Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bakinirken birden bu topige dustum ve biraz okudum yazdiklarinizi, meger ne kadar cok aile kurmaya çalisan insanlar varmis ben daha evli bile degilim ama bir gun belki bende bununla karsilascam hic kimse bilemez basimiza neler gelecegini, ama gerçekten butun samimiyetimle söyluyorum oldugu zaman siz dunyanin en guzel annelerinden olucaksiniz, cunku dogurmakla anne olunmuyor biliyosunuz bunu, herkes doguruyor hele ki gunumuzde artik cocuk yapmanin hic bi onemi degeri kalmamisken, Allahin size belki sizin icin ''iskence'' yasatmasi ilerde size nasil bisey katacagini anlatamam bile,cocuklarinizin kiymetini belki butun annelerden daha iyi biliceksiniz onu daha iyi buyutuceksiniz. Insallah cocuklarinizda karsiligini verir içimden bunlari yazmak geldi turkçem çok iyi olmadigindan anlasilmamis olabilirim çok ozur diliyorum herkesten Allahim insallah hepinize hepimize evlat nasip eder dualarim sizinle

saolun balkanicim canim benim....aslinda ona iskence demek doru degilde imtihan diyelim yada sabretmesini ögrendik diyelim daha doru olur bitanem.rabbim insallah sen evlendigindede senin meleginin istedigin zaman beklemeden gönderiri

Son düzenleme:

canim benim iyi dileklerin icin tesekkur ederim evlendiginde ve bebek sahibi olmak istedigin zaman bizi anlayacagini dusunuyorum o ve zaman biz aklina gelelim saglicakla kal

zayifmis herifin yaw hele ilk evlendiginizde cok zayifmis boyu ne kadar uzunsa dahada zayif gösterir

sen ver folikasiti bak bi ayda nasi kilo alacakkkk

Aynen oyle hayatta bi imtihan degilmi ki zaten :)

Cok tesekkur ederim guzel cumlelerine ve aminnnn off gozlerim döldu resmen, hormonlarim ters kose yapti aksam aksam

habbite lorriimmmmm

bende disardan geldim bi bakim dedim yemek yemedim daha birazdan yiyecem

Aynen oyle hayatta bi imtihan degilmi ki zaten :)

Cok tesekkur ederim guzel cumlelerine ve aminnnn off gozlerim döldu resmen, hormonlarim ters kose yapti aksam aksam

yerim seni ben senin ne demeek istedigini anladim canim benim..bak hormonlarin bilem degisti

balkanicim alamanyadamisinn sen

Canlarimmmm ben geldim nasilsiniz??

habibte loorim patlat artikin su güzel haberiiii

hosgeldim gurbetim gordugun gibi canavar gibiyiz

offf yasakhayalim offfff simdi su sarkiyi soyleyesim var: Isyeeeeaaaaannnnn geriye bir avuc yalannnnnnnnnnn

nerdeee zannetmiyorum ben kesin adet olucam, gerci bi agrim yok kasik agrim yok adet olup bitmis gibiyim

dur aglama yaw ben aglatmak icin sormadim..yaw herkeste belirti olmaz bunu anla artik....ben ne dedim sana bu son hamileligimde testte görmesem inanmazdim o derece yani hic belirti ne yoktu

Hosbulduk Oy oy Ne güzel canavar gibiyseniz .. allah muhabbetinizi artirsin ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…