- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.581
bende cikarim hayalotum birazdan daha kahvalti yapmadik yanii
insallah ama iste bi yanimda olumsuz dusunuyo yani herseye hazirim
loorım aklıma soktular benım bı doktora daha gıt dıyem.doktorda bulundu ama napım.kendı doktorumu bırakmadan sence bı goruneyımmı:44:
bende sana dedim hayalotumm gitmekten bisey gelmez birakma kendi dr unu ama bi baska doktorada git kullandigin ilac fln varsa hepsinide soyle biliyosun drlar birisi olumlu konusuyo birisi hic gerek yok diyo bunlara o yuzden git yani bi bakil baska drada
aferem bıtanem boyle olun ıste bu sekıl olursanız yıkılmassınız hiç
git bencede hemen hayalotum yumurtan varsa soyler bugun iliskiye gir fln diyede daha iyi olur senin icin diger adetini beklersen baya zaman kaybediceksin bu ayi bos gecirmesende dedın evet.ama nebılım peki hemenmı gıdım yarın falan yumurtam varmı dıyede baktırmıs olurum.yoksa dıger adetımı beklım sence napım
yikilmadim hayalotum ayaktayim henuz
Beni oldurmeyen aci guclendirir... Ahan size bi tane daha gunun sozu
git bencede hemen hayalotum yumurtan varsa soyler bugun iliskiye gir fln diyede daha iyi olur senin icin diger adetini beklersen baya zaman kaybediceksin bu ayi bos gecirme
lorrim benım eltım geldı sımdı cıkıyorum sonra gorusuruk bıtanem oldumu
ne kadar guzell biseyy rabbim bizlerede nasip etsin annesi varligini hissettiriyo istebizlerede dua et rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Hepinizee Kocaman günaydınn canlarımmm
Gününüz aydın olsun inşallah
Bende cikiyim bari gidip kahvalti fln hazirliyim kocisi uyandiriyimmm
Gorusuruz kizlarrr ben yokken fazla kaynatmayin hee
yikilmadim hayalotum ayaktayim henuz
Beni oldurmeyen aci guclendirir... Ahan size bi tane daha gunun sozu
Canlarım bitanelerim ben çıkayım artık gelirler birazdan,kendinize çok iyi bakın akşama görüşürüz inşallah heppinizi öpüyorum koccamannnn
benimkide sabah gidiyo 8e dogru kalkıyo .işten 6 gıbı cıkar 7 gıbı evde gelır yemek yer sonra diğer işine gider.gece en erken 12 bucugu bulur yatmamız.cumartesı pazar dıger işinde çalışmıyo ama kendı işine gıdıyo sabah 9 gibi çıkar.dün isyanlardaydı artıkhala azmı çalışıyorum diyo bana yooo dedim az desem kımbılır napacak
aynen hayalotum deli ediyo beni olucaksam oliyim diyorum niye boyle bekletim umutlandiriyo beni
offff onlar yerine ben gelsemmm hepsini yerim herhaldeo kadar asigim ona yanii ellerine saglik tatlimmmm sen yaparsinda yemezmiyim
test yaparsam yasakhayal beni keser valla2 gun gecsin dedi bende yapmak istemiyorum zaten dun batimdi bugun bisey yok bekleyelim bakalim
Kahvaltısını yapana missss gibi bol köpüklü kahve buyrun canlarrr afiyet bal şeker olsunnnn
çokk güzell lorimmm yawwwçokk beğendimm tam bizlik bir sözzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?