- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.121
hosbuldumm ıyıyım bende tesekkurler:)
tişkür ederim benimki hepsini yerde ben yiyemem rabbımın gucune gıtmesin:26:mantı hamuru gıbı evet bıtanemyap bakalım sende güzel oluyo valla
Aslında yarın gelecek misafir dediklerim yabancı değil annem,teyzem,kuzenim ve yiğenim gelecekler onlaramı yapsam aceba???
Aslında yarın gelecek misafir dediklerim yabancı değil annem,teyzem,kuzenim ve yiğenim gelecekler onlaramı yapsam aceba???
benim annemler cok sevıyo bunu.önceden evde yapıyodum hamurunu annemde pişiriyodukyapabılırsın istersen
kaçakcanbon okumaya dönmüş
benim annemler cok sevıyo bunu.önceden evde yapıyodum hamurunu annemde pişiriyodukyapabılırsın istersen
Evet evet sabah erken gelecekler hepberaber yaparız :)) çayın yanınada güzel gider:))
Benim ev kalktı oynuyo ben burdayım temizleyeyim şu evi gelirim bitanemm yarına temiz olsun evim:)))
kuzzuuum mesajı yazıp gönder diyorum yine aynı sayfaya dönüyo neden aceep???
Evet evet sabah erken gelecekler hepberaber yaparız :)) çayın yanınada güzel gider:))
Benim ev kalktı oynuyo ben burdayım temizleyeyim şu evi gelirim bitanemm yarına temiz olsun evim:)))
tamam canım benım kolay gelsın sana
özel mesajmı canım :26:eger oysa mesaj kutuna bak dolmus olabılır yada gonderdıgın kısının mesaj kutusu doludur.yazdıgın sayfanın basında neden gonderılmedıgı yazar.yada mesaj sayın 5000ini geçmiştir.eskı yazılanları sıl kendı yazdıgını o sayfada bırak gonder kuzum
keserim hancekim saolun yavrukuslarrrr hosbuldummmkeserim reglin ne durumda daah son sayfalara bakamadimda
hoşgeldin canım iyiyiz seni sormalı
hoşgeldin canbonummmmmmmmmmmmmmmaferem sözümden çıkma emi ama nasıl okuyacan ki:44:
sayfayı acamıyorum en iyisi sakız çiğniyeyim
hayalotum öyle hepsini okumadim yaw hizlica benim böülmleri bulmaya calistim bak nerdeyse hepsini gördüm begeniden anlamadinmi yosammmmmyaw sen cok üzülmüssün ahretligimmmm bak geldim gözyasciklarini silecem bak söz verdimmi nasi yapiyom....resimleri ne hep gördüm..sen cok hastaymisin..gecmis olsun diyecem ama zaten gecmis..loorim cok heyecanli halende simdide öyle....scorpionsumun koluna bisey olmus ama anlayamadim......meddcezirim gelmis esinde bi soruun varmis galiba varikosel mu tesbit edilmis :26:gelsinde iyice bi konusalim...yaw simdik bak unuttum hepcigini daha ne vardiki
ne diyosunyaw yapma marim sana yazdiklarimi göremiyonmu simdik öyleyse sayfa acilinca tekrar yazimmmm
gel onlarıda ben anlatım kuzum yorma kendını
keserimin kırmızıları geldi bugun
anladım kuzum begenılerdenortadan basladın zıplıya zıplıya kanguru gıbı gunumuze geldın
scorpımın kolu agrıdı canım oda bılmıyo ama gectı coksukurmeddcezırımınde evet sorunları oldu eşinde folıkasıt vermıstı sanırım suanlık amelıyat falan dememıs cok sukur doktoru ben cok agladım hadı sıl bakem gozyaslarımı
gelmismi:26:hayalotum artikin bu idrar testlerine iyice inaniyorum varsa yada yoksa bile bikac gün önceden belli ediyo kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?