Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ilk gelen olarak bende seni opuyorum

kizz beni cagiraydin ya gelirdim yardim ederdim bende yeni supurdum sildimm geldim burada kar yagiyo heryer kar kartpostal gibi valla

tam sicak cikolata icilecek hava yani

Hosbulduk canimmm benim , bekle bakalim belirti filan yok mu?

bi kac gundur bi akintim oluyo diyorum bu sefer adet oldum gidiyorum wc ye bakiyorum bisey yok..

gogus ucum hala aciyo geceleri ates basiyo,cay icmeyen ben dun gece 3 bardak ictim buna esim bile sasirdi

amaaannnnnnnnnnnnnn ne biliyim yaaaaa

bi kac gundur bi akintim oluyo diyorum bu sefer adet oldum gidiyorum wc ye bakiyorum bisey yok..

gogus ucum hala aciyo geceleri ates basiyo,cay icmeyen ben dun gece 3 bardak ictim buna esim bile sasirdi

amaaannnnnnnnnnnnnn ne biliyim yaaaaa

Hayirdir insallah canim yaa,, insallahhhh hamilesin , bende adet olacak gibiyim ama gogus uclarim degil de gogusum agriyor benimde nedense..

Hayirdir insallah canim yaa,, insallahhhh hamilesin , bende adet olacak gibiyim ama gogus uclarim degil de gogusum agriyor benimde nedense..

bende olurum buyuk bi ihtimalle ama o yuzden hazirliyorum kendimi

benim gogus ucu agrilarim 1 haftadir aciyo... insallah hamissindir canim ben umudumu kaybediyorum yavas yavas ne biliyim niye boyle diyorum bilmiyorum :26:

amin bitanem benim.ben kavaltı falan hazırlamıyorum cunku yemıyo sabahları.6 senedır bigün bile kalmadım vallaevlendım ılk bırhafta kalktım kayınpederım kızım hazırlıyonda kımse yemıyor zaten annen kalkıyor cayı demlıyor sen uykunu bolme demıstıbende temem deyıpyataga gırdım.kayınpederımı cok severımde kayganam onun gıbı değilsıkılmassın kuzum ılk zamanlar olurda sonra alısırsın

yaw neka guzel temızlık yapmısın bende yaptım anca bıttıılk gelen loorım ama ben opucuk alamıcammı

bende olurum buyuk bi ihtimalle ama o yuzden hazirliyorum kendimi

benim gogus ucu agrilarim 1 haftadir aciyo... insallah hamissindir canim ben umudumu kaybediyorum yavas yavas ne biliyim niye boyle diyorum bilmiyorum :26:

ôyle deme bak senin gunun gecti benim daha gunume var benim ki persembe gunu canim . yarinida atlat bi test yaparsin .. bak cay icmisin normalde icmezmisin .. aksam atsini olcesene bii

ôyle deme bak senin gunun gecti benim daha gunume var benim ki persembe gunu canim . yarinida atlat bi test yaparsin .. bak cay icmisin normalde icmezmisin .. aksam atsini olcesene bii

ne biliyim canimm bende sasirmis durumdayimmm sabahlari uyandigimda yataktan kalkmadan olctum 3 gun boyunca bi bakiyim yazmistim buraya yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…