- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.421
aminnn habibtem ya cook kotu bisey Allah kimsenin basina vermesinn
Allah hepimizden razı olsun sürekli dualar okuyun
mesela MERYEM SURESİ de çok güzel gerçi bütün dualar çok güzel
sürekli tövbe edin, tesbih çekin La ilahe illallah diye çok faydalıymış bende güllü yasin kitabından öğrendim çok güzel
Amin canim takip ediyorum ben, herkesin iyi haberlerini, guzel gobisinizin ay ay resimlerini ve bebislerin resimlerini bekliyor olucam
he huy boy kilo hepisiciği tastamamız canbonumiyiy boyu fazla uzun degilmis yosam dahada zayif gösterirdi...sen daya önüne cips neyi patates kizartmasini ekmekle yedir süreklii boyu boyunuza huyu huyunuza uygunmus olsun
yangın varrrrrrrrrrrrrrrrates basiyo bana atesss
hoşgeldin ilhannazımcanlarımmmm ben geldimkoştum geldimmm ana annemde internet yokmuş delendim giremedimm dört dündüm evde ama yok malesef anca yasabiliorum
gelirgelmes baştan okudumm dayanamadım canlarımın yazılarını okuyunca keser84 ve hancek canımmm bitanalerimm sıkmayın kendinizi hayılısı buymuş rabbim demekki bölesini, uygun gördü moral bozmak yok bi daki ayana inş.ben inanıyorum hepimiz kavuşacağız meleklerimize belkii bi bakmışız aynı anda alıvermişiz müjdelerimizi Allah büyüktür hayırlısnı verisn inşallah hepizmizee
evet bende korkuyorum benımkısı cok farklı canbonum acaba bı psikologamı gorunsem napsamhayalotumda korkuyo aama onunki nasi bisey bilmiyorum..demekki bazi kisilerde oluyo rabbim insallah herkesi böyle görünmeyen kötü varliklardan korusunn
hayalotum bi ses versene
sürekli tövbe edin, tesbih çekin “La ilahe illallah” diye çok faydalıymış bende güllü yasin kitabından öğrendim çok güzel
Hosgeldin hayalotummmm
hoşgeldin canım aramıza cok guzel seyler paylaşmıssın tesekkurler
hoşgeldin canım aramıza cok guzel seyler paylaşmıssın tesekkurler
hoşbulduk bıtanemyangın var dıye duydum hemen koştum geldım
tşkler canım h.buldum iyi geceler herkeze
he huy boy kilo hepisiciği tastamamız canbonumyanlız huylarda keske zıt kişilik olsaymısız hıc analasamıyoz bız ya ne yapsak aynı gıbı
yangın varrrrrrrrrrrrrrrrallahım meleğimmi geliyor yoksam
hoşgeldin ilhannazımamin inşallah kuzum
evet bende korkuyorum benımkısı cok farklı canbonum acaba bı psikologamı gorunsem napsamama eskıye gore daha ıyıyım çok şükür
geldimm geldim yettım gayre
canbon kızçem yaptım kurabıyeyı.cok guzel oldu.çok saol yanlız ben bıraz tatlı duskunuyum de bunun ıcıne sekerde koysak nasıl olur acaba
sürekli tövbe edin, tesbih çekin La ilahe illallah diye çok faydalıymış bende güllü yasin kitabından öğrendim çok güzel
hoşbulduk bıtanemyangın var dıye duydum hemen koştum geldım
hoşbulduk bıtanem nassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?