Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayırlı yolculuklar bıtanemkazasız belesız inşallah

yok tatlım büyükelti

memikler derkenacıyomuş canbonum ben bılıyom

ahretligim hosgeldinnsenmi muayene ettin looriyiben edecektim aslindaaa

yaw kiskanmaya basladim bunlardan seni sevmiyom ben büyük eltinide yaramazmis onlarin cocuklari

ahretligim hosgeldinnsenmi muayene ettin looriyiben edecektim aslindaaa

yaw kiskanmaya basladim bunlardan seni sevmiyom ben büyük eltinide yaramazmis onlarin cocuklari

yok canbon ben asıstan olarak soyle bı sıkayetlerını anlat dedım okadarmuane işi sende hala
yaw sinir oluyom ben bunlara ya hele esas elti yokmu

yok canbon ben asıstan olarak soyle bı sıkayetlerını anlat dedım okadarmuane işi sende hala
yaw sinir oluyom ben bunlara ya hele esas elti yokmu

doru sen sadece sor ben muayene ederimm

yaw ben bogacam bunlari sen sabret inslalah bi beben olursa onla mesgul olursun belkim cocugu var diye fazla gelmezler mesguldur diye tabi anlayislilarsa

doru sen sadece sor ben muayene ederimm

yaw ben bogacam bunlari sen sabret inslalah bi beben olursa onla mesgul olursun belkim cocugu var diye fazla gelmezler mesguldur diye tabi anlayislilarsa

yaw deme onlar ozaman hiç benden cıkmaz.hepsi benım dogurmamı bekliyo.çünkü cocuklarını oyun bahanesıyle bana gondercekler kendılerı yan gelıp yatcaklar.ben içlerini okuyorum artık onların ama olurda meleğim gelirse ben yapacagımı bılıyorum 40 cıktıgı gıbı hergun dolasacam.

yaw iste bi cözümü düsünmüssün dahada düsünüyürüz sen merak etme alalaal yeterki melegin bi gelsinnn hayirlisiyla

canbon biz senle iyi dünür olurduk ama scorpım kaptı seni

yaw senlede olurz....ikinci dünürüm olacan alalallalalalabakim scorpionsumun kizi benimde kizim olursa dünürlük olmaz senin oglun olursa senle olacagiz alaallalalalalalla baska kimseye söz verme bakkkk

yaw senlede olurz....ikinci dünürüm olacan alalallalalalabakim scorpionsumun kizi benimde kizim olursa dünürlük olmaz senin oglun olursa senle olacagiz alaallalalalalalla baska kimseye söz verme bakkkk

yaw benim 10uzum olursa siz gelecenız kapıya benım soz vermeme gerek yokki

önleri çeke çeke aldım biraz ama daha çok var 70e kadar dayanır bu saçlar70den sonra napam ben onu zaten şuan ben 40a dayandım adam daha 25

hih iste iyi etmisin bnede yaslandim ikimizin bu durumu nolacak benimki benden büyük valla bizi tanimayanlar yeni tanisdiklarimiz ayni yastayiz saniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…