- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.381
ates basiyo bana atesss
Ohhhh ne guzel iyi yapmisin canim ...
Hayirdir loorimmmm ne atesiii basiyor...
gercektende yanaciklari kizariyooyaw gel seni ben bi muayene edim böyle olmayacakk
yani rüyalarımda korkutuyolar beni,, nette ararsan ne demek diye daha ayrıntılı bilgi edinmiş olursun canım,
ben görümcemde aynıymış sübyanlık olmuş ilk çocuğunu düşük yapmış,teyzemde aynısı oldu bendede varmış 2 farklı kişi fal bakmıştı ozaman demişlerdi bol bol dua oku diyolardı
okuyorum ben dua ama anlamadımm gittii...
bende simdi ogrendim habibtem
canlarımmmm ben geldimkoştum geldimmm ana annemde internet yokmuş delendim giremedimm dört dündüm evde ama yok malesef anca yasabiliorum
gelirgelmes baştan okudumm dayanamadım canlarımın yazılarını okuyunca keser84 ve hancek canımmm bitanalerimm sıkmayın kendinizi hayılısı buymuş rabbim demekki bölesini, uygun gördü moral bozmak yok bi daki ayana inş.ben inanıyorum hepimiz kavuşacağız meleklerimize belkii bi bakmışız aynı anda alıvermişiz müjdelerimizi Allah büyüktür hayırlısnı verisn inşallah hepizmizee
aynen yasakham ya bildigin atesim var ellerim fln esim bile geldiginde diyo sicaksin diye
Naçizane fikrim böyle şeylerede çok yoğunlaşma duanı oku,gece yatarken 3 nas 3 felak birde fatihanı oku ve sağ tarafına dönerek uyu,ben her gece böyle yatarım önceden banada olurdu,hatta bana birisi senin gelin mevlüdünde yeni başka bi gelinle bişeyiniz karıştı dediydi ben bu tarz hurafelere pek sıcak bakmıyorum,tabiki doğruluk payı vardır yoktur bilemem ama ben her zaman duadan yanayım o yüzden bence sende öyle şeyleri pek düşünme duanı et rahatlarsın zaten
kiz ögrendigin ne iste:44::44::44:yaw hani benim düsüklerim varya banada sübyan muskasi yaptir dediler aam ben ne oldugunu bilomiyorum bende varmiki böyle bisey..esim inanmiyo sacmalamasinlar diyo dualar bosunami var diyo.....allah verir o alir diyo
canlarımmmm ben geldimkoştum geldimmm ana annemde internet yokmuş delendim giremedimm dört dündüm evde ama yok malesef anca yasabiliorum
gelirgelmes baştan okudumm dayanamadım canlarımın yazılarını okuyunca keser84 ve hancek canımmm bitanalerimm sıkmayın kendinizi hayılısı buymuş rabbim demekki bölesini, uygun gördü moral bozmak yok bi daki ayana inş.ben inanıyorum hepimiz kavuşacağız meleklerimize belkii bi bakmışız aynı anda alıvermişiz müjdelerimizi Allah büyüktür hayırlısnı verisn inşallah hepizmizee
bak herifin bilem hissetmis..insallah hayirli biseyin belirtisidirrrrrr
haklısınn canım l fikirlerinizi paylaştığınız için tşk ederim Allah razı olsun sizlerden haklarınız geçiyo helal ederseniz mutlu olurum bende helal ediyorum
yazdi ya arkadas bende ondan ogrendim ruyasinda fln korkutuyolarmis yaptir muska yaninda tasi yada yastiginin icine koy iyi bisey kotu degil bende de var bi muska yastigimin icinde yinede korunmak lazim herseyden
rüyadami olurmus alalallalala:26::26:acaba ben hamileyken hic korkmusmuydum hatirlayamadimm:44::44::44::44::44:
haklısınn canım l fikirlerinizi paylaştığınız için tşk ederim Allah razı olsun sizlerden haklarınız geçiyo helal ederseniz mutlu olurum bende helal ediyorum
kiz ögrendigin ne iste:44::44::44:yaw hani benim düsüklerim varya banada sübyan muskasi yaptir dediler aam ben ne oldugunu bilomiyorum bende varmiki böyle bisey..esim inanmiyo sacmalamasinlar diyo dualar bosunami var diyo.....allah verir o alir diyo
muska yaptirabilirsin yasakhayalim yaninda tasimak icinn :26:
güllü yasin kitabınız varsa orda sürhubad duası yazıyo düşük yapan bayanlar için okuyun diyo,
birde 4444 tefriciye varya orda görde perşembeyi cumaya bağlayan gece 1000 kere essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya Resulullah huz bi yedi kallet hileti edrikni yazıyo dileği gerçekleşir diyo nasip olursa bende denicem güllü yasin kitabında yazıyo bakmak isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?