Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın canlarım size güzel haberlerle gelmek isterdim moralim çok bozuk kırmızılar geldi malesef

Canımmmm üzme kendini moralini bozma lütfen,hoş sana diyorumda bende sabahtan beri pek farklı değilim hayalotum sağolsun moralimi yerine getirdi..Sabah 6:30 da yaptım testi maalesef sonuç bağıra bağıra negatif hiçbir hafif pozitiflik bile yok hatta dur resminide koyayımda sizde görün

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Aybish[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aseton44[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alppin[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paposoner[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Katre1989
[/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebekim_33[/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selencelk [/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeRayy[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Keser84[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GULCHAN[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayalot[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KLN[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEKLENEN_BEBEK[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hancek[/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gurbetkiz [/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions[/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AyseColak
[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]Korunmada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlhanazz[/TD]
[TD]Korunmada
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayalim4141
[/TD]
[TD]Korunmada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]thb83[/TD]
[TD]?????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Medd_cezir [/TD]
[TD]?????
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]?????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]?????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]?????[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

günaydın canlarım size güzel haberlerle gelmek isterdim moralim çok bozuk kırmızılar geldi malesef

Hayırlısı diyelim hep bitanemm hayırlısıyla gelecek ay yüzümüz güler inşallah bitanemm.Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...

Üzme kendini lütfen

hayırlısı kuzum napalım kısmet değilmiş bu ay demekki

Kızlar Üzülmeyin İnşallah Bir Dahaki sefere olacak. Umudunuzu Kaybetmeyin. Kuzularınız size gelecektir eminim
Çalışmalara devamm

ben bu ay çalışmalara ara vercem doktor demişti ilaç kullancamda oyüzden artk marttaki çalışmalara kaldı:26:

Kızlar Üzülmeyin İnşallah Bir Dahaki sefere olacak. Umudunuzu Kaybetmeyin. Kuzularınız size gelecektir eminim
Çalışmalara devamm

İnşallah canım hayırlısı olsun artık,bat 8 i aslında ben biraz erken davrandım :))
Gelecek ay inşallah güzel haberler veririz

evet kuzum hayırlısı olsun bakalım bu işler kısmet işi eşim çok kzııyo bana kafana fazlasyla Takıyosn diye olayları akışna bırakmadığında hep bi uğursuzluk oluyo biraz rahat ol dyor ama elimde olmuyo

Son düzenleme:

Keserim uzulme insallah olucak bende olmadim ama adet olurum gibime geliyo cunku kasik agrim fln hic biseyim yok sanki adet olmusum da bitmis gitmis gibi

hancegimm sende moral bozma daha batina var bakalimm henuz hersey bitmis degil kahvenide gormedim sanma

Aaaaah aah o kafaya takmama olayını bir becerebilsek zaten belkide şimdiye kadar çoktan olmuştu bebişlerimiz,korunmayı bıraktığımız aydan beri acaba bu ay oldumu tuttumu diye testi yapıp görene kadar yada kırmızıları görene kadar hep bir umut oluyor,biraz relax olabilsek belki herşey çok daha güzel olacak ama elde değil işte..Hayırlısı bitanemm zamanı geldiğinde bizde alacağız kucağımıza melek bebişlerimizi inşallah canımmm

eşin haklı canım ama işte bizlerinde elinde olmuyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…