- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.241
Kizlarrr geldim yine bennn ,,, is yerine bi ulasamadim sinir oldum 3 gundur beni salliyorlar yaa sozde simdiye ise basliyacaktim .. hayirlisi bakalim
siz neler yaparsiniz kaynatmisiniz ben yokken?
Hoşgeldinn canımmm,hayırdır işemi başlayacaksın ben kaçırmışım
Aaah aahhh ben çok severim ev yapımı yoğurduuu,annemin pazardan hep alışveriş yaptığı bi köylü teyzemiz var sağolsun getirdiği zamanlar anneme gönderir annemde yapar bana sağolsun,ben burada güvenip alamıyorum sütü pazardan falan normal kapalı süttende o tadı alabilirmiyiz bilmiyorum..
Bebekken ben 9-10 aylıkken dudi dermişim yoğurda annem hergün bana 1 kilodan mayalarmış bitirirmişim hepsini sütçünün gelmediği zaman yapamazsa annem büttün gün dudiii diye ağlarmışım,bak bana neler yaparmışım :)))))))))))
çok güzel olmş canım eline saglık
anladım canım
hoşgeldin canım nasılsın
valla psikolojim bozuldu gurbetkiz hafta sonu sınavım var ona bile motive olamıorm
kızçelerim kavaltı yapmalıyım ilaçlar aksıyacak yoksa
gelırım yıne opuyorumklnım uzulme kuzum ne gelırse rabbımden inşallah teyzosum senınledır
bu arada hayatotum gitmiş yawww ne zaman daha şindi buradaydııııı
Ooooww canımmm senin 6,5 yaşında kardeşinmi var ne güzel yaaa,bizimkiler benim korkumdan yapamamışlar:))))))
aslında özel bişy yapmıyorum cnm sanıırm buranın sütünden hem kokusuz hem güzell ben sacede mayalarken çok yoğurt koymuorum böle er kiloluk kavanozlara yapıorum anneme bana vs her kavanoza tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum ama ekşimemiş yoğurt sonra karıştıorum sütle yoğurt karışıo iyice kapatıorum kapağını sarıyorum kavanozlarımı böle bohçaya falan 1 gn bekletiyorum sonra açmadan hem sert oluo hemde ekşi olmuo öle durdukça sunlamıoda
El emeğinin hepsi güzeldir bitanemmm göz nuru onlar,bu nasıl yapılıyor be kuzzumm ilk defa gördüm böyle bişey ben bocuk işi yapıyorum ama bunu ilk defa gördüm
Ellerine sağlıkk
evet bıtanem daha ufak 1e gıdıyo17 yas var aramızda
böle kasnakları var cnm kare şeklince birazdan çekerim fotosunu sana çok kolay oluoyor bende geçen annemde başladım 4 tane yaptık ogün şimdi tutkalla
dım kuruyorr masasını yapcam bide üşnemessem bide tutkal bulabilirsem burdaa
yaw neka guzel olmus nasıl yaptın bunu bende yatak odama yapım
geldım canbonum geldımbu arada hayatotum gitmiş yawww ne zaman daha şindi buradaydııııı
Ayy ne güzel yaaa ikinci anneside sensindir ne güzel..Allah uzun ömür versin sağlıkla ikinizede canımm
Eki Görüntüle 625733 yakın olanı ekleyemedim bi türlü(((
yaw neka guzel olmus nasıl yaptın bunu bende yatak odama yapım
geldım canbonum geldım
öyle bitanem.annem yogunbakımdan cıkmadan kardesım geldı.ilk kucagıma ben aldım beyefendıyı.sonrada anneme daha vermedım evlenene kadar.evlendım anneme gıdıyodum rahat 4 yasına kadar oda aglardı bende eve donerkenama sonra anlamaya baslayınca enıstenın ne oldugunu sımdı kendı yolluyo hadı evınıze gıdın dıye bı kardesım daha var o kız 18 yasında suan .ama onunla cok kavga ederız.ama bu bambaşka evlat nasılsa oda benım ıcın o işte
ya ama bu tıg işi yacok guzel buda ama ben yapamamkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?