- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.741
nazimmm benimmmm ne kadarda dusunurmus loorisinibebegim gunde zaten 1.5 lt su iciyorum
insallah canim Rabbim gonlune gore versin
aaaa niye oyle diyosun yasakhayalim adriana lima kim ki bizim yanimizda
benı gormuyon kı
hayalotum yanlismi alinti yapiyosun zeynebin yazisi ama looriden alinti diyo
geride kaldım ya toplu alıntı yapıp tek tek gonderdım kuzum
cnm ameliyat olcak boyutta değil dediler.hamile kalmana engel değil.ama düşük veya erken doğum olma ihtimali yüksek dediler.
esilam hoşgeldin bitanem nerdeydın yaaa özledim
yok canım yumurtlamada eşleri yoktu sanırsam cok az çalışma yapabıldıler.kırmızıları az goren benım.sen anlat bakım nasıl kaç gun oluyon
canım daha öncede söylemişimdir belki biz bebek yapmaya karar verdikten sonra regl dönemim kısaldı ilk aylarda fark etmedim ama geçen ay azaldıgını hıssettım bu seferde dahada az oldu cuma gunu tam olarak başladı öğleden sonra hatta cumartesi oldu biraz pazarda çok çok az geldii
bu bana hiç normal gelmiyo eskiden ilk ikigün çok yoğun olurdu şimdi ilk gün bilee normal oluyoo:26::26::26:
cnm çoğunluk ameliyat olcak boyutta değil.hamile kalmanada engel değil ama düşük veya erken doğum riski yüksekmiş.bende ameliyat olmamaya karar verdim.herşey Rabbimden inş bişey olmaz.
cnm ameliyat olcak boyutta değil dediler.hamile kalmana engel değil.ama düşük veya erken doğum olma ihtimali yüksek dediler.
cnm çoğunluk ameliyat olcak boyutta değil.hamile kalmanada engel değil ama düşük veya erken doğum riski yüksekmiş.bende ameliyat olmamaya karar verdim.herşey Rabbimden inş bişey olmaz.
napim canım yaww aklıma geldikçe böle yasıorumm hepimizin olsun ama işte şimdi sizle daha yakınsınız hamiş olmaya çokk istiorumm olunnnçokk sevin cem çokk inşallahhhh
gecmis olsun canim Rabbim ol dedikten sonra hersey olur
canim benim insallah rabbim hepimizin guzel haberler almasini nasip etsin en kisa zamandabende ccoook seviniyorummm cok guzel biseyy yaa
doru loorim kendi adima konusmaliydimmyaw bu kadini ben cok begeniyom allahim sen neler yaratiyosun diyorum..herifimede öyle derim su kadina bi baksana varmi dünyada bundan güzeli diye ...
hayırlı olsun canım yaa bide bu soğan suyunu öneriyorla ya kist içinn denedin mii???:26::26::26:
aynen öle cnm.demekki vakti saati var.
kaç aydır bu şekilsin peki:26:bak bende senın gıbıyım canım .3 gun dıyorum ama toplasan yarım çay bardagı bıle etmezsen bekleme gıt dırek kıst olabılır sendede allah korusun.bu arada arada sırada oluyosa normal bunu unutma ama hep takıp et
canımm eskiden normaldı amaa altı aydırr git gide azaldıgını hissediyodum son üç aydır da dikkat ediyorum bayaa azaldıı benimkide cuma oldu cumartesi oldu pazar pet (çok aferdersiniz )koymama bile gerek kalmadı düşün artık kıst felan olsa böyle birden çıkarmıı
canımm eskiden normaldı amaa altı aydırr git gide azaldıgını hissediyodum son üç aydır da dikkat ediyorum bayaa azaldıı benimkide cuma oldu cumartesi oldu pazar pet (çok aferdersiniz )koymama bile gerek kalmadı düşün artık kıst felan olsa böyle birden çıkarmıı
stresten de olabilir canim :26:
çokmu kafana takıyorun acaba cnm yaa hani hastalıkların çoğu psikolojik diolr yaa :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?