Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Allah hepimizden razı olsun sürekli dualar okuyun
mesela MERYEM SURESİ de çok güzel gerçi bütün dualar çok güzel
sürekli tövbe edin, tesbih çekin “La ilahe illallah” diye çok faydalıymış bende güllü yasin kitabından öğrendim çok güzel

haklisin canimm ya dua cok iyi bisey keske hep edebilsem ama bu dualari artik yapicam

Amin canim takip ediyorum ben, herkesin iyi haberlerini, guzel gobisinizin ay ay resimlerini ve bebislerin resimlerini bekliyor olucam

iyiy boyu fazla uzun degilmis yosam dahada zayif gösterirdi...sen daya önüne cips neyi patates kizartmasini ekmekle yedir sürekliiboyu boyunuza huyu huyunuza uygunmus olsun
he huy boy kilo hepisiciği tastamamız canbonumyanlız huylarda keske zıt kişilik olsaymısız hıc analasamıyoz bız ya ne yapsak aynı gıbı
ates basiyo bana atesss
yangın varrrrrrrrrrrrrrrr allahım meleğimmi geliyor yoksam
hoşgeldin ilhannazımamin inşallah kuzum
hayalotumda korkuyo aama onunki nasi bisey bilmiyorum..demekki bazi kisilerde oluyo rabbim insallah herkesi böyle görünmeyen kötü varliklardan korusunn
evet bende korkuyorum benımkısı cok farklı canbonum acaba bı psikologamı gorunsem napsamama eskıye gore daha ıyıyım çok şükür
hayalotum bi ses versene

geldimm geldim yettım gayre

hoşgeldin canım aramıza cok guzel seyler paylaşmıssın tesekkurler

canbon kızçem yaptım kurabıyeyı.cok guzel oldu.çok saolyanlız ben bıraz tatlı duskunuyum de bunun ıcıne sekerde koysak nasıl olur acaba

yaw siz tam tamina uygunsunuz cok uygun oldugunuz icin birbirinize o yüzden zitliklar olabilir....bizdede oluyo arasira

simdiki aklim olsaydi teraziyle evlenmezdimmm

canbon kızçem yaptım kurabıyeyı.cok guzel oldu.çok saolyanlız ben bıraz tatlı duskunuyum de bunun ıcıne sekerde koysak nasıl olur acaba

Ben üzerine pudra şekeri serğiştiriyorum bitanemm o zaman nispeten biraz daha tatlanıyor,bir arkadaşıma giderkende yapmıştım o zaman içine pudra şekeri koyduydum oda tatlıyı severde ama ben pek öyle beğenmedim ama sıcak suya şekeri eritipde dökebilirsin öyle olabilir sanırım...

Afiyet bal şeker olsun bitanemmmm

doğru diyorsun cnm ben Allah kabul etsin çok sık besmele ve zikir çekerim ama inş. kısmetse iki duayıda sıksık okumaya gayret edeceğim Rabbim kabul etsinn

hoşbulduk bıtanem nassın

iyim canım çok saol sen nsılsın kurabiyeler yapmışsın afiyet bal şeker olsunnn ben hiç hamarat değilimdir :26: yemek yapmayı bile yeni yeni öğreniyorumm :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…