- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.181
canım öncelikle bu korkuyu yenmen lazım :26:buda bebek fıkrını gercekten ıstersen olabılır.tabıkı ogun geldıgınde yıne ıcınde fırtınalar kopacak ama bılceksınkı meleğinde kollarında olucak.oyuzden once kendını hazırlamadan yapamassın zaten.hayırlısı olsun hakkındaişte canım ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum korkuyorum hem de çok.bana kalsa bu korku yüzünden çocuksuz kalmaya razı olur yine de tüp bebek yaptırmam.ama eşim çok ısrar ediyor.ama şu an için yaptırmayı hiç düşünmüyorum belki birkaç yıl sonra yaptırırım.bi de bana kaderi zorlamak gibi geliyor bu tüp bebek olayı
canbonum ben sana demedımmı gecelerı tek basına kkda dolaşma dıye.ben geldim kizlar bakin saat kactagözüm halen yari kapali bi kalktim bi bakim dedimmm
yaw gelin surda iki cift edelim alalallalalaaahep yalnizmi olacam bu saatte ne rüyalar görüyosunuzdur allah bilir..ben gördüm bitirdim bilem sabah erken gelemem öglen gelirim ancak simdik gec yatarim cünkü
simdi kk nin gecelerine bi akalim bakimne var ne yok bi bakimmmmmm
canım kan testı ilk önerim.ama yaptıramıyosan 2 gunde bır ıdrarı tekrarla cızgı koyulasır canımMerhabalar,batima 4 gun var ve biraz once idrar testi yaptim 5 dk da ikinciyi cizgiyi silik olarak gordum ama napicam simdi dogrumudur acaba biri lutfen cvp yazsinnn nasil emin olucam
kıyamam kuzumHerkes uykudaaaaa ben işyerindeeeee
Hayalotum günaydınnnnnnnn
Afiyet bal şeker olsun canımm,ben sucuk yiyemem maalesef(Sadece kayınpederimin İzmirden gönderdiği sucuklardan yiyebiliyorum şu yaşıma kadar hiç ağzıma sürmemiştim:)))
günayyydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrnassınız iyimisinizz inşallahhhh iyisinizzzz
bende aldım o testlerden kısmetse bende yapcam bakalım 1kere yapmıştım hiç çift çizgi görmedimmm
hayatotummm napyuosunnnn günün aydın olsunnnngel kahveye sendeee hancekim yapyooo
İyiyim bitanemmm sen nasılsın??Kahvaltını yaptınmı kahveleri yapmaya başlimmi??
geldim kızçem geldim
günaydınlar
kahvemi hemen bende alım hancekim şimdiden ellerine saglık
gurbet kızçem nasıl oldun günaydın
sen bana aç karnına ver bugun kavaltı yapmaya başlıyorum canım merak etmeilaç içicem ya ama önce kahve zaten son içtiğim aylar olabılır bari ağız tadıyla içem sonra 9 ay boyunca içemicem
sagol canim benim , vazgectim sucuklu yumurtadan , bibert kizartiyorum suan , derindondurucumda vardi kuru biber esim cok seviyor.. neden sucuk yiyemiyorsun canim..?
gunaydinnn canim hosgeldin ,, sukur iyiyiz sen nasilsin ..
ovu testinden mi aldin ..?
Buyrun kızlaaaar afiyet bal şeker olsunn
sen bana aç karnına ver bugun kavaltı yapmaya başlıyorum canım merak etmeilaç içicem ya ama önce kahve zaten son içtiğim aylar olabılır bari ağız tadıyla içem sonra 9 ay boyunca içemicem
evet cnm kuzenim önerdi ben aralıkta hamiş kalmadan önce 1 kere yaptım ama negatiftiumudum yoktu ondan ama o ay gende hamile kalmıştımm şimdi gene aldım yapcemm ama bakalım benim malüm kürtajımm daha yenii ilk adetim ne zaman geleceği belli değilll
Buyrun kızlaaaar afiyet bal şeker olsunn
ohh çok doğru bir karar canımmm yap önce kahvaltınııkahvaltı en önemli öğünnn
Hayirlisi canim insallah bu sefer olur ..
Canlarimmm ben yemek yiyecem gelirim birzdan yine ..
sagol canim benim , vazgectim sucuklu yumurtadan , bibert kizartiyorum suan , derindondurucumda vardi kuru biber esim cok seviyor.. neden sucuk yiyemiyorsun canim..?
gunaydinnn canim hosgeldin ,, sukur iyiyiz sen nasilsin ..
ovu testinden mi aldin ..?
kavaltı önemlide işte benım mıdem almıyordoktorda soruyo kavaltı yapıyomu dıye benım sekıl bu
Hayirlisi canim insallah bu sefer olur ..
Canlarimmm ben yemek yiyecem gelirim birzdan yine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?