Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ooohhh hancegimmmm ne guzell olmus afiyet olsunn

bende senden alistim kahve yapiyorum ama sutlu

Afiyet bal şeker olsun bitanemmm,ben tam bir kahvekoliğim benim kahvem sade ve birazcık sert olucak içemiyorum başka türlü bide kupada olacak şu resimdeki gibi küçücük fincanlardan bişey anlamıyorum:)))))

Afiyet bal şeker olsun bitanemmm,ben tam bir kahvekoliğim benim kahvem sade ve birazcık sert olucak içemiyorum başka türlü bide kupada olacak şu resimdeki gibi küçücük fincanlardan bişey anlamıyorum:)))))

anammm ben oyle icsem herhalde diger dunyayi boylarim herhalde

anammm ben oyle icsem herhalde diger dunyayi boylarim herhalde

Yok beyaaaa bişey olmuyo eşimde içemezdi şimdi küçükleri onada garip geliyor misafir geldiğinde küçük yapıyorum bazen aşkım sen bana fincanda yapıversene diyor içemiyor ondan kupadan değil ama kupanın az küçüğünden çay fincanından içiyo kupa bana has bişey,kayınpederim bile senin tohum tutmuş diyor eşim için:))))

ama yinede cok fazla icme tatlisim napiyo benim silverimmm sunu bi minciklamak istiyorum yaaaa

ama yinede cok fazla icme tatlisim napiyo benim silverimmm sunu bi minciklamak istiyorum yaaaa

Şuan uyuyor teyzesi oda benimle beraber temizlik yaptıda yoruldu:)))

Bütüngün kucağımdaydı ben ağladıkca o yanağımı seviyordu kıyamam çok hisli bi velet bu ya ben içimi çektikce resmen sarılıyordu bana ben varım der gibi kuzzum beniiimmm

oyyyyyyy yerim onu yerrrr niye agladin canim negatif icin mi agladin yoksam daha hersey bitmis degil hancegim daha var dur bekle bakalim neler olucak hemen oyle aglamak olmazki hayatim bu ay olmadi diger ay oda olmadi gidersin dra ilac fln verir olmadi bende artik oyle dusunuyorum bu ay olmasa bile diger aya insallah olur

napalim hayatim oyle kolay olmuyo insallah olucak en kisa zamanda sen moralini bozma

Öyle bitanemm artık bu ayda regl olursam ondan sonraki ay yani nisanda dr yolu göründü bize((

Hayırlısı diyorum herzaman ama artık kafama tokadan başka bişey takmamaya karar verdim

yaa arkadaşlar direk konuya girecem ben hesapladımda bugun reglimin 4 . günü ama hiç olmadı dunde çok az oldu 2 gün felan ancak kanama oldu sorun nee acabaa neden böyle oluyoo
:18::18::18::18::18::18::18:

Öyle bitanemm artık bu ayda regl olursam ondan sonraki ay yani nisanda dr yolu göründü bize((

Hayırlısı diyorum herzaman ama artık kafama tokadan başka bişey takmamaya karar verdim

heh aynen hancegimm benimmm benim babamin bana soyledigi bi laf var hep bana ALTINI BOZ KEYFINI BOZMA

insan regl olunca ilk iki gün şoku atamıyo ama sonraa alışıyo üzme kendiniiii

yaa arkadaşlar direk konuya girecem ben hesapladımda bugun reglimin 4 . günü ama hiç olmadı dunde çok az oldu 2 gün felan ancak kanama oldu sorun nee acabaa neden böyle oluyoo

miktari nasil canim ama ustune gorsen 4 gun surer mi bilmiyorum

çok değil canım 4 gün ama diyorumyaa 1. gün öglen gibi başladı 2 gün az birşey oldu dunde çok azz oldu bugun birşey yokk test yapmadım ama hiç hamile gibi hissetmiyorum
başka sorun olmasından korktumm

Bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok maalesef zeynepcim gecen ay benimde 3 gün sürdü 8-10 gün süren reglim bilemedim bende :44:

çok değil canım 4 gün ama diyorumyaa 1. gün öglen gibi başladı 2 gün az birşey oldu dunde çok azz oldu bugun birşey yokk test yapmadım ama hiç hamile gibi hissetmiyorum
başka sorun olmasından korktumm

supheleniyosan bi test yap ama belki stresten falanda az surmus olabilir illa bisey hissetmek zorunda degilsin tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…