- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.841
yani simdi ben 2 gun sonra mi yapicam bu test zikkimini
insallah yaaa artik su zincirleri kiralim pes pes bi seri yakalayalim
ivettt habibtem insalalh gelmezse en gec carsamba yada persembeee
ivettt habibtem insalalh gelmezse en gec carsamba yada persembeee
canımm valla benimden içimden oo geçioooinşallah inşallahhhh
sorma icim icimi yiyo ama beklicemm baska yol yok
buarada tatlıcımmm idrarına hiç baktın mı böle tortu gibi bişyler varmı hiçç :26::26::26:
onu nasil gorucemm ki biseyemi isiyimmtortu nasil bisey
ben klozette fark etmiştim bi ark.ım hamilerken idrarımda böle küçüçük kreç gibi toz gibi tortu oluo diodubende yılbaşı akşamı fark ettimdiii zaten varsa anlamamana imkan yok tatlımmm
bende gittigimde bi inceliyim o zaman
bak canım bakkk inş... hamişsindir yawwböle umut ııışığı olcan valla inşallahhhh
ayyy canim benim insallahh yaaa gercekten yani ne biliyim olsunn istiyorum artik
bitanemm bende çıkıoyurmmm saat 6 oldu yemek yapimm artıkköptüm çokkk görüşüşüzz akşammm
hayırlı yolculuklar bıtanemcanlarımmm ben çıkıyorummm yarın memlekete gideçeğimm şimdi çıkıyım yemek felan ayarlıyım sonra da hazırlanıyımm
bu hafta daha gelemem sanırım ama telefondan girip okurum sorun olmazsaa sizleri çoooookkkkkk özliyeceğimmm hepinizi seviyorummm
lorim döndüğümde inşallah hamiş haberini alırımm öpüldünüzzz
yok tatlım büyükeltihangisi esas kizmi geldiyazdim hayalotummmm
kiz belirtiler varaam yinede emin olmak istiyom habibtem hayal kirikligi yasatmaktan korkuyomm
bazen kuruyken hamile kaliniyo bazende islaklik olunca ben ikisinide yasadimaama sunu söylüm loorim bende hep sariya yakin renkte islaklik oluyodu memikler ne durumda..yaw yanimda olsan seni bi muayene eder anlardim ama
hayalotum ben geldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?