- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.141
doru valla kanguru gibi zipladim ama yinede senli bölümleri hep buldummiyi scorpionsum düzelmis meddcezirimizde bi gelsin konusuruz:26:dur siliyom alalalalalallaaaaa :78::92::132::132::127::127::127::127::127::130:
vallahı ben nezaman yapsam negatıf kuzum silik bile çıkmadı yahuama bellı etmeyenlerde var azda olsa kanda cıkanlar hancekımde yaptı ama batına 4 gun var oda negatıf cıktı
hayırlı günler arkadaşlarr nasılsınızzz
doru hayalotumda idrar testi eger iyise cok az yanilma ihtimali oluyo bence .insallah hancekminki öyle olmaz eger onunkide doru sonuc vermisse doruluk payi cok yüksek oluyo...yaw benide hic yaniltmadi varsa var yoksa yok
bak nasida actim gözlerini
marim avatarin neka güzel....mesajda cok güzel olmussssss
hoşgeldin zeynebnurumnassın
zeynebim nurum hosgeldinnnnn
yaw benım leylekbaba kanat cırpmıyo yıne.kk 64kb onerıyo bu foto 32 kb niye olmuyo yıne:44::44::44:
iyim canlarımm ne olsunn bugun baya temizlik yaptımm ancak gelebildimmm siz nasılsınızzz
mezarcı dan daha ıyı oldugu kesin
bizde iyiyiz bitanem ne guzel oturcan sımdı temız temız
o önemli degil pixel önemli 100x100 yada asagisi olmali pixeli hayalotum....bu resmin orjinali bi bulabilsem ben bakarim pixseline aama nerden bulacam simdik... keske oynasa ne güzel olurdu..hayalotum herifin anlarsa kk icinde demede su resmin pixseline bi bak ne kadarmis desen..
he yaw dün ona cok güldümnormalde güzeldi aam avatarda cok komik oldu bide korkunccc :18::18:
tamam akşama baktırırım bi baksın bakalım bu neyın nesiymişadamda dicekki bi leylek kalmıstı oda oldu
hayalot aklı işte bi çalışıyo bi duruyo
hosuma gittide de eger 100 den büyükse kücültür o zaman kesin olurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?