- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.881
hih iste iyi etmisin bnede yaslandim ikimizin bu durumu nolacak benimki benden büyük valla bizi tanimayanlar yeni tanisdiklarimiz ayni yastayiz saniyo
he gece uyuyamadık uyuyoruz derım .zile basmayın bayb uyuyo derım. kapı sesınıde duymadım derım: 52: nasıslım
allahim bak halen 10 uz diyokiz sana 10 uz yok en fazla ikizin olcek lalalaallala bakacagin kadar dogur
hayalotum neka cok bahanen varmissssenin yardima ihtiyacin yokki herseyi düsünmüssünn
yaw bu arada scorpım nerdebiyeremi gıtmıstı benmı hatırlamıyorum:44::44:
doru onay verıyorum
yaw onlar halt etsınler
her sıkıntıyı ceken kadınlaar okadar ilaçtı strestı boyle oluyoz sonunda
bizim ruhumuz guzel
doru nerde bu kiz...yorgun desem yinede bi ses verirdi hasta ne degildir insalahhh:26::26::26:bende hatirlamadim bi yere mi gidecektiki:26:
Bende geldim bende
yaw deme onlar ozaman hiç benden cıkmaz.hepsi benım dogurmamı bekliyo.çünkü cocuklarını oyun bahanesıyle bana gondercekler kendılerı yan gelıp yatcaklar.ben içlerini okuyorum artık onların ama olurda meleğim gelirse ben yapacagımı bılıyorum 40 cıktıgı gıbı hergun dolasacam.
hoşgeldin kızçemdoktor hanım geldi şu memiklere bakacamış
ozaman tut saçlarmdan at dışarı cnmmm çileden çıkarmayın beni deee bende bir görümce varr oda çok kafaaa çok şükür yanii evimde herkese uzak şahsen hiç misafirim gelmess anca biz çağırıyoruz gelin die okadar yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?