- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.721
esilam hoşgeldin bitanem nerdeydın yaaa özledimKızlar merhaba nasılsınız?
yok canım yumurtlamada eşleri yoktu sanırsam cok az çalışma yapabıldıler.kırmızıları az goren benım.sen anlat bakım nasıl kaç gun oluyonsormaaaaa yaaa bende yeni teoriler üretiyorumm belki böyle azala azala 2 yada 3 ay sonra bide bakmışım hiç olmıycaak veeee mutlu sonn
sanki kendimi kandırıyomuşum gibi hissettimm selenclk demi öyleydi azmı oluyodu onundaa:26::26::26::26:
bende öle düşünüordum da anam kadınkarda çok fena oluo ya böle agresift agresift tavırlar banamı hamile kaldın der gibi basılarııbende araştırdım hatta evladım düşük olmayaydı dr değiştirecektim ona gidektim kısmte değilmiş 2.ye inş. beni kürtaha alıken çok rahatlatmıştı
dur bakem bı arastıram ıyıce nette vardır neredekı bu adamın yeri:44::44::44:
aynen yasakhayalim ayakkabilarini giyiniyo bu sefer iceride bekliyo
esilam hosgeldin yoksam bu yakisiklilar senin mi
evet ya senin regli nasil oldu geliyomu hala yoksa kesildimi bu ay kac gun oldun ?
bitti canım dunde bugunde hiç olmadı yanı toplasan ikigün bile olmadı ama ben iki diyorumm artıkk hayırlısııı2 3 ay daha bekleyip doktora gideceğimm
hoşbulduk cnm.drlara gittim.araştırma falan yapıldı.biçok hastaneye gittim.sonrada kayın validemde kaldık biraz o yüzden giremedim.
habbitem valla benimkide ayniyok bizimkiler calismayi sevmiyo evde olmak istiyolar napacaklarsa evdeeee
hoşbulduk cnm.drlara gittim.araştırma falan yapıldı.biçok hastaneye gittim.sonrada kayın validemde kaldık biraz o yüzden giremedim.
esilam hoşgeldin bitanem nerdeydın yaaa özledim
yok canım yumurtlamada eşleri yoktu sanırsam cok az çalışma yapabıldıler.kırmızıları az goren benım.sen anlat bakım nasıl kaç gun oluyon
dur bakem bı arastıram ıyıce nette vardır neredekı bu adamın yeri:44::44::44:
yaw dursunlar işte bende evde tutmak için can atıyorum alaalahabbitem valla benimkide ayniyok bizimkiler calismayi sevmiyo evde olmak istiyolar napacaklarsa evdeeee
bizi kaciricaklar ya habibtem o yuzden bizi birakip gitmek istemiyo bunlar
lorim yaww bak aklıma ne geldii ha olu yada olmas kısmet ama sen genede olumlu düşünerekten bol bol su iç olur muinş. hamişsen su çok gerekliii
değil cnm.Rabbim inş hapize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.hemde onlar gibi ikiz olur inş.
bitti canım dunde bugunde hiç olmadı yanı toplasan ikigün bile olmadı ama ben iki diyorumm artıkk hayırlısııı2 3 ay daha bekleyip doktora gideceğimm
kaç aydır bu şekilsin peki:26:bak bende senın gıbıyım canım .3 gun dıyorum ama toplasan yarım çay bardagı bıle etmezsen bekleme gıt dırek kıst olabılır sendede allah korusun.bu arada arada sırada oluyosa normal bunu unutma ama hep takıp et
simdik karariniz ne ameliyat olacanmi yoksa deneyecenmi esilammmmm
yaw bizi kim napacak ahimiz gitmis vahimiz kalmisssssanki dünyada bi evli olan bunlar bizi kim napacakkk
adriana lima olsak neyse diyecem
yerim seni bak nasida gözlerini aciyoo
canım bu liste işlerine artıkın sen bakıyosun galibaa benide eklermisin batım 2 mart olcak ben pek giremiyorum ama fırsat buldukca geliyorumm
kaç aydır bu şekilsin peki:26:bak bende senın gıbıyım canım .3 gun dıyorum ama toplasan yarım çay bardagı bıle etmezsen bekleme gıt dırek kıst olabılır sendede allah korusun.bu arada arada sırada oluyosa normal bunu unutma ama hep takıp et
hayalotum yanlismi alinti yapiyosun zeynebin yazisi ama looriden alinti diyo
cnm çoğunluk ameliyat olcak boyutta değil.hamile kalmanada engel değil ama düşük veya erken doğum riski yüksekmiş.bende ameliyat olmamaya karar verdim.herşey Rabbimden inş bişey olmaz.
nasıl gıdıyo tedavıye karar verıldımı canım benım.durum ne şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?