- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.261
Ben geldim canlar film izlicektim vazgectimm
Hayır hayatım maalesefhayaolotum ve benim kedilerimiz var onun kız benim oğlan:))
Hayırlısıyla kendi bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek Allahın izniyle canımmm...
Hoşgeldin loorimm nasılsın??Neler yaptın bugün göremedim seni pek???
Osigarayıda içme hoş sana diyorumda bende kahveyle içiyorum şuan 2.sigaramı(((
Ben geldim canlar film izlicektim vazgectimm
Bencede evdeyken örmelisin hem kafanı dağıtıyorsun hem güzel şeyler çıkıyor ortaya,en güzel terapi bence:))
Akşama resim paylaşacağım yemekten sonra başlayabilirim inşallah yorumlarınızı bekleyeceğim bitanemm
hadi yaa ayy çok hoşsunuzzz hiç aklıma gelmemiştimaşşallhh genede olsun canım olucak hepimize verecek Rabbim ben inanıyorum aylar sonra bu yazdıklarımı hatırlayıp gülümseyeceğiz Allah hayırlısını versinde napalım azcık özletipte versin
hosbulduk hancekim azcik yolla o kediyi bana seviyim ben yaa bende istiyorum esim kopek istiyo bakalim ne olcak
ben acayip sanal iciciyimdir hee cok pis icerim
napiyim hancekim 2-3 gun kaldi benim bata fenalardayim gogus uclarim acayip aciyo anlatamam
hoş geldinnnnn canımmmm
valla datlım hiç anlamıyorum ki aslında ama kendimi zorlarsam yaparımbende ismeğim kurslarını araştıyorum belki kafa dağıtayım die resim kursuna başlayabilirm maksat uğraş olsun yaww le boş boş oturmayayım
Şimdilik o benim evlat gibi kuzzuumm ben nereye o oraya oturduğumu görmesin hemmen pıt kucağımda kıskanç serseri :)))
Hayırlısı tabi bitanemm hep öyle dua etmiyormuyuz,Allahım isteyen herkese versin inşallah çok bekletmeden..
yürürken falanda ağrı yapar canım böleolsun olsunnn inşallah sebebi güzel olsun
bende evde köpecik istiyor ama eşim aynı fikirde değil :26: bende kuş balık ne varsa toplucammazcık şenlensin yaww evv
hosbulduk hancekim azcik yolla o kediyi bana seviyim ben yaa bende istiyorum esim kopek istiyo bakalim ne olcak
ben acayip sanal iciciyimdir hee cok pis icerim
napiyim hancekim 2-3 gun kaldi benim bata fenalardayim gogus uclarim acayip aciyo anlatamam
aynen yoksa yakinda duvarlari fln oksicam sevicem
Aaah nasılda sevgi arsızı biliyormusun şimdi bile bana naz yapıyo eşşek,öptürecek zorla kendini.
Olsun kızz sanalda olsa içme,bende günde 3 e düşürdüm bırakacağım ama inşallah..
Benimde bat 8 şubat
Yaaa kuzzuum iyi bilirim o acıyı ben bant yapıştırırdım sürtünmeden doğan hassasiyeti yok ediyo en azından...
Ayy bende şu 3 gündür accayip şeyler oluyo perşembe gecesi rüyamda bi yemek gördüm anneme söyledim sağ olsun hemen yaptı ama sanki ömrü hayatımda hiç yememişim gibi tatlı geldi.Kasıklarımda sanki kelebek uçuşuyormuş gibi bişeyler oluyo..Dün gecede rüyamda hamile olduğumun haberini alıyordum yorumunu bilen varmı aranızda???
Aaah nasılda sevgi arsızı biliyormusun şimdi bile bana naz yapıyo eşşek,öptürecek zorla kendini.
Olsun kızz sanalda olsa içme,bende günde 3 e düşürdüm bırakacağım ama inşallah..
Benimde bat 8 şubat
Yaaa kuzzuum iyi bilirim o acıyı ben bant yapıştırırdım sürtünmeden doğan hassasiyeti yok ediyo en azından...
Ayy bende şu 3 gündür accayip şeyler oluyo perşembe gecesi rüyamda bi yemek gördüm anneme söyledim sağ olsun hemen yaptı ama sanki ömrü hayatımda hiç yememişim gibi tatlı geldi.Kasıklarımda sanki kelebek uçuşuyormuş gibi bişeyler oluyo..Dün gecede rüyamda hamile olduğumun haberini alıyordum yorumunu bilen varmı aranızda???
bende evde köpecik istiyor ama eşim aynı fikirde değil :26: bende kuş balık ne varsa toplucammazcık şenlensin yaww evv
hahahhaallah iyiliğin, versin yaww hiç güelceğim yoktu bende geçenlerde dedim eşime okadar istiyorsan gel beni sev napcan köpeği dedi şimdi sıkıldıkca kafasını okşuorum
ayy hayırlı olsun canım allah hayırlara çıkarsınn inşallah hamişsindirr
Benim eşimde köpek istiyordu hatta kedilerden nefret edermiş kayınvalidem söyler hep,ama şimdi nasıl seviyor anlatamam.Köpek alma fikrindende köpek olan evde namaz kılınmaz demş 1-2 kişi hemen vazgeçti.Oğluşumuzla 3 kişilik bir aileyiz şimdik:)))
Resimdekide bizzat kendisidir oğluşumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?