- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.601
anam çok yorulmuşum yawww :26::26: evlilik güzel şeyde en zoru çarşaf değiştirmkkanam yarım saatte zor değiştirdimmm çarşafları yorganı zor geçirdim valla evde olmak işte çalımaktan daha zorrr o kadar yaptım ama hala işim çokkk yorumdıum bıraktımm napim yaww ütü mütü yarın artıkk pilim bittii belim ağrıdı oyyy
hepiciniz aynı anda gitmişinizbende gideyim azcık uzanıp dinleneymm
ilk geleni öpüyorummm
loorimmm buralardamisin ? napiyorsun??
gurbetim yeni gordum hosgeldinnnnapiyim yavrukus bekliyorum
Hosbulduk canimmm benim , bekle bakalim belirti filan yok mu?
bi kac gundur bi akintim oluyo diyorum bu sefer adet oldum gidiyorum wc ye bakiyorum bisey yok..
gogus ucum hala aciyo geceleri ates basiyo,cay icmeyen ben dun gece 3 bardak ictim buna esim bile sasirdi
amaaannnnnnnnnnnnnn ne biliyim yaaaaa
Hayirdir insallah canim yaa,, insallahhhh hamilesin , bende adet olacak gibiyim ama gogus uclarim degil de gogusum agriyor benimde nedense..
maşşallh hayatotum eşineeAllah güç versin derman versinde koy çalışsın benim eşimde sabah 6 da kalıyor bende kalkıyorum onla yanına sandiviç falan hazırlıyorumm yesin yawrum diee 6:30 gibi gidio işi uzak baya eve bende tekrar dalıorum yatağa 9 da kadar uyuyorum şimdilik evin tadı başkaa inş. sıkılmam
anam çok yorulmuşum yawww :26::26: evlilik güzel şeyde en zoru çarşaf değiştirmkkanam yarım saatte zor değiştirdimmm çarşafları yorganı zor geçirdim valla evde olmak işte çalımaktan daha zorrr o kadar yaptım ama hala işim çokkk yorumdıum bıraktımm napim yaww ütü mütü yarın artıkk pilim bittii belim ağrıdı oyyy
hepiciniz aynı anda gitmişinizbende gideyim azcık uzanıp dinleneymm
ilk geleni öpüyorummm
bende olurum buyuk bi ihtimalle ama o yuzden hazirliyorum kendimi
benim gogus ucu agrilarim 1 haftadir aciyo... insallah hamissindir canim ben umudumu kaybediyorum yavas yavas ne biliyim niye boyle diyorum bilmiyorum :26:
hosgeldin hayalotummm ben seni opucuklere bogarim merak etme
ôyle deme bak senin gunun gecti benim daha gunume var benim ki persembe gunu canim . yarinida atlat bi test yaparsin ..bak cay icmisin normalde icmezmisin .. aksam atsini olcesene bii
ah canımmmmyanılzhamiş kalamadan boğulmım sonram
ben şu kaçakcanbonum gıdımde bi gıdıklıyım uyansın artık ya saat kaç oldu alaalaa
tamam tamam ilk once hamis kal sonra bogucammm
naptin dr isini hayalotum?:26:
haydiyinn hep beraber gidelim bi baskin yapalimmm
ne biliyim canimm bende sasirmis durumdayimmmsabahlari uyandigimda yataktan kalkmadan olctum 3 gun boyunca bi bakiyim yazmistim buraya yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?