- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.241
ben geldim mevlüt vardı bugun şimdi eve gırdım kaçakcanbonuma bakım geldimi diyem
bi geçmişe bakem nabıyonuz
geçmiş olsun bitanem hoşgeldin bu arada aramızatünaydın arkadaşlar bende geldim aranızaizninizle...
bende p.tesi bebeğimi kaybettimkalbi durdu kürtaj ile aldılar ama şükür derdi veren sabrını veriyor... bende inş. yılmadan bıkmadan ilk adetimden sonra tekrar deneyecğim inş.tez vakitte güzel haberleriimi veririz Allah'ım kime istiyorsa versin inşallah
bende ıyıyım bıtanem anca geldım eveiyiyim bitanemm sen nasılsın
iyiyim bitanem çok şükür.sen nasıl oldun gurbetım daha yenı temızlık yapıcam benGünaydinnn canim ....Nasilsin?
baksen şu hayalimeacısın acısın hiç belirti yok diye mızmızlanıyordun dün al sana belirti şimdi boşverdünü hayalotum yokken anlaşalım aramızda
cansın sen canyok oyle yagma valla hayalimm
ama soyle bi guzellik yaparimm ilkinizde birden ozele msj atarim bu sekilde ikinizde ayni zamanda ogrenmis olursunuz
ben boyle konusuyorum da 2 gun sonra gorucem kendimi
heç işteinsallah hayalimm ama ne biliyim bilirsin bu duyguyu iste sonradan hep fos ciktigi icin
Hayalotumun arkasindan is cevirirmiyim hiiic bennn
canbonum senmi gelmişinnapıyonuz bakayım hayalim bekle biraz zamanında yapki faydasını göresin.beklemek çok zor haklısın ama bu kadar beklemişsin azıcık daha sabret
allah kabul etsin canımmvalla ben miskin miskin otuyorum yıllar sonra ilk kes evde kalıyorum şükür valla
ben geldim mevlüt vardı bugun şimdi eve gırdım kaçakcanbonuma bakım geldimi diyem
bi geçmişe bakem nabıyonuz
Allah kabul etsin bitanemmm,sabahları kimse olmuyor burda beyaa:)))
Bide hafta sonu ondanmı acep pek kimse olmuyor.Yeni arkadaşlar katıldı aramıza sağolsunlar..
evet canım çalışıyorum uzuun zamandır ilkes böle kaldım bir süre çalışmayacağım inş. bu süre içinde bebiş yaparım
amin inşallah kuzumhafta sonu sakin geçiyor bitanem millet gezenti anam
bende bi selam verim dedim şimdi bi evi kaldırım temizliğe başlım yarın misafirim gelebilir çünkü ama akşam gelmeye çalışıcam yanınıza
gördüm bitanem en dogru topıkteler şuan
hancekim,ilhannazım ,keserim şimdi çıkmam gerek akşam gorusuruk artıkbiraz evi toparlıyayım
öpüyorum hepinizi
Gece bile olsa gel bitanemm,yeni bi model başlayacağım göstermem lazım yorum yapmanızı isteyeceğim..
Kolay gelsin bitanemm bende yeni bitirdim kahvemi içiyorum şimdik:))
Oğlanda kucağımda oooh değmeyin keyfime sanki o yoruldu temizlik yaparken:))))
kolay gelsin canım bende uzanayım sole telden takip edeyim
benim kızımda koltuk tepesinde beni bekliyor şimdik.toz bezi sıkıstırım elınede anasına iş yapsın.
afıyet bal şeker olsun.gelınce bol şekerli kahvemı yaparsan yeni modele yorum atarımöptüm canbonum
Allah kabul etsin bitanemmm,sabahları kimse olmuyor burda beyaa:)))
Bide hafta sonu ondanmı acep pek kimse olmuyor.Yeni arkadaşlar katıldı aramıza sağolsunlar..
aslında evdeyim bende mı orsem bişey uğraş olur valla be örsem acepbenim kızımda koltuk tepesinde beni bekliyor şimdik.toz bezi sıkıstırım elınede anasına iş yapsın.
afıyet bal şeker olsun.gelınce bol şekerli kahvemı yaparsan yeni modele yorum atarımöptüm canbonum
Herkes evinde temizlik yemek telaşından bide eşi evde ise girmiyodur canımsenin oluşun mu va allah bağışlasin yaw ne gusel
aslında evdeyim bende mı orsem bişey uğraş olur valla be örsem acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?