- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.161
ya olcek ya olcek artık napalım
canbon hadi çık sen marketıne alışverişineenişteme güzel yemecikler yap marim
habbite loorimden ses yokinslalah kirmizi baslikli kizla gelmezzzz
keserim nerde üzgünmü:26: canim benim insallah rabbim onun yüzünü en kisa zamanda güldürür
yemek yapacam daha amaa yoruldum biraz dinleniyımde yaparım
isi ne yaptimda bende simdik alisverise gidecem zeynebimnurummmm
doru cikmam lazimmm
yemesin zaten öyle zayif biri degill....
ahretliğim benimkine kilo aldırcam diyem canım cıkıyo yaw.nasıl kılo alıyo sızınkıler
ben geldimm sen gidiyomusun şimdideeee
offf ya gelen var kuzular benım cıkmam gerek şimdik.akşam gelırım ancak.bı yandanda yemek yapmaya başlımda belkım cabuk gıderler bende kkya cabuk gelırımhaydık opuyorum hepınızı
herifin zayifmiyaw aslinda sen hamaratsin baklavalar tatlilari kim yiyo hani yumurtlama gününde aldiklarini söylüyom yosam hepicigini senmi yiyon ..
yaw benimki ilk evlendigimizde zayiftiekmegi ne az yiyodu midesi kücülmüs iyice .önce ekmegi zorladim ye diye patates kizartmasi yedirdim cikolota kola bide taVUK VE ETI SEVER BOL ONLARDAN YAPTIM EKMEKLE ONU YEDI ADAM OLDU 86 SIMDIKTE ZAYIFLATMAYA UGRASIYOM: simdik ise 80 kilo gece aciktim diyo sana yok kilolusun diyorum.....dün bi tabak yine cips yedi dayanamadi cünkü..hayalotum folikasit ver onada istah acar hem zararida yok spermlerede iyi geliyo haberin olsun..dr erkeklerede öneriyo bu hapi...
ben geldim kizceler
gecmisi okusam mi okumasamm mi
habbite loorimden ses yokinslalah kirmizi baslikli kizla gelmezzzz
keserim nerde üzgünmü:26: canim benim insallah rabbim onun yüzünü en kisa zamanda güldürür
loriim hoşgeldin diyemeden çıkmışsınn
loorim inşallah gelmez o gıcık mendebur şey:))) yaa işte olsa bi dert olmasa bi dert enazndan zamanında geliyor dye seviniyorum bu ay hiç düşünmycem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?