Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlikom ben sis diyorum

Evet ya sanki şişteki hem daha güzel durdu hemde yumuşak oldu,tığ ile yaptığım kalıp gibi oldu hoşuma gitmedi pek o yüzden sizinde yorumlarınızı istedim canlarımmmm..

Teşekkür ederim looriimmmm

ne demek hancegimmm bencede sisteki daha sik durdu gibi ve guzel gorunuyoo

ben bilmiyorum bilsem yapardim ama nerdeeeeee

insanin ormesi geldi valla

Örebilirsin loorim çok basit aslında başlamayı biliyorsan ve atkı bile örebiliyorsan çok basit gelir sana,,en basit örgü senin için yakadan başlamalı bebek yeleklerini yapabilrisin onların anlatımları vardır nette yoksa eğer ben sana anlatırım her şeklini..

Kaç tane ördüğümü inan ben bile bilmiyorum her gittiğim çocuklu yada bebekli eve götürürüm mutlaka arkadaşlarımın doğumlarına en az 8 yelek 2-3 hırka 1 battaniye götürmüşümdür.Ama bir battaniye modeli başladım annemde bıraktım onu oraya gidince örüyorum yarın gittiğimde resmini çekip onuda eklerim.İsteyenlerede buradan nasıl yapıldığını seve seve anlatırım

kln canim iyiyim seni gorduk daha iyi olduk [/QUOTE]

looricimm sende soğan suyu içiosn yaaaa
benim karnım falan çok agrıo soğan suyundanmı acepp
sende de varmı

açılınnnnn o zamannnnnnnnnnnngeldimmmmmm

hosgeldin hayalimm

senden her eve lazim hancegimmm

bende tr ye geldigimde aliyim bolca ip fln o zaman ogretirsin insallah bende isterim bebek seyleri ormek yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…