- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.301
kızlarr merhabalarrr ben geldimmm
Ben geldiiiiiimm
Modele yeni başlayabildim birazdan gelecek resim yorumlarınızı bekliyorum
Ona göre ya devam edeceğim ya sökeceğim
hosgeldiniz canlar
hancekcigim koy bakalim
hosgeldiniz canlar
hancekcigim koy bakalim
Modele yeni başlayabildim birazdan gelecek resim yorumlarınızı bekliyorum
Ona göre ya devam edeceğim ya sökeceğim
hoşgeldn cnmm
hoşbuldumm cnmm sen de hoşgeldnn
Hoşbuldum bitanemmm eşimi yenice yatırdım şiş numaralarını ayarladım yeni başladım henğz bi 15-20 dakikaya kadar eklerim resmi canımm
Harıl harıl öriimde size resim yetiştiriim yorum yapın şiş ile örülenmi yoksa tığ ile örülenmi bende ona göre devam edeyim canlarımmm
olur cnmm gonder bakalım aradıgın bı model falan varsa bayaaa orgu bırıkımım var yardımcı olabılırım kolay gelsınn sana sımdıdenn
ahanda benkeske bende bilsem de bende yapsam sadece iki ters bi duz bunu biliyorum bide baslamayi ve bitirmeyi bilmiyorum o yuzden yapmiyorumhaaa bide sadece atki orebilirim
olur cnmm gonder bakalım aradıgın bı model falan varsa bayaaa orgu bırıkımım var yardımcı olabılırım kolay gelsınn sana sımdıdenn
keske bende bilsem de bende yapsam sadece iki ters bi duz bunu biliyorum bide baslamayi ve bitirmeyi bilmiyorum o yuzden yapmiyorumhaaa bide sadece atki orebilirim
ahanda bendantel falan biliyor da bende anca ters düz okadar
Nohut modelinden şal başladım hayatım tığ işindende papatya başlamıştım yorum sizin olacak ona göre devam edeceğim ya o ya bu:)))
ben tıgdada şiştede cogu orgu tekniğini biliyorumm dergilerden internetten ögrendmm cnmm cok basıt sende öğrenebilirsinn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?