- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.921
6 gün oldu daha canımmmdaha çok tazeee
hiç olmamıştı şimdiye kadarama eminim iyi bişydir..
he iyi beni anmisin hep bende olmak istiyodum ya o an neyse ulastin sükürler olsun....sira scorpionsumda onu bekliyecem
hadi hayırlısı olsun ayşecim inşallah meleğin seninledir
scorpıonsum hoşgeldin bıtanem.nasılsın cankuşum
Canım sende Beklemedesin demi ? Listeye Eklicemdee
aslında bitanem olmuştum sen tatıle gıtmeden 1 gece onceama olsun sen yıne yanımdaydın bıtanem halayın bi ucunda uyuyodun oan geldim ama rüyalara dalmıstın kaldıramadım senı
biyerde pot mu kırdımmm bilemedim cnm bennn kusuruma bakma sen başınız sağ olsun mekanı cennet olsun rabbim arkada kalanlara uuzn ömür verisn
hayatol sen hiçç iğne kullandınmı tedavi oldunmu
Kızlarr Başka varmı Listeye eklemem gereken arkadaş ?? Durumuyla Birlikte söylerseniz Güncelliyorum Çünkü
kiz hayalotum beni cok güldürdünnnn
yazi hic okunmuyo neyse simdik dursunda baska zaaman güzel bisey bulunca degistirirsinn
ayy pardonnnşaşkın scorpiiii
bi an dedim ki anaaaa başka topiktemiyim..tanıyamadım daaaaa..selam beray cnm..
ben geçen ay kimyasdal gebelik yaşadım ama beklmede değilim artık oluruna bıraktık..tam bat ne olacak bilmiyorum ama normale döndüysem 16 şubat yeni bat
hadi hayırlısı olsun ayşecim inşallah meleğin seninledir
gözün aydın ayşecım kardeşin için.
ayy pardonnnşaşkın scorpiiii
bi an dedim ki anaaaa başka topiktemiyim..tanıyamadım daaaaa..selam beray cnm..
ben geçen ay kimyasdal gebelik yaşadım ama beklmede değilim artık oluruna bıraktık..tam bat ne olacak bilmiyorum ama normale döndüysem 16 şubat yeni bat
scorpıonsum hoşgeldin bıtanem.nasılsın cankuşum
yaw bi dur alalaa şimdilik bı tane buldum eskilerden onu yapayımda azrail gibi dolanmıyım ortalıkta
hoşbuldum cnmmm..ayyy yasakım geldi ya bu gün rahat uyuyacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?