Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam canlarım birazdan gecicem eve

Modele yeni başlayabildim birazdan gelecek resim yorumlarınızı bekliyorum

Ona göre ya devam edeceğim ya sökeceğim

Harıl harıl öriimde size resim yetiştiriim yorum yapın şiş ile örülenmi yoksa tığ ile örülenmi bende ona göre devam edeyim canlarımmm

olur cnmm gonder bakalım aradıgın bı model falan varsa bayaaa orgu bırıkımım var yardımcı olabılırım kolay gelsınn sana sımdıdenn

Maşallah maşallah ne marifetli hanımlarsiniz yaw bende öğrenmeyim yaw örgü vs olmaz bole boş boş

olur cnmm gonder bakalım aradıgın bı model falan varsa bayaaa orgu bırıkımım var yardımcı olabılırım kolay gelsınn sana sımdıdenn

keske bende bilsem de bende yapsam sadece iki ters bi duz bunu biliyorum bide baslamayi ve bitirmeyi bilmiyorum o yuzden yapmiyorum haaa bide sadece atki orebilirim

keske bende bilsem de bende yapsam sadece iki ters bi duz bunu biliyorum bide baslamayi ve bitirmeyi bilmiyorum o yuzden yapmiyorum haaa bide sadece atki orebilirim
ahanda ben dantel falan biliyor da bende anca ters düz okadar

Nohut modelinden şal başladım hayatım tığ işindende papatya başlamıştım yorum sizin olacak ona göre devam edeceğim ya o ya bu:)))

ben tıgdada şiştede cogu orgu tekniğini biliyorumm dergilerden internetten ögrendmm cnmm cok basıt sende öğrenebilirsinn ...

Nohut modelinden şal başladım hayatım tığ işindende papatya başlamıştım yorum sizin olacak ona göre devam edeceğim ya o ya bu:)))

oldu cnmm gnder bakalım bende bebek orgulerıyle kafayı bozdumm hep bebek ıcın hazırlık yapıyorumm ALLAHm tez zamanda yavrumu versinn bana inş.

ben tıgdada şiştede cogu orgu tekniğini biliyorumm dergilerden internetten ögrendmm cnmm cok basıt sende öğrenebilirsinn ...

tatlim ben baksam bile cozemiyorum onlari ve tig elime hic yakismiyo tutamam bile o derece manyagim ama sisle orgu severim bilsem keske ters duzden baska

hancekcigime baksana sal oruyooo masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…