Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldim mevlüt vardı bugun şimdi eve gırdım kaçakcanbonuma bakım geldimi diyem

bi geçmişe bakem nabıyonuz

ben geldim mevlüt vardı bugun şimdi eve gırdım kaçakcanbonuma bakım geldimi diyem

allah kabul etsin canımm valla ben miskin miskin otuyorum yıllar sonra ilk kes evde kalıyorum şükür valla

geçmiş olsun bitanem hoşgeldin bu arada aramızarabbim tekrarını yasatmasın kucagına almayı nasıp etsın bundan sonra
iyiyim bitanemm sen nasılsın
bende ıyıyım bıtanem anca geldım eve
Günaydinnn canim .... Nasilsin?
iyiyim bitanem çok şükür.sen nasıl oldun gurbetım daha yenı temızlık yapıcam ben
acısın acısınhiç belirti yok diye mızmızlanıyordun dünal sana belirtişimdi boşverdünü hayalotum yokken anlaşalım aramızda
baksen şu hayalime
yok oyle yagma valla hayalimm

ama soyle bi guzellik yaparimm ilkinizde birden ozele msj atarim bu sekilde ikinizde ayni zamanda ogrenmis olursunuz

ben boyle konusuyorum da 2 gun sonra gorucem kendimi
cansın sen can
insallah hayalimm ama ne biliyim bilirsin bu duyguyu iste sonradan hep fos ciktigi icin

Hayalotumun arkasindan is cevirirmiyim hiiic bennn
heç işte ben takipteyim ona göre
napıyonuz bakayım hayalim bekle biraz zamanında yapki faydasını göresin.beklemek çok zor haklısın ama bu kadar beklemişsin azıcık daha sabret
canbonum senmi gelmişingöremedim teyzoşumu ya görkemim nasıl bıtanemasetonum özlüyom ya sıksık gel
allah kabul etsin canımm valla ben miskin miskin otuyorum yıllar sonra ilk kes evde kalıyorum şükür valla

çalışıyomuydun canım daha önce :44:saol bu aradaaminnn

ooooh süpürüp sildim tozumuda aldım lavabolarımıda ovdum,yemeğimide koydum fırına kahvemide aldım yanıma :)))

Nasılsınız canlarım???

Allah kabul etsin bitanemmm,sabahları kimse olmuyor burda beyaa:)))

Bide hafta sonu ondanmı acep pek kimse olmuyor.Yeni arkadaşlar katıldı aramıza sağolsunlar..

evet canım çalışıyorum uzuun zamandır ilkes böle kaldım bir süre çalışmayacağım inş. bu süre içinde bebiş yaparım

Bide hafta sonu ondanmı acep pek kimse olmuyor.Yeni arkadaşlar katıldı aramıza sağolsunlar..

amin inşallah kuzumhafta sonu sakin geçiyor bitanem millet gezenti anam
bende bi selam verim dedim şimdi bi evi kaldırım temizliğe başlım yarın misafirim gelebilir çünkü ama akşam gelmeye çalışıcam yanınıza
gördüm bitanem en dogru topıkteler şuan

evet canım çalışıyorum uzuun zamandır ilkes böle kaldım bir süre çalışmayacağım inş. bu süre içinde bebiş yaparım

inşallah canım benim .rabbım fazla bekletmeden kucagına almayı nasıp etsın.bende ılk işten ayrıldıgım zaman oyle olmustum.ama simdi alıştım

hancekim,ilhannazım ,keserim şimdi çıkmam gerek akşam gorusuruk artık biraz evi toparlıyayım
öpüyorum hepinizi

Gece bile olsa gel bitanemm,yeni bi model başlayacağım göstermem lazım yorum yapmanızı isteyeceğim..

Kolay gelsin bitanemm bende yeni bitirdim kahvemi içiyorum şimdik:))

Oğlanda kucağımda oooh değmeyin keyfime sanki o yoruldu temizlik yaparken:))))

benim kızımda koltuk tepesinde beni bekliyor şimdik.toz bezi sıkıstırım elınede anasına iş yapsın.
afıyet bal şeker olsun.gelınce bol şekerli kahvemı yaparsan yeni modele yorum atarımöptüm canbonum

Benim oğlan yerleri paspaslamayı çok sever:)))

Yapmammı bitanemmm senin istediğin bol şekerli kahve olsun..
Hadi kolay gelsin sana akşama görüşürüz çok yorma kendini ağırda kaldırma

Herkes evinde temizlik yemek telaşından bide eşi evde ise girmiyodur canım senin oluşun mu va allah bağışlasin yaw ne gusel

aslında evdeyim bende mı orsem bişey uğraş olur valla be örsem acep

Herkes evinde temizlik yemek telaşından bide eşi evde ise girmiyodur canım senin oluşun mu va allah bağışlasin yaw ne gusel

Hayır hayatım maalesefhayaolotum ve benim kedilerimiz var onun kız benim oğlan:))

Hayırlısıyla kendi bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek Allahın izniyle canımmm...

aslında evdeyim bende mı orsem bişey uğraş olur valla be örsem acep

Bencede evdeyken örmelisin hem kafanı dağıtıyorsun hem güzel şeyler çıkıyor ortaya,en güzel terapi bence:))

Akşama resim paylaşacağım yemekten sonra başlayabilirim inşallah yorumlarınızı bekleyeceğim bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…