Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

loorım aklıma soktular benım bı doktora daha gıt dıyem.doktorda bulundu ama napım.kendı doktorumu bırakmadan sence bı goruneyımmı:44:

bende sana dedim hayalotumm gitmekten bisey gelmez birakma kendi dr unu ama bi baska doktorada git kullandigin ilac fln varsa hepsinide soyle biliyosun drlar birisi olumlu konusuyo birisi hic gerek yok diyo bunlara o yuzden git yani bi bakil baska drada

sende dedın evet.ama nebılım peki hemenmı gıdım yarın falan yumurtam varmı dıyede baktırmıs olurum.yoksa dıger adetımı beklım sence napım

sende dedın evet.ama nebılım peki hemenmı gıdım yarın falan yumurtam varmı dıyede baktırmıs olurum.yoksa dıger adetımı beklım sence napım
git bencede hemen hayalotum yumurtan varsa soyler bugun iliskiye gir fln diyede daha iyi olur senin icin diger adetini beklersen baya zaman kaybediceksin bu ayi bos gecirme

Bende cikiyim bari gidip kahvalti fln hazirliyim kocisi uyandiriyimmm

Gorusuruz kizlarrr ben yokken fazla kaynatmayin hee

Canlarım bitanelerim ben çıkayım artık gelirler birazdan,kendinize çok iyi bakın akşama görüşürüz inşallah heppinizi öpüyorum koccamannnn

tatlımm afiyet olsun size bizden de selam sülee gelenlere ii sohpetlerrr

maşşallh hayatotum eşinee Allah güç versin derman versinde koy çalışsın benim eşimde sabah 6 da kalıyor bende kalkıyorum onla yanına sandiviç falan hazırlıyorumm yesin yawrum diee 6:30 gibi gidio işi uzak baya eve bende tekrar dalıorum yatağa 9 da kadar uyuyorum şimdilik evin tadı başkaa inş. sıkılmam

inaşallhh gelmez kırmızılarda alırızz güzel haberlerini canımmm

Kahvaltısını yapana missss gibi bol köpüklü kahve buyrun canlarrr afiyet bal şeker olsunnnn

owww mükemmel görünüyorr hancekim yaww bu yorgunluğun üzerine iii gider valllaa ellerine sağlıkkk canımmm

anam çok yorulmuşum yawww :26::26: evlilik güzel şeyde en zoru çarşaf değiştirmkk anam yarım saatte zor değiştirdimmm çarşafları yorganı zor geçirdim valla evde olmak işte çalımaktan daha zorrr o kadar yaptım ama hala işim çokkk yorumdıum bıraktımm napim yaww ütü mütü yarın artıkk pilim bittii belim ağrıdı oyyy
hepiciniz aynı anda gitmişiniz bende gideyim azcık uzanıp dinleneymm
ilk geleni öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…