- Emoji Skoru
- 3.140
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.541
Demetle derkenn ??? Bebekim anlamadımm
yaw simdiki aklin olsa kacmazdin ama napalim colmus iste bikerem yani ückerem diyecektimmbak yatinca yumurtlayacakmis tavuk gibim..hadi sana iyi yumurtlamalar yani iyi gecelerrr
canım darısı basımıza inşallahevet canım inşallah sanada rabbim bu mutlulugu yasatır en kısa zamanda.. ama ondan önce yanlış hatırlamıyosam annem kistleri için laproskopi yaptırmıştı..
bennnnnGünaydın kimler var bakalım .... :)
bende varım hancekimBen tabiki ben birtanemmm:)))
Günaydın canlarim hayırlı sabahlarimiz olsun
Demet akalının şarkılarıyla giderli ve Türkan aaaaaah o Türkan yokmu o Türkan yine öptürmedi dudaktaaaan
tavuklar gibi bekliyom gıdgıdgıdak
canım darısı basımıza inşallahbenden daha o tür şeyler istemedi.sadece mart ayı için doppler ve sırasıyla rahim filmine geceriz dedi.bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda sizin ikizlerede tüm evlatlarada rabbim uzun omurler nasıp eylesin
bennnnn
bende varım hancekim
günaydın kuzummmm
Hıı Ayy Bayılıyorum Yeni Albümünee. Süper Bir albüm Çıkarmış valahi Demet
Hoşgeldin bitanemmm güzellik uykunuz uzun sürüyor sizin.Uykuyu sevenler parmak kaldırsın bakem bi
Hıı Ayy Bayılıyorum Yeni Albümünee. Süper Bir albüm Çıkarmış valahi Demet
Kahvaltısını yapana missss gibi bol köpüklü kahve buyrun canlarrr afiyet bal şeker olsunnnn
berayım gunaydın tatlım nassın
hoşbulduk tatlımbenim aslında ben istediğin her saatte kalkarım öyle bi sorunum yok ama erkenden kalkıpta ne yapıyım ki öncden eşimle sabahın 7sinde dikilirdim ayaga tek yatamıyodum gunduzlerıde .ama artık alışıyorum gunduzlerı tek başıma yatabılıyorum
loorim hoşgeldinnnn
Kahvaltısını yapana missss gibi bol köpüklü kahve buyrun canlarrr afiyet bal şeker olsunnnn
Günaydınn Bebekim. İyiyim Teşekkürler
Sen Nasılsın ???
Uykucu seniii :)) ben hiç sevmem uykuyu ama eşim bayılıyo,kesintisiz 1 gün uyumuşluğu vardır keyiften:))))
bende iyiyim uykuluyum halaşu kahveyide içimde acılım hancekımın yaptıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?