Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarımmmm ben geldim koştum geldimmm ana annemde internet yokmuş delendim giremedimm dört dündüm evde ama yok malesef anca yasabiliorum
gelirgelmes baştan okudumm dayanamadım canlarımın yazılarını okuyunca keser84 ve hancek canımmm bitanalerimm sıkmayın kendinizi hayılısı buymuş rabbim demekki bölesini, uygun gördü moral bozmak yok bi daki ayana inş. ben inanıyorum hepimiz kavuşacağız meleklerimize belkii bi bakmışız aynı anda alıvermişiz müjdelerimizi Allah büyüktür hayırlısnı verisn inşallah hepizmizee

Naçizane fikrim böyle şeylerede çok yoğunlaşma duanı oku,gece yatarken 3 nas 3 felak birde fatihanı oku ve sağ tarafına dönerek uyu,ben her gece böyle yatarım önceden banada olurdu,hatta bana birisi senin gelin mevlüdünde yeni başka bi gelinle bişeyiniz karıştı dediydi ben bu tarz hurafelere pek sıcak bakmıyorum,tabiki doğruluk payı vardır yoktur bilemem ama ben her zaman duadan yanayım o yüzden bence sende öyle şeyleri pek düşünme duanı et rahatlarsın zaten

bende simdi ogrendim habibtem

kiz ögrendigin ne iste:44::44::44:yaw hani benim düsüklerim varya banada sübyan muskasi yaptir dediler aam ben ne oldugunu bilomiyorum bende varmiki böyle bisey..esim inanmiyo sacmalamasinlar diyo dualar bosunami var diyo.....allah verir o alir diyo

hosgeldin tatlikommm insallah hepimizin Rabbim yardimcisi olsunnn

haklısınn canım l fikirlerinizi paylaştığınız için tşk ederim Allah razı olsun sizlerden haklarınız geçiyo helal ederseniz mutlu olurum bende helal ediyorum

yazdi ya arkadas bende ondan ogrendim ruyasinda fln korkutuyolarmis yaptir muska yaninda tasi yada yastiginin icine koy iyi bisey kotu degil bende de var bi muska yastigimin icinde yinede korunmak lazim herseyden

hosgeldin ilhannazimmmmm bende bu kiz nerde niye gözükmüyo demistim

yazdi ya arkadas bende ondan ogrendim ruyasinda fln korkutuyolarmis yaptir muska yaninda tasi yada yastiginin icine koy iyi bisey kotu degil bende de var bi muska yastigimin icinde yinede korunmak lazim herseyden

rüyadami olurmus alalallalala:26::26:acaba ben hamileyken hic korkmusmuydum hatirlayamadimm:44::44::44::44::44:

Canım hoşgeldinn,yok bugün itibariyle artık yoğun düşünmemeye karar verdim eşim uzun uzun konuştu benimle o yüzden artık düşünmeyeceğim.Allahım ne zaman hayırlısıyla o zaman gönder diyeceğim artık...Herşeyin hayırlısı bitanemmm.Sen nasılsın??

güllü yasin kitabınız varsa orda sürhubad duası yazıyo düşük yapan bayanlar için okuyun diyo,
birde 4444 tefriciye varya orda görde perşembeyi cumaya bağlayan gece 1000 kere essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya Resulullah huz bi yedi kallet hileti edrikni yazıyo dileği gerçekleşir diyo nasip olursa bende denicem güllü yasin kitabında yazıyo bakmak isterseniz

hoş buldumm canlarımmm

arada geriye dönüp bakıyorum da rüyalara gelmişiz anam bende bebeğim düşmeden önce 3-4 akşam hep kabus gördüm bebeğim oluodu ama kavuşamıodum hep başkasına gidoduu sonra düştü zatenn şimdide görüyorumm bebeğim doğuyo gene ama ölü doğuyoo
sanırm piskolojik bunlar bvilinç altında hep bebek var o sebeble die düşünüorumm inş.

canim benim ne kadar guzel bi bilgi verdin bize cok sagolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…