Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:)))Ah biz kadınlar saklarız ama nereye??

Maalesef bitanemm ovülasyon testlerinden ben hiç yapmadım ve nasıl yorumlanır onu bile bilmiyorum bitanemm

burdan bir arkadas demisti kim demisti hatorlamiyorumda ,, silik cizgi herzaman olur diye . aman hayirlisi kendi kendime kuruntu yapiyorum iste .. bende kahvalti hazirliyacam ne hazirlasam ki ..

burdan bir arkadas demisti kim demisti hatorlamiyorumda ,, silik cizgi herzaman olur diye . aman hayirlisi kendi kendime kuruntu yapiyorum iste .. bende kahvalti hazirliyacam ne hazirlasam ki ..

Bende buradaki yazılardan okuduğum kadarıyla sadece yumurtlama gününde çift çizgi net çıkıyormuş diğer günlerde silik olarak çıkıyormuş.

Ben dünden kalan böreklerden yedim,sanada kaşarlı yada beyaz peynirli tost yapabilirsin:)))

Oh afiyet olsun canims sanada... bende sucuklu yumurta yapacam ..

Oh afiyet olsun canims sanada... bende sucuklu yumurta yapacam ..

Afiyet bal şeker olsun canımm,ben sucuk yiyemem maalesef(Sadece kayınpederimin İzmirden gönderdiği sucuklardan yiyebiliyorum şu yaşıma kadar hiç ağzıma sürmemiştim:)))

günayyydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrr nassınız iyimisinizz inşallahhhh iyisinizzzz

Günaydın canımmmm,iyiyim Allaha şükür sen nasılsın??

Allah şükür çokk iyim içimde böle pozitif bi enerji, var koşsam koşsam topuklarımı çarpsammm neseki hava kötü evdeyimmm

Allah şükür çokk iyim içimde böle pozitif bi enerji, var koşsam koşsam topuklarımı çarpsammm neseki hava kötü evdeyimmm

Aynen canımmm aynen bendede var o içim kıpır kıpır demetle coşuyorum yine kalktığımdan beri:)))

bende aldım o testlerden kısmetse bende yapcam bakalım 1kere yapmıştım hiç çift çizgi görmedimmm

Busem pardon sana kahve ikram etmedim ama hamişsen sana sütlü yapaiim hemen yada bunu sütlü farzet

ooowww harika görünüyorrr bende içeyim birasdann iyi gelir saba saba :126::126::126::126:

saoll bitanemmm sen nasptın nasıl geçti dünün ailenle olan bütün günler güzeldir ama yaaa

Evet canım yaa ne zaman geldilerde ne zaman gittiler anlamadım bile sohbet muhabbet onlarlayken zaman çok hızlı akıyor

canım arkadaşımmm hayırlı olsun raabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

ooowww harika görünüyorrr bende içeyim birasdann iyi gelir saba saba :126::126::126::126:

Dur onu içme hem sütlü o hemde soğumuştur yenisini yapıyorum şimdik sıcak sıcak bak hayalotumda gelmiş hep beraber içeriz misss gibi

Dur onu içme hem sütlü o hemde soğumuştur yenisini yapıyorum şimdik sıcak sıcak bak hayalotumda gelmiş hep beraber içeriz misss gibi

asla hayır demememm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…