- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.561
Hayalotum hosbulduk gunaydin kizlar
cok guzel gorunuyo hancekimmm profiterol mu dedi biri ben deli oluyorum da
uyku tutmuyo ya beni hep erken kalkiyorum heyecan merak deliyim galiba bennn
Hayalotum hosbulduk gunaydin kizlar
cok guzel gorunuyo hancekimmm profiterol mu dedi biri ben deli oluyorum da
uyku tutmuyo ya beni hep erken kalkiyorum heyecan merak deliyim galiba bennn
benim eşimde öyle vallahi akşama kadar yattıgını bılırımama şimdi uyumaya vakti yok
uyku nıye tutumuyo battan dolayımı kuzum:44:
Yaptım oldu bile gelmelerini bekliyorum:)))Onlar gelmeden size ikram edeyim buyrun canlar aman canınızıda çektirmiiim şimdi bitanemmm bugün yap artık şu testi bitanemm bizde senin kadar heyecanlanıyoruz hadiii....
Aynen benimkininde öyle sabah erken açıyo dükkanı:))Ama akşam yemeği yiyip meyveye kadar zor dayanıyo ben ağzına 1-2 bişey verirsem yer yeter balım ben yatiiim artıkın der hoooop yattığı gibi uyur maşallah.
Aynen benimkininde öyle sabah erken açıyo dükkanı:))Ama akşam yemeği yiyip meyveye kadar zor dayanıyo ben ağzına 1-2 bişey verirsem yer yeter balım ben yatiiim artıkın der hoooop yattığı gibi uyur maşallah.
aynen hayalotum deli ediyo beni olucaksam oliyim diyorum niye boyle bekletim umutlandiriyo beni
offff onlar yerine ben gelsemmm hepsini yerim herhaldeo kadar asigim ona yanii ellerine saglik tatlimmmm sen yaparsinda yemezmiyim
test yaparsam yasakhayal beni keser valla2 gun gecsin dedi bende yapmak istemiyorum zaten dun batimdi bugun bisey yok bekleyelim bakalim
benimkide sabah gidiyo 8e dogru kalkıyo .işten 6 gıbı cıkar 7 gıbı evde gelır yemek yer sonra diğer işine gider.gece en erken 12 bucugu bulur yatmamız.cumartesı pazar dıger işinde çalışmıyo ama kendı işine gıdıyo sabah 9 gibi çıkar.dün isyanlardaydı artıkhala azmı çalışıyorum diyo bana yooo dedim az desem kımbılır napacak
aynen hayalotum deli ediyo beni olucaksam oliyim diyorum niye boyle bekletim umutlandiriyo beni
offff onlar yerine ben gelsemmm hepsini yerim herhaldeo kadar asigim ona yanii ellerine saglik tatlimmmm sen yaparsinda yemezmiyim
test yaparsam yasakhayal beni keser valla2 gun gecsin dedi bende yapmak istemiyorum zaten dun batimdi bugun bisey yok bekleyelim bakalim
Sen gel ben sana tepsi tepsi yaparım ne demek,bak bugün ye mutlaka canını çektirdim keşke imkanım olsada getirsem sana(((
O zaman yarınımı bekliyoruz sabahtan yap bari
Atom karınca bunlar maşallah,ama benim gonca yemeği neredeyse zor yiyor :))) Bide ek iş bilemiyorum noolur o zaman:))
kuzum en azından bıkac gun daha beklede bı test yap daha sonra yoksa bıle doktora gıdersınbebişim yoksada adet ol yahu bızde catlayacaz burda
aynen hayalotumm beklicemm bakalim civcivmi cikacak kusmu
bizimde yoktu piyasada ama 3 aydır gıdıp gelıyo şimdik hayallerı planları boyundan buyuk ama hayırlısıbu konusa ateş basıyo bana loorım gıbı
hayırlısı olsun kuzum inşallah teyzşumun habercısıdır bu belırtıler
alemsin hayalotummmyaniyorumm sondurelim mi tabi tabi
hancegimmm gorusuruz tatlimmm size iyi sohbetler kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?