Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aynı ben bende çok geç kahvaltı yaparım işlerimi halledip temizliği yapıp rahat rahat kahvaltı yapıyorum ama çok yanlış o yüzden kilo alıyorumm

zeynebnurum ben cogunlukla hıc yapmıyorum.eşimle yıyorum akşamdan akşama arada belkı meyve falan.ama suan acıktımcok yanlıs ama acıktıgımı unutuyorum

cnm ben çorba,ıspanak yemeği,soslu makarna yapıcam.

ohhh misss canım ben makarnayı belki kolayından çorbayıda yaparın ama ıspanak zorr :26::26::26: hiç yapamdım dahası hiç ıspanak dahi almadımm zavallım kocişimmm

sen yıyon ne güzel ben tek yıyemıyorum ya aklıma gelmıyor bile ama yavas yavas bugun nıyeyse acıktımben bıraz cıkıyımda hem yemk yapım hemde kavaltı en ıyısı

afiyet olsun cnm ye tabii bende kahvaltı hiç yapmasdım doktorum bebiş olduktan sonra kahvaltı anne ve adayları için çok önemli gün boyu gerekli enerjiyi verir derdi bende alıştım şimdide bırakmıyorum kii bebeişim hemen olsunn inşallahhh sağlıklı anne sağlık bebekk

zeynebnurum ben cogunlukla hıc yapmıyorum.eşimle yıyorum akşamdan akşama arada belkı meyve falan.ama suan acıktımcok yanlıs ama acıktıgımı unutuyorum

insan yemedikçee ona alışıyo bende bi kaç gün yapmazsam canım hiç yemek istemiyo ama ben kalkıncaa bi meyve bile olsa birşey yemeye çalışıyorumm hiç olmazsa midem boş kalmasın unutmasın diyeeeeee annemde çok kızar bazen telefonda daha kahvaltı yapmadım diyince hemen kapatır çabuk yap diyee

olmass tatlım kahvaltı önemliii hepimiz düzenli kahvaltı yapalımm anne olcaz bizz yaww olmaski ölee aç anne

doru ben yeni kalktim acelem ne biraz daha beklimhayalotum sen bayadir acsinnnn biseyler ye artikin

sen kal bakem ben cıkıcam once alaala .ben çıkıyom sen bu kızçelere gozkulak ol kımse bıyere kaçmasınyıyım canbonum ya bayılcam sımdık
ben cıkıyom canbonlar yemegımıde yapımda gelırım yıne ne yapcaksam

bende gideyim mutfağada ne yapabilirm ona bakiim barimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…