Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habbite loorimden ses yokinslalah kirmizi baslikli kizla gelmezzzz

keserim nerde üzgünmü:26: canim benim insallah rabbim onun yüzünü en kisa zamanda güldürür

habıbte loorı gedı ama cıktı hemen daha gelmemıstı :26:keserimle hancekim üzgündü canım ama geccek ınsallah.

offf ya gelen var kuzular benım cıkmam gerek şimdik.akşam gelırım ancak.bı yandanda yemek yapmaya başlımda belkım cabuk gıderler bende kkya cabuk gelırımhaydık opuyorum hepınızı

ahretliğim benimkine kilo aldırcam diyem canım cıkıyo yaw.nasıl kılo alıyo sızınkıler

herifin zayifmi yaw aslinda sen hamaratsin baklavalar tatlilari kim yiyo hani yumurtlama gününde aldiklarini söylüyom yosam hepicigini senmi yiyon..

yaw benimki ilk evlendigimizde zayiftiekmegi ne az yiyodu midesi kücülmüs iyice .önce ekmegi zorladim ye diye patates kizartmasi yedirdim cikolota kola bide taVUK VE ETI SEVER BOL ONLARDAN YAPTIM EKMEKLE ONU YEDI ADAM OLDU 86 SIMDIKTE ZAYIFLATMAYA UGRASIYOM: simdik ise 80 kilo gece aciktim diyo sana yok kilolusun diyorum.....dün bi tabak yine cips yedi dayanamadi cünkü..hayalotum folikasit ver onada istah acar hem zararida yok spermlerede iyi geliyo haberin olsun..dr erkeklerede öneriyo bu hapi...

Son düzenleme:
offf ya gelen var kuzular benım cıkmam gerek şimdik.akşam gelırım ancak.bı yandanda yemek yapmaya başlımda belkım cabuk gıderler bende kkya cabuk gelırımhaydık opuyorum hepınızı

kim geldi alalalalaaataamam bende cikiyomhayalotum bak yukarida yazdim herifine yap bunlari zorla yedir...bunlari yerse kilo almasi kacinilmaz olur....

tamamm canlarım işlerinizi halledin bende yemege başlıyım benim adam da gelir azkaldıı saatinee akşam girmeye çalışırım bi ara yineee öptümm sizleriii

aynen benim herifte çok zayıftıı bir tabak çorba içer doyardı ikl evlendiğimizde yemeklerden yiyemezdii bende yavaş yavaş porsiyonlarını çoğalttım farkettirmeden şimdi normale döndüü yaptıgım yemekleri yiye biliyo benii sinirlendirmiyooo

loorim inşallah gelmez o gıcık mendebur şey:))) yaa işte olsa bi dert olmasa bi dert enazndan zamanında geliyor dye seviniyorum bu ay hiç düşünmycem inşallah

loorim inşallah gelmez o gıcık mendebur şey:))) yaa işte olsa bi dert olmasa bi dert enazndan zamanında geliyor dye seviniyorum bu ay hiç düşünmycem inşallah

keserim insallah yaaaa senin icinde hayirlisi kuzummm takma yaa taksan bi dert takmasan bi dert

OOOOhhh miss kokuyo evim ne guzel:)))

Kahvemide aldım sizlerede yaptım hemide bol köpüklü buyrun kızlarr
afiyet bal şeker olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…