- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.221
Bakinirken birden bu topige dustum ve biraz okudum yazdiklarinizi, meger ne kadar cok aile kurmaya çalisan insanlar varmis ben daha evli bile degilim ama bir gun belki bende bununla karsilascam hic kimse bilemez basimiza neler gelecegini, ama gerçekten butun samimiyetimle söyluyorum oldugu zaman siz dunyanin en guzel annelerinden olucaksiniz, cunku dogurmakla anne olunmuyor biliyosunuz bunu, herkes doguruyor hele ki gunumuzde artik cocuk yapmanin hic bi onemi degeri kalmamisken, Allahin size belki sizin icin ''iskence'' yasatmasi ilerde size nasil bisey katacagini anlatamam bile,cocuklarinizin kiymetini belki butun annelerden daha iyi biliceksiniz onu daha iyi buyutuceksiniz. Insallah cocuklarinizda karsiligini verir içimden bunlari yazmak geldi turkçem çok iyi olmadigindan anlasilmamis olabilirim çok ozur diliyorum herkesten Allahim insallah hepinize hepimize evlat nasip eder dualarim sizinle
Bakinirken birden bu topige dustum ve biraz okudum yazdiklarinizi, meger ne kadar cok aile kurmaya çalisan insanlar varmis ben daha evli bile degilim ama bir gun belki bende bununla karsilascam hic kimse bilemez basimiza neler gelecegini, ama gerçekten butun samimiyetimle söyluyorum oldugu zaman siz dunyanin en guzel annelerinden olucaksiniz, cunku dogurmakla anne olunmuyor biliyosunuz bunu, herkes doguruyor hele ki gunumuzde artik cocuk yapmanin hic bi onemi degeri kalmamisken, Allahin size belki sizin icin ''iskence'' yasatmasi ilerde size nasil bisey katacagini anlatamam bile,cocuklarinizin kiymetini belki butun annelerden daha iyi biliceksiniz onu daha iyi buyutuceksiniz. Insallah cocuklarinizda karsiligini verir içimden bunlari yazmak geldi turkçem çok iyi olmadigindan anlasilmamis olabilirim çok ozur diliyorum herkesten Allahim insallah hepinize hepimize evlat nasip eder dualarim sizinle
yaw canbonum benimki herşeyi yer bu saydıklarınınevlendiğimde ben 62 kiloydum o 49 kiloydu şimdi dengeledık bıraz ben 55 kiloyum oda 60 62 arası gıdıp gelıyo ama hala cok zayıf duruyo ya yanımda ya göbişi falan zar zor bela biraz cıktı oda hani cok yemek yersınde gobegın sişer doydum der kalkarsın ahanda okadarcık iştem yemesi yerindede herifim kilo alamıyor hızlı yakıyor yedıklerını folıkasıt verıyım bi bakalım içerse tabi
seni sinirlendirmiyomu artıkınmaşallah
geldim cankuş geldim
habbite lorriimmmmm
bende disardan geldim bi bakim dedim yemek yemedim daha birazdan yiyecem
Aynen oyle hayatta bi imtihan degilmi ki zaten :)
Cok tesekkur ederim guzel cumlelerine ve aminnnn off gozlerim döldu resmen, hormonlarim ters kose yapti aksam aksam
yasakhayalim napiyosunn hosgeldinn
dogum hikayeleri okumaktan bikmadim usanmadim
ye de gel yasakhayalim ac ac durma
Canlarimmmm ben geldim nasilsiniz??
habibte loorim patlat artikin su güzel haberiiii
yerim seni ben senin ne demeek istedigini anladim canim benim..bak hormonlarin bilem degisti
balkanicim alamanyadamisinn sen
hosgeldim gurbetim gordugun gibi canavar gibiyiz
offf yasakhayalim offfff simdi su sarkiyi soyleyesim var: Isyeeeeaaaaannnnn geriye bir avuc yalannnnnnnnnnn
nerdeee zannetmiyorum ben kesin adet olucam, gerci bi agrim yok kasik agrim yok adet olup bitmis gibiyim
hosgeldim gurbetim gordugun gibi canavar gibiyiz
offf yasakhayalim offfff simdi su sarkiyi soyleyesim var: Isyeeeeaaaaannnnn geriye bir avuc yalannnnnnnnnnn
nerdeee zannetmiyorum ben kesin adet olucam, gerci bi agrim yok kasik agrim yok adet olup bitmis gibiyim
Hayir annelerin en guzel adaylarindan belçikadanim
Hosbulduk Oy oy Ne güzel canavar gibiyseniz .. allah muhabbetinizi artirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?