- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.261
canim 28 gunde bir oluyorum bugun 28.gunumbeklemedeyimm aynen bende biraktim akisina ne gelirse Rabbimden raziyim
...............................:)
Anah beklemedesin .... insallah gelmez kirmizilar canim yaa .. normalde gununde gelir mi hep .. ? testi ne zaman yapacan ..?
erken gelir ama gec gelmez canim valla yasakhayalime uyucam 2 gun gecsin dedi bende 2 gun gectikten sora yapicam insallah hayal kirikligi yasamam da yasayabilirim de
Hayirlisi canim insallah gelemez evet bencede 2-3 gun gecsin hayal kirikligina ugrama sonra.. eee Yazin tr gidecekmisiniz?
insallah gurbetim hepimiz icinben oyle istedigim zaman gidiyorum canim ozledigimde fln ama yazin dusunuyorum haziran gibi fln tabi onun oncesinde bi 2 kere daha gider gelirim herhalde duramiyorum yerimde
merhaba ebru seni tebrik ederimsaglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Yanliz mi gidip geliyorsun ,, oh sen iyisin haa .. ? bizde ramazan bayramina gitmeyi dusunuyoruz ..
tesekkur ederım allahımherkeze nasıp eder ınssss
yok bebetom esimle gidip geliyorum sizinde baya varmis hee
ebrummm benim bat bugun arkadasiminda bi kac gun var bize belirtilerinden bahsedermisin o ilk heyecanini anlatirmisin
Oh ne guzel canim .. bizde ekonomo olarak bi duzelsek bende hic durmam hep gezerim ..
yok bebetom esimle gidip geliyorum sizinde baya varmis hee
Ebrummm benim bat bugun arkadasiminda bi kac gun var bize belirtilerinden bahsedermisin o ilk heyecanini anlatirmisin
canım benim çok teşekkür ederim.rabbim babacının evinden gelinlik giyerek çıkmayı nasip etsin hayallerindeki gibi inşallahBakinirken birden bu topige dustum ve biraz okudum yazdiklarinizi, meger ne kadar cok aile kurmaya çalisan insanlar varmis ben daha evli bile degilim ama bir gun belki bende bununla karsilascam hic kimse bilemez basimiza neler gelecegini, ama gerçekten butun samimiyetimle söyluyorum oldugu zaman siz dunyanin en guzel annelerinden olucaksiniz, cunku dogurmakla anne olunmuyor biliyosunuz bunu, herkes doguruyor hele ki gunumuzde artik cocuk yapmanin hic bi onemi degeri kalmamisken, Allahin size belki sizin icin ''iskence'' yasatmasi ilerde size nasil bisey katacagini anlatamam bile,cocuklarinizin kiymetini belki butun annelerden daha iyi biliceksiniz onu daha iyi buyutuceksiniz. Insallah cocuklarinizda karsiligini verir içimden bunlari yazmak geldi turkçem çok iyi olmadigindan anlasilmamis olabilirim çok ozur diliyorum herkesten Allahim insallah hepinize hepimize evlat nasip eder dualarim sizinle
zayıf kuzum boyu cok uzun degıl 168 falanzayifmis herifin yawhele ilk evlendiginizde cok zayifmis boyu ne kadar uzunsa dahada zayif gösterir
sen ver folikasiti bak bi ayda nasi kilo alacakkkk
buda benden size gunun sozu olsun: Çalış...sabret..dile!..inan ve bekle.
canım valla cok guzel duygu gebelık ıstıyodum olmuyodu doktor daha yenı evlsın bekle dıyoduu tam yumurtlama donemımde tuttuu erken gebelık yasadım canım ılk ogrendıgımde adetıme 1 hafta vardı dayanamadım ıdrar yaptırdım cıft cıktı hemen doktora gıttım kan tahlılınde 3 haftalık hamıle oldugumu ogrendım havalara uctumm sımdı 7haftalıgım mıdem cok kotu sureklı serumm yıyorummm buda acısı ısteeeeee(((((((((((((((
canım valla cok guzel duygu gebelık ıstıyodum olmuyodu doktor daha yenı evlsın bekle dıyoduu tam yumurtlama donemımde tuttuu erken gebelık yasadım canım ılk ogrendıgımde adetıme 1 hafta vardı dayanamadım ıdrar yaptırdım cıft cıktı hemen doktora gıttım kan tahlılınde 3 haftalık hamıle oldugumu ogrendım havalara uctumm sımdı 7haftalıgım mıdem cok kotu sureklı serumm yıyorummm buda acısı ısteeeeee(((((((((((((((
napıyonuz kız
insallah hayatim hayatta hersey olurbenim esim thy oldugu icin gidiyorum
napıyonuz kız
napıyonuz kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?