- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.121
Merhabalar,batima 4 gun var ve biraz once idrar testi yaptim 5 dk da ikinciyi cizgiyi silik olarak gordum ama napicam simdi dogrumudur acaba biri lutfen cvp yazsinnn nasil emin olucam
Gunaydin bitanem) dün özelden yazdım sana gördün mu
Evet bitanemm bende cevap yazdım sana
Herkes uykudaaaaa ben işyerindeeeee
Gurbetimmm günaydııınnnn
Gunaydinnnn kızlar napiyorsunuz ?
Günaydın bitanemm sizleri bekliyorum kahvaltınızı yapıp gelin bende kahvelerimizi yapayım sohbet edelim:)))
Canım 5 dk içinde çıktıysa hayırlı olsun diyeyim ilk önce,bence hemen kandada baktır en doğru sonucu kan testi veriyor.Tekrar hayırlı olsun bizim içinde dua et busem..
:)) bende öksürük yüzünden erken kalkıyorum ama hala yatak dayım kalkmam lazım :)) oh kahve şimdi iyi giderdi .
Bu senin için bitanemm,kızlar gelince tekrar yaparım:)))Afiyet bal şeker olsunnn
Cvp verdigin icin cookkk tesekkur ederim,simdi bir test daha yaptim yine ikinci cizgi silik ama goruyorum ben yurt disindayim bugun gecti kan icin benim 2.hamilelik olacak insallah bu testler dogruysa ama ilk yavrum simdi 8 yasinda ve ben sanki daha once hamilelik gecirmedim unutmusum yine acemiyim:)))))dua elbet ederim tum isteyenlere rabbim nasip etsin insaalllaaahhhh saglikli ve hayirli evlatlar insalllaaahhhhh:)))))
Amin canımmm,teşekkür ederim duaların için..
O zaman yarın güzel haberlerini bekliyor olacağım bitanemm hayırlısıyla inşallah...
Eeeee zamanı gelmiş artık 8 yaş güzel oda ilgilenir kardeşiyle ne mutlu sana Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?