Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

eşin sıgara içmiyomuydu canım:26:
neguzel inşallah bıdaha içmessın.acıkcası ben içiyorumdoktorda bılıyo bunu yavas yavas azaltmaya bak dedı:26:kısıyorum artık ama yınede az sayılmaz içtiklerim

Sana katılıyorum canım doğumu sezeryan düşünüyorsan eğer 1000 tl olan yerde yaptırabilirsin sonuçta onuda dr yapıyor bunuda,kalan 1000 tlnide dediğin gibi bebeğine kullanırsın.Yani benim bir seçim yapmam gerekseydi ben bu şekilde yapardım.Bu arada sezeryan ücretlerini ben daha fazla sanıyordum 7-8000 gibi iyiymiş:)))

tabiki ccanım herşeyi düşünmek zorundayız maddi manevii bende çok araştırmıştım o doktoru hatta hastaları ile falanda konuştum hiç olumsuz tepki almadım şidide tüp bebek tedavisine geçmiş sanıırm kendini çok ii yetiştirmiş ben kürtaja giderken durumum çok kötüydü bendr düzgün dedi ama kafa gidik olduğundan hiç tepki verememiştim ben sizi haftalardır araştırdım demek isterdim nese 2. ye artık ssk var ise 50 te cnm muayneleri yoksa 100 hastane çok büyük ve güzel çok memnun kalırsın biz eşimle hep oraya gidioruzz beni,m eşimde o hastanede nakil hastası bu sebeble hamileğimi öğrendim ilk oraya gittim ama ozaman acaleden dr soruşturmamıştım bende erkek olmasın dedim özlem hn a verdiler sonra araştırdım düzgünm ben daha kalifiye daha iyimiş inş. memnun kalırsın

yok cnm içmiyor o hastalığından sonra bıraktı içmedi bir daha bende ona saygımdan yanında içmesdim ama yine yalnızken peşpeşe giderdi çok şükür Rabbimnde yardımıyla 1 günde çıkardım hayatımdann bir dahada içmedim inş. içmeyeceğimm düşümnsene sana ne faydası var yada ne getirisi var götürsünden başla

bencede çok pahalı doğpum yapmak ama güzel bir hastane güzel bir dr da knt gidip doğuma başka yerde de yapabilirzzz

aslında ben normal istiyorum canım gönlümde yatan o.çünkü ordayken o heyecanı yaşamak istiyorumama durum sezeryanı gerektırıyosada o olur.ancak hamılelıkte bellı oluroyle hastanelerde var elbet o fıyatı ceken ama bana cok cok uzakzaten okadar parada vermem acıkcası onemlı bı saglık durumu olmadıgı surece

o hastaneyı bılıyorum canım gıtmıslıgım var.bızde eşimle gıtmıstım eşim için ama anadolu yakasındakıneeltım dogumunu orda yaptıstı ümraniyede 2009da 2500sezeryan.ama sahsen ben o parayı vermem.mesela benım suan gıttıgım hastane 1200sezeryan ssklıya tabı.600tlye olanda var ama adam akıllı doktor yok içinde.olanlarda ates pahası işteeşinin nesi var çok gecmıs olsun canım

Hayırlısıyla Allahım bize o günleri yaşatır inşallahta seçim yapmamız kalır..Gözümde canlandıda bi an aaaaaaah ah

evet canım haklsın para kazanmak kolay mı hastanelerde abartıyor devlet hastanelerinden zorla randevu alıyorsun özeller ucuk fıyata insan sorun olmayacağını bilse eski sıstem alacak ebeyi gelecek eve

faydası bıtek oankı stresımı unutturuyo ama goturusu saymakla bıtmez
bende benım gıbı içenlerde bırakırız inşallahtebrık ederım senı

hayırlı günler kızlarrrrr
çok zor bi geçe geçirdim ha oldum adet ha olacagımm
die rüyamöda bile gördüm yaaaa offffffffffffffffffff

evet canım haklsın para kazanmak kolay mı hastanelerde abartıyor devlet hastanelerinden zorla randevu alıyorsun özeller ucuk fıyata insan sorun olmayacağını bilse eski sıstem alacak ebeyi gelecek eve

vallaya devlet hastanesıne gıtcez aslında ama ben burdakını sevmıyorum doktorları kıl.bıkere acıle gıttımde gordum gozumlerabbım kımseyı muhtac etmesın ınşallah

Hayırlı günler canımmm,umarım olmazsında bebiş vardır bitanemm..Bat ne zaman senin??

haksılın canım ozaman gelsinde insan gene oturup düşünürrr kısmet saoll cnm eşim düzeldi çok şükür böbrek nakli benim eşim onun dr sizin orda karşıda bizde kontrollere oraya gidiyoruzz

günaydın bıtanem
ama canım cok yerleştırıyosunuz beynınıze:26kadar bas bas bagırıyorum burda dusunmeyın dıye yaw üzülme kuzum benım nasıpte ne varsa onu yasıycaz.napalım.olucagı varsa olur er yada gectamammı kuzum.kendımızı alıstıralım sonra yıkımı daha kotu oluyo.

evet canım bızde cok komıgız bebecıkler yokken ne konusuyoruz
ama hayallerı bıle cok guzel

Evet canımmm ya o hayaller olmasa yaşayamayız herhalde,hayal etmesi bile güzell gerçek olması dileğiyle Allahımm duysun sesimizi gülüümmm

vallaya devlet hastanesıne gıtcez aslında ama ben burdakını sevmıyorum doktorları kıl.bıkere acıle gıttımde gordum gozumlerabbım kımseyı muhtac etmesın ınşallah

evet bende başakşehirde oturuyorumm burdakide dıştan süperr içten çekeni yakar yaniii kadıncağızın biri 9 . ayında hala koşuşturuyordu anesteziden randevu almak içinn

haksılın canım ozaman gelsinde insan gene oturup düşünürrr kısmet saoll cnm eşim düzeldi çok şükür böbrek nakli benim eşim onun dr sizin orda karşıda bizde kontrollere oraya gidiyoruzz

rabbım şifa versin bıtanem.bıdaha yasatmasın inşallahçok gecmıs olsun kuzumbundan sonra gecerken bızede ugrayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…