Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzzuuum mesajı yazıp gönder diyorum yine aynı sayfaya dönüyo neden aceep???

özel mesajmı canım :26:eger oysa mesaj kutuna bak dolmus olabılır yada gonderdıgın kısının mesaj kutusu doludur.yazdıgın sayfanın basında neden gonderılmedıgı yazar.yada mesaj sayın 5000ini geçmiştir.eskı yazılanları sıl kendı yazdıgını o sayfada bırak gonder kuzum

İşlem tamam bitanemmmm teşekkür ederim

keserim hancekim saolun yavrukuslarrrr hosbuldummmkeserim reglin ne durumda daah son sayfalara bakamadimda

hoşgeldin canım iyiyiz seni sormalı

hoşgeldin canbonummmmmmmmmmmmmmmaferem sözümden çıkma emi ama nasıl okuyacan ki:44:

hayalotum öyle hepsini okumadim yaw hizlica benim böülmleri bulmaya calistim bak nerdeyse hepsini gördüm begeniden anlamadinmi yosammmmmyaw sen cok üzülmüssün ahretligimmmmbak geldim gözyasciklarini silecembak söz verdimmi nasi yapiyom....resimleri ne hep gördüm..sen cok hastaymisin..gecmis olsun diyecem ama zaten gecmis..loorim cok heyecanli halende simdide öyle....scorpionsumun koluna bisey olmus ama anlayamadim......meddcezirim gelmis esinde bi soruun varmis galiba varikosel mu tesbit edilmis :26:gelsinde iyice bi konusalim...yaw simdik bak unuttum hepcigini daha ne vardiki

Son düzenleme:

anladım kuzum begenılerdenortadan basladın zıplıya zıplıya kanguru gıbı gunumuze geldın
scorpımın kolu agrıdı canım oda bılmıyo ama gectı coksukurmeddcezırımınde evet sorunları oldu eşinde folıkasıt vermıstı sanırım suanlık amelıyat falan dememıs cok sukur doktoruben cok agladım hadı sıl bakem gozyaslarımı

doru valla kanguru gibi zipladim ama yinede senli bölümleri hep buldummiyi scorpionsum düzelmis meddcezirimizde bi gelsin konusuruz:26:dur siliyom alalalalalallaaaaa:78::92::132::132::127::127::127::127::127::130:

gelmismi:26:hayalotum artikin bu idrar testlerine iyice inaniyorum varsa yada yoksa bile bikac gün önceden belli ediyo kendini

vallahı ben nezaman yapsam negatıf kuzum silik bile çıkmadı yahuama bellı etmeyenlerde var azda olsa kanda cıkanlarhancekımde yaptı ama batına 4 gun var oda negatıf cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…