Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nazimmm benimmmm ne kadarda dusunurmus loorisini bebegim gunde zaten 1.5 lt su iciyorum

insallah canim Rabbim gonlune gore versin

napim canım yaww aklıma geldikçe böle yasıorumm hepimizin olsun ama işte şimdi sizle daha yakınsınız hamiş olmaya çokk istiorumm olunnn çokk sevin cem çokk inşallahhhh

aaaa niye oyle diyosun yasakhayalim adriana lima kim ki bizim yanimizda

doru loorim kendi adima konusmaliydimmyaw bu kadini ben cok begeniyom allahim sen neler yaratiyosun diyorum..herifimede öyle derim su kadina bi baksana varmi dünyada bundan güzeli diye ...

cnm çoğunluk ameliyat olcak boyutta değil.hamile kalmanada engel değil ama düşük veya erken doğum riski yüksekmiş.bende ameliyat olmamaya karar verdim.herşey Rabbimden inş bişey olmaz.

hayırlı olsun canım yaa bide bu soğan suyunu öneriyorla ya kist içinn denedin mii???:26::26::26:

cnm çoğunluk ameliyat olcak boyutta değil.hamile kalmanada engel değil ama düşük veya erken doğum riski yüksekmiş.bende ameliyat olmamaya karar verdim.herşey Rabbimden inş bişey olmaz.

anladim esilaminsallah hicbisey olmaz zaten yiyecek ekmegi varsa rabbim bebesini sana bagislar..peki baska bi sorun cikmadi demi nelerine baktirdinn

napim canım yaww aklıma geldikçe böle yasıorumm hepimizin olsun ama işte şimdi sizle daha yakınsınız hamiş olmaya çokk istiorumm olunnn çokk sevin cem çokk inşallahhhh

canim benim insallah rabbim hepimizin guzel haberler almasini nasip etsin en kisa zamanda bende ccoook seviniyorummm cok guzel biseyy yaa

doğru zeynebnurum ya unutmusum.ama bı gıt doktora anlat adet düzenını kistte olabılır psıkoljıkte olabılır canım.beklemenın bı anlamı yok cunku

canim benim insallah rabbim hepimizin guzel haberler almasini nasip etsin en kisa zamanda bende ccoook seviniyorummm cok guzel biseyy yaa

AMİN inşallah canımmm rabbim gönlümüze göre versinn

doru loorim kendi adima konusmaliydimmyaw bu kadini ben cok begeniyom allahim sen neler yaratiyosun diyorum..herifimede öyle derim su kadina bi baksana varmi dünyada bundan güzeli diye ...

yalan degil habibtem guzel kadin valla Allah sahibine bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…