Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende çok yoğurtcıuymuşum canmm ben bulgaristan doğumluyumm orda annem ineği sağmaya yetişemiorduk diyor bide öle her ineğin sütünden yemezmişimm babam işyerinde çalışırken onlara bebek için küçük kavanozlrda yoğurt verirlermiş bi onu yermişimmm

bu arada hayatotum gitmiş yawww ne zaman daha şindi buradaydııııı

kızçelerim kavaltı yapmalıyım ilaçlar aksıyacak yoksa
gelırım yıne opuyorumklnım uzulme kuzum ne gelırse rabbımden inşallah teyzosum senınledır

otyyy canımmm ben tutkallarla uğraşıken kaçırmışım yaww seniii :26::26::26: afiyet olsunn cnm sanaaaa o zamann

yaw bıkere denemem lazım artık bebek olursa denerım şimdi kendım için ugrasam

El emeğinin hepsi güzeldir bitanemmm göz nuru onlar,bu nasıl yapılıyor be kuzzumm ilk defa gördüm böyle bişey ben bocuk işi yapıyorum ama bunu ilk defa gördüm

Ellerine sağlıkk

böle kasnakları var cnm kare şeklince birazdan çekerim fotosunu sana çok kolay oluoyor bende geçen annemde başladım 4 tane yaptık ogün şimdi tutkalla
dım kuruyorr masasını yapcam bide üşnemessem bide tutkal bulabilirsem burdaa

Tü tü tü maşallah canım sana ellerine sağlık bak bide beceriksizim diyosun elimden gelmez bişey diyorsun bak nassılda güzel olmuş çek çek fotonu bende merak ettim nasıl bişeymiş,ellerin dert görmesin canımmm.Ay bende kıskandım bende bocuk işimin resmini çekicem masama sermiştim çekiimde ekliim:))))))

Eki Görüntüle 625722

kızlarrr ben yaptımmm becermişmiiym bakınn bakemmm
yaw neka guzel olmus nasıl yaptın bunu bende yatak odama yapım
bu arada hayatotum gitmiş yawww ne zaman daha şindi buradaydııııı
geldım canbonum geldım
Ayy ne güzel yaaa ikinci anneside sensindir ne güzel..Allah uzun ömür versin sağlıkla ikinizede canımm

öyle bitanem.annem yogunbakımdan cıkmadan kardesım geldı.ilk kucagıma ben aldım beyefendıyı.sonrada anneme daha vermedım evlenene kadar.evlendım anneme gıdıyodum rahat 4 yasına kadar oda aglardı bende eve donerkenama sonra anlamaya baslayınca enıstenın ne oldugunu sımdı kendı yolluyo hadı evınıze gıdın dıyebı kardesım daha var o kız 18 yasında suan .ama onunla cok kavga ederız.ama bu bambaşka evlat nasılsa oda benım ıcın o işte

Pardon canım ya Allahım diğer kardeşinede sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canımmm.Evet tahmin edebiliyorum o duyguyu abimin eşide doğum yaptığında çınarı hemşire bana vermişti babasından önce halası hakediyor diye bilirim yani o duyguyu yiğenimde benim için farklıdır.

kızçelerim benım gozlerım karardı bırden tansıyonummu dustu ne bıraz cıkımda uzanım ben gelırım yıne gecnce
oldumu öpüyorum

ya ama bu tıg işi yacok guzel buda ama ben yapamamkı

Hayır bitanemm boncuk,yakın olanın pikseli büyükmüş eklemedi.Bildiğin küçük kum boncuktan bide boru boncuktan yapılıyo.Çok basit salon takımı yaptım bundan ben:)))
Danteli sevmiyorum serili olarak yapmayı severim o ayrı:))))Sandık dolu dantelle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…