- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.201
normaldede aşırı olmam ama buda çok az değilmii neden böyle oluyoo yaaa cok canımm sıkılıyo bu işee
Sıkma gülüm canını sıkıntıdan olmuştur ben ona bağlıyorum benimkini
Kizlar naptiniz gecmisiemi takildiniz gecmisi takilmayin gelecege bakalim
pg/mL Folikül faz: 12,5 _166
ovulasyon: 58,8 -498 sonuc 46,92
luteal faz: 43,8 -211
postmenopoz : 0- 54,7
Mıu/mL Folikül faz: 3,5-12,5
ovulasyon 4,7 -21,5 sonuc 4,94
luteal faz: 1,7 -7,7
postmenopoz: 25.5 -134.8
mıu/mL folikül faz: 2,4 -12,6
ovulasyon: 14-95,6 sonuc 5,14
luteal faz: 1- 11,4
postmenopoz: 7,7 -58,5
mg/mL kadın 20-49 yas:0,084 -0481 kadın >50 yaş: 0,029- 0,408 sonuc 0,176
Mg/ml 1,9-25 sonuc 7,6
0,27- 4,25 sonuc 1,55
hormon test sonuclarım yardımcı olursanınz sevınırım sonuclarımın ıyımı sızcebu degerlerle hamıle kala bılırmıyım
ben 6 gibi çıkıcam gelin galiiiiiii
canim benim bi fikrim yok ama bilen arkadaslarim var ve gorduklerinde yazicaklardir
nere hancegimmm niye 6 da kaciyosunn? :44:
yaw canbonum benimki herşeyi yer bu saydıklarınınherifin zayifmiyaw aslinda sen hamaratsin baklavalar tatlilari kim yiyo hani yumurtlama gününde aldiklarini söylüyom yosam hepicigini senmi yiyon ..
yaw benimki ilk evlendigimizde zayiftiekmegi ne az yiyodu midesi kücülmüs iyice .önce ekmegi zorladim ye diye patates kizartmasi yedirdim cikolota kola bide taVUK VE ETI SEVER BOL ONLARDAN YAPTIM EKMEKLE ONU YEDI ADAM OLDU 86 SIMDIKTE ZAYIFLATMAYA UGRASIYOM: simdik ise 80 kilo gece aciktim diyo sana yok kilolusun diyorum.....dün bi tabak yine cips yedi dayanamadi cünkü..hayalotum folikasit ver onada istah acar hem zararida yok spermlerede iyi geliyo haberin olsun..dr erkeklerede öneriyo bu hapi...
seni sinirlendirmiyomu artıkınaynen benim herifte çok zayıftıı bir tabak çorba içer doyardı ikl evlendiğimizde yemeklerden yiyemezdii bende yavaş yavaş porsiyonlarını çoğalttım farkettirmeden şimdi normale döndüü yaptıgım yemekleri yiye biliyo benii sinirlendirmiyooo
Yok beyaaaa bişey olmuyo eşimde içemezdi şimdi küçükleri onada garip geliyor misafir geldiğinde küçük yapıyorum bazen aşkım sen bana fincanda yapıversene diyor içemiyor ondan kupadan değil ama kupanın az küçüğünden çay fincanından içiyo kupa bana has bişey,kayınpederim bile senin tohum tutmuş diyor eşim için:))))
kizlar sohbete katilinn yaaa gelinnn
Yemek yapıcam bitanemmm,maalum benim eş erken gittiği gibi erkende geliyo:))
Ama erken yatıyoya onu yatırır yatırmaz gelirim hemen onun yanında açamıyorum hoşlanmıyor pcyle uğraşmamı onunla ilgilencem illa zaten hepi topu 2 saat görüşebiliyoruz yemekten sonra kahvesini içer 1 saat sonrada meyvesini yiyip yatar,yatıncada ben hemen açarım canımm
yaw canbonum benimki herşeyi yer bu saydıklarınınevlendiğimde ben 62 kiloydum o 49 kiloydu şimdi dengeledık bıraz ben 55 kiloyum oda 60 62 arası gıdıp gelıyo ama hala cok zayıf duruyo ya yanımda ya göbişi falan zar zor bela biraz cıktı oda hani cok yemek yersınde gobegın sişer doydum der kalkarsın ahanda okadarcık iştem yemesi yerindede herifim kilo alamıyor hızlı yakıyor yedıklerını folıkasıt verıyım bi bakalım içerse tabi
seni sinirlendirmiyomu artıkınmaşallah
geldim cankuş geldim
yaw canbonum benimki herşeyi yer bu saydıklarınınevlendiğimde ben 62 kiloydum o 49 kiloydu şimdi dengeledık bıraz ben 55 kiloyum oda 60 62 arası gıdıp gelıyo ama hala cok zayıf duruyo ya yanımda ya göbişi falan zar zor bela biraz cıktı oda hani cok yemek yersınde gobegın sişer doydum der kalkarsın ahanda okadarcık iştem yemesi yerindede herifim kilo alamıyor hızlı yakıyor yedıklerını folıkasıt verıyım bi bakalım içerse tabi
seni sinirlendirmiyomu artıkınmaşallah
geldim cankuş geldim
anladim tatlikom bende yemek yicem buradayim ama yazamayabilirim afiyet olsun size
gorusuruz aksama o zaman
Azcık geçikcekmiş goncam:))Yemekler pişerkene bende bi bakiim dedim nidip durusunuz:))))
hancegim bende yedim yemegimi geldim bi bakiniyim kimse yok zaten
EEeee herkes yemek telaşında bitanemm:)))
Yemekten sonra görüşürüz o zaman hayydi bende gittim bitanemm öpüldün en kocamanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?