Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

vallahı ben nezaman yapsam negatıf kuzum silik bile çıkmadı yahuama bellı etmeyenlerde var azda olsa kanda cıkanlarhancekımde yaptı ama batına 4 gun var oda negatıf cıktı

doru hayalotumda idrar testi eger iyise cok az yanilma ihtimali oluyo bence .insallah hancekminki öyle olmaz eger onunkide doru sonuc vermisse doruluk payi cok yüksek oluyo...yaw benide hic yaniltmadi varsa var yoksa yok

yaw benım leylekbaba kanat cırpmıyo yıne.kk 64kb onerıyo bu foto 32 kb niye olmuyo yıne:44::44::44:

o önemli degil pixel önemli 100x100 yada asagisi olmali pixeli hayalotum....bu resmin orjinali bi bulabilsem ben bakarim pixseline aama nerden bulacam simdik...keske oynasa ne güzel olurdu..hayalotum herifin anlarsa kk icinde demede su resmin pixseline bi bak ne kadarmis desen..

tamam akşama baktırırım bi baksın bakalım bu neyın nesiymişadamda dicekki bi leylek kalmıstı oda oldu

habbite loorimden ses yokinslalah kirmizi baslikli kizla gelmezzzz

keserim nerde üzgünmü:26: canim benim insallah rabbim onun yüzünü en kisa zamanda güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…