Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hımmm yasakhayal in deyimiylee benim herife diyimdee bi test alsınn bakalımm ama amaa amaaaa hiç umudum yok tabii

pg/mL Folikül faz: 12,5 _166
ovulasyon: 58,8 -498 sonuc 46,92
luteal faz: 43,8 -211
postmenopoz : 0- 54,7

Mıu/mL Folikül faz: 3,5-12,5
ovulasyon 4,7 -21,5 sonuc 4,94
luteal faz: 1,7 -7,7
postmenopoz: 25.5 -134.8

mıu/mL folikül faz: 2,4 -12,6
ovulasyon: 14-95,6 sonuc 5,14
luteal faz: 1- 11,4
postmenopoz: 7,7 -58,5

mg/mL kadın 20-49 yas:0,084 -0481 kadın >50 yaş: 0,029- 0,408 sonuc 0,176

Mg/ml 1,9-25 sonuc 7,6
0,27- 4,25 sonuc 1,55

hormon test sonuclarım yardımcı olursanınz sevınırım sonuclarımın ıyımı sızcebu degerlerle hamıle kala bılırmıyım

canim benim bi fikrim yok ama bilen arkadaslarim var ve gorduklerinde yazicaklardir

nere hancegimmm niye 6 da kaciyosunn? :44:

Yemek yapıcam bitanemmm,maalum benim eş erken gittiği gibi erkende geliyo:))

Ama erken yatıyoya onu yatırır yatırmaz gelirim hemen onun yanında açamıyorum hoşlanmıyor pcyle uğraşmamı onunla ilgilencem illa zaten hepi topu 2 saat görüşebiliyoruz yemekten sonra kahvesini içer 1 saat sonrada meyvesini yiyip yatar,yatıncada ben hemen açarım canımm

yaw canbonum benimki herşeyi yer bu saydıklarının evlendiğimde ben 62 kiloydum o 49 kiloyduşimdi dengeledık bıraz ben 55 kiloyum oda 60 62 arası gıdıp gelıyoama hala cok zayıf duruyo ya yanımda ya göbişi falan zar zor bela biraz cıktı oda hani cok yemek yersınde gobegın sişer doydum der kalkarsın ahanda okadarcık iştemyemesi yerindede herifim kilo alamıyor hızlı yakıyor yedıklerınıfolıkasıt verıyım bi bakalım içerse tabi
seni sinirlendirmiyomu artıkınmaşallah

kizlar sohbete katilinn yaaa gelinnn

geldim cankuş geldim

anladim tatlikom bende yemek yicem buradayim ama yazamayabilirim afiyet olsun size

gorusuruz aksama o zaman

hosgeldin hayalotum ben de yemek yicektim bak tam kk dayim ama yemek yiyorum gelirim birazdan

Benim eşim 96 kilo maşallah sayarsam yediklerini burda şaşar kalırsınız :))Ama 190 da boyu var öyle çok aşırı kilolu değil ama iri yapılı benimde boyum 174 kilom 70 ikimizinde maşallahı vardır yani yemek konusunda yaptığım hiçbir yemek ertesi güne kalmaz benim:)))

Haydi canlarımmm ben gider akşam görüşürüz iyi bakın kendinize koccaman öpüyorummmmm

Azcık geçikcekmiş goncam:))Yemekler pişerkene bende bi bakiim dedim nidip durusunuz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…