Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım öncelikle bu korkuyu yenmen lazım :26:buda bebek fıkrını gercekten ıstersen olabılır.tabıkı ogun geldıgınde yıne ıcınde fırtınalar kopacak ama bılceksınkı meleğinde kollarında olucak.oyuzden once kendını hazırlamadan yapamassın zaten.hayırlısı olsun hakkındakaderı zorlamak gıbı oldugunu ben dusunmuyorum.tabıkı bu konular tartısılır ve kısıden kısıye degısen konular.oyuzden bu konu hakkında dıycek bı soz bulamadım acıksacı.hayat senın hayatın ve neye ınanıyosan ınandıgın gıbı yasamalısın
canbonum ben sana demedımmı gecelerı tek basına kkda dolaşma dıye.sen akşama gelırsın ancak anladım ben
Merhabalar,batima 4 gun var ve biraz once idrar testi yaptim 5 dk da ikinciyi cizgiyi silik olarak gordum ama napicam simdi dogrumudur acaba biri lutfen cvp yazsinnn nasil emin olucam
canım kan testı ilk önerim.ama yaptıramıyosan 2 gunde bır ıdrarı tekrarla cızgı koyulasır canımılk cocuguna rabbım saglıklı uzun omurler nasıp etsın.sımdıkınıde kucagına almayı nasıp eder ınsallah
Herkes uykudaaaaa ben işyerindeeeee
kıyamam kuzum
Hayalotum günaydınnnnnnnn

günaydın bitanem nasılsın

Afiyet bal şeker olsun canımm,ben sucuk yiyemem maalesef(Sadece kayınpederimin İzmirden gönderdiği sucuklardan yiyebiliyorum şu yaşıma kadar hiç ağzıma sürmemiştim:)))

sagol canim benim , vazgectim sucuklu yumurtadan , bibert kizartiyorum suan , derindondurucumda vardi kuru biber esim cok seviyor.. neden sucuk yiyemiyorsun canim..?

günayyydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrr nassınız iyimisinizz inşallahhhh iyisinizzzz

gunaydinnn canim hosgeldin ,, sukur iyiyiz sen nasilsin ..

bende aldım o testlerden kısmetse bende yapcam bakalım 1kere yapmıştım hiç çift çizgi görmedimmm

ovu testinden mi aldin ..?

İyiyim bitanemmm sen nasılsın??Kahvaltını yaptınmı kahveleri yapmaya başlimmi??

İyiyim bitanemmm sen nasılsın??Kahvaltını yaptınmı kahveleri yapmaya başlimmi??

sen bana aç karnına ver bugun kavaltı yapmaya başlıyorum canım merak etmeilaç içicem ya ama önce kahve zaten son içtiğim aylar olabılır bari ağız tadıyla içem sonra 9 ay boyunca içemicem

geldim kızçem geldim
günaydınlar

kahvemi hemen bende alım hancekim şimdiden ellerine saglık

gurbet kızçem nasıl oldun günaydın

Hosgeldinnnnn canimmmmmm günaydiiinn ,,

Canim öksüruyorum oksurmesem sukur iyiyim hic briseyim yok oksurmekten karnima kramlar giriyor .. sen nasilsin? yumurtuyormusun galiba? sutlacin tarifini yazdim görduysen canim . resmini bile koydum

sen bana aç karnına ver bugun kavaltı yapmaya başlıyorum canım merak etmeilaç içicem ya ama önce kahve zaten son içtiğim aylar olabılır bari ağız tadıyla içem sonra 9 ay boyunca içemicem

İnşallah canımmm,bende fincanın boyunu küçültmeye karar verdim:))))

evet cnm kuzenim önerdi ben aralıkta hamiş kalmadan önce 1 kere yaptım ama negatifti umudum yoktu ondan ama o ay gende hamile kalmıştımm şimdi gene aldım yapcemm ama bakalım benim malüm kürtajımm daha yenii ilk adetim ne zaman geleceği belli değilll

ohh çok doğru bir karar canımmm yap önce kahvaltınıı kahvaltı en önemli öğünnn

Hayirlisi canim insallah bu sefer olur ..

Canlarimmm ben yemek yiyecem gelirim birzdan yine ..

Kokusundan dolayı yiyemezdim hiç,şu marketlerde tanıtım için stand kurarlarya eve gelene kadar mide bulantısından biterdim..Ama kayınpederimin özel yaptırdığı bir kasabı var canınız çekmesin harika yapıyor adam.Bittikce söylerim kargo yapar bana sağolsun,gittiğimizdede alır geliriz:)))

kavaltı önemlide işte benım mıdem almıyor doktorda soruyo kavaltı yapıyomu dıye benım sekıl bu

anlıyorum canım bende öleydim ama alışınca zor gelmiyorrr bende sigara içiyordum sabah ilk işim sigaram kahvemdii:26::26: ama baktım hayatımı çok zorlaştırıyor bu yaşam düzenli yaşama geçtimm ozamanlar eşimle ark.dık baktı ben karar verince yapıorumm bana evlenme teklifi ettiii canımmm kocammm benimmm şimdi böle daha mutluyum

canım ben dedıgın doktoru arastırdım .
annemlere cok yakın bı hastane orası.yanlız fıyat ucretlerını yazabılırmısın bana muanesı nekadar randevulu bıde dıme
yanlız suha beydi sanırım ismini unuttum onun özgeçmişi daha dolu dolu sanki düzgünün bilgisiyle kıyaslayınca diğeri öğrenimini hep amerikada tamamlamış .bide özel olarak inferlite bölümünde görev yapmış.oyuzden ıkısı arasında cok kararsız kaldım.annemlede konustuk annem geldıyo .aslında soyle bı durum soz konusu benım dusuncem tabıbu:26:eğer bıgun hamıle kalırsam o doktorda dogum yapmayı isterim.oyuzden doktorları fazla kurcalamak ıstemıyorum .ve bakarkende dogum oncesı ve sonrası olarak dusunuyorum hep hem manevı olarak hem maddı olarak.kkda yazılan yorumlarıda okudum dun sezeryan olarak hesaplıyorum.cunku her gıttıgım doktor rahım yapısının dar oldugunu soyledı tabı dogumda degıskenlık gosterebılır uyardılarda ama ben yınede en zorunu dusunmek zorundayımbu durumda 20011 yılında 2000 tl almıslar narkoz falan hersey dahıl:26:bu parayı ozaman bulurum tabı su durumda olursam ama neden 1000tlye yapmak varken 2000 lıraya yapım gerı kalanını cocuguma harcarım dıye dusunmektende alıkoyamıyorum kendımı.bıde 9.ayda anneme yerleşmem gerek sanırım acıl durumlar ıcıncok genıs dusunuyorum belkı ama durum boyle ıste.ben evlendıgım gunden berı hep maddı sıkıntılar yuzunden erteledım acıkcası.oyuzden bukadar genıs onlemler aldım dogrumu yanlısmı yapıyorum bılmıyorum ama dusuncelerım bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…