- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.241
dur aglama yaw ben aglatmak icin sormadim..yaw herkeste belirti olmaz bunu anla artik....ben ne dedim sana bu son hamileligimde testte görmesem inanmazdim o derece yani hic belirti ne yoktu
Hosbulduk Oy oy Ne güzel canavar gibiyseniz .. allah muhabbetinizi artirsin...
yasakhayalimmm anlamiyorum valla ben bu isi gercekten o zaman adet oliyim yaa dr bana 3.gunu gel dedi eger haftanin ortasinda olursam hafta sonuna geliyo 3.gun o gunde kapali
sagol gurbetimmm daha guzel muhabbetlere hep beraber
iste obiraz sorun insalalh hafta sonu 3.güne denk gelmez..gerci benimkini öyle hafta sonuna gelir diye doktor hesaplamisti 3 ile 6 .gün arsida olabilir demisti..ama 3.gün hafta sonu degil pazartesiye denk gelmisti..inslalah hamile olda gerek olmasin bunlara..sen takma kafana bunlari simdik bi dur rabbimden ümit kesilmez hic ummadigin bi anda güzel haberde alabilirsinn
banada 3-5 arasi olabilir ama 3. daha iyi olur demisti insallah yasakhayalimm ya keske oyle olsam da bunlarada gerek kalmasa bitse bu stres 9 ay boyunca huzura varsam ne guzel hayal kuruyorum dimi
bak sanada öyle demis...yaw simdik bi kafani bosalt simdik baska seye bi odaklan hepimiz seni bekliyoz insallah dualarimiz senle
hosgeldin gurbetim kizimmmm
yasakhayalimmm anlamiyorum valla ben bu isi gercekten o zaman adet oliyim yaa dr bana 3.gunu gel dedi eger haftanin ortasinda olursam hafta sonuna geliyo 3.gun o gunde kapali
sagol gurbetimmm daha guzel muhabbetlere hep beraber
insallah habibtem yuzunuzu kara cikartmam
Hosbulduk canim nasilsin?
Sagol canim , bir ara doktorda banada demisti 3 . gun geldiye ama ben 2. gün aradim dedigin gibi hafta sonuna denk geliyordu , kan tahlili almak icin demisti bana 3 . gun daha iyi olur dieyde ama 2 . gunu aldi kan tahlilimi .. lafa atlamis gibi oldum canim benim
benden de kan alicak eger h.sonuna gelirse bende ararim senin gibi olmazsa 2.gunu olur ne lafa atlamasi kizz
yemegimi bi yiyim habibtelerim simdik gidiyommm
2. gun verdim degisen birsey olmuyor bence.. ama insallah gelmez kirmizilar canim gerek kalmazsin ..
nerdeeee ama cikmayan candan umut kesilmez ya
Aynen canim , Candan umut kesilmez, bende 7 sini 4 gözle bekliyorum ..
az kaldi varmi biseyler kendinde neler hissediyosun ama bu belirtilere inanmiyorum da bakma iste
Gecen ay cok umutlanmistim cok calismistik gecen aya bakiz bu ay fazla calismadik , karnima sancilar giriyor adet olacak mis gibi o yuzden bilmeioyurm .. hasta olacak gibiyim .
insallah olmazsin canim ya ama zaten hamilelik belirtileri ve adet belirtileri ayniymis sanci fln filn bende o yuzden kestiremiyorum gogus uclari agrimdan baska biseyim yok bide sanki bi akinti hissediyorum diyorum adet oldum kesin gidiyorum wc ye bakiyorum bisey yok rahatliyorum
Rabbim gonlumuze gore versin
Aynen canim ayni diyorlar o yuzden bende akisina biraktim .Yarindi demi bati günün senin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?