar goruyorum canim hamileyim bebegim oluyo emziriyorum fln ama ortada bisey yokki
hayirlisi olsun senin icin insallah
valla biizmki öle kedi köpeğe karşı sadece şansım var balık , kuşokadar bende ikisinidee alcam
Ben ilk defa görünce böyle bir rüya etkisinde kaldım açıkcası..
Bide silver kucağımda yatarken kafasını göbeğime koyuyor arada durup bakıyor karnıma sanki bişey duymuş gibi oda etkiledi belkide sadece kuruntu yapıyorum bilmiyorum((
canlarımmm ben azcık kaçıyorum kocişim gelio annemi götürces malum bulanılmdan çıkıoyrum kadıncağız evine gitcekallah razı olsun annelerimizden ben gene telden vs bakıraım size
en azindan insani psikolojik acidan rahatlatir ya bakalim ne alicaz kopek alirsak devamli disariya cikartmak zorundayiz ve ben soguk olunca yagmur olunca asla cikmam ama kedi olsa cikmasina gerek yok
Hıh bide onu diyecektim ben bekarken boxer cinsi köpeğim vardı gecenin 3 ü 5 i tasmasını alır gelir önüme atardı çişi gelmiş dışarı çıkmak isterdi Allahtan iri ve eğitimli bi köpektide çıkabiliyordum onunla sitenin etrafında dolaşıp dönerdik eve,bide bunun yağmuru çamuru var olur olmadık zamanlarda dışarı çıkmak ister....
Ama kediler öylemi al kumunu 1 ay gider hoş benim oğlana 15 gün zor gidiyorda yani kediye bakmak köpeğe bakmaktan daha zahmetsiz
canlarımmm ben azcık kaçıyorum kocişim gelio annemi götürces malum bulanılmdan çıkıoyrum kadıncağız evine gitcekallah razı olsun annelerimizden ben gene telden vs bakıraım size
ismi silver mi bende hancek diyorum ya kusura bakma
bak sen su silvera olabilir canim hayvanlar anlar ya insallah oyledir
Önemli değil bitanemm,ben yazmamışımki ismini öyle sanman doğal...
İnşallah canım yaaa hayırlısıyla inşallah öyledir
ilk kez batim icin bu kadar heyecan yaptim yaaa deliyim ben kendimi boyle yaptim sonrada hayal kirikligi yasicam
Canlarımmm ben çıkayım eşim erken geliyor maalum ben masayı hazırlayayım bide salata yapayım,akşam yada gece görüşürüz iyi bakın kendinize
ilk kez batim icin bu kadar heyecan yaptim yaaa deliyim ben kendimi boyle yaptim sonrada hayal kirikligi yasicam
Canlarımmm ben çıkayım eşim erken geliyor maalum ben masayı hazırlayayım bide salata yapayım,akşam yada gece görüşürüz iyi bakın kendinize
herkese merhabaaa
ben geldim ama kimsecikler yoookk
ocak ayında iki hamişimiz varmışş, selencelkim ve paposenerim çoooooooooooook sevindim tebrik ediyorumm
darısı başımıza inşşşşş
loorim dönmüüşşşhoşgeldin kuzum, çok özlettin kendinii
çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorum iyi akşamlaaaarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?