- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.281
insaalllah diyelim o zamannnnn:) iki gün kalacagim cengelköy de.
insaalllah diyelim o zamannnnn:) iki gün kalacagim cengelköy de.
ilk isim ne olacak biliyor musunnnnnnn:) kasimi gözümü aldircammmm, kocamdan beter biyiklarim oldu:)))
yaw benımde kaşlarım cıktı yıne yabende senımı beklesem napsam kuafore gıtmek için ben bıyık aldırmıyom daha sarıyım ya bellı olmayo cok ama benımkı bazen dalga gecmıyo degıl benle ama alırsamda sıyah cıkacaklar
Ben geldimmm,,sevindim bitanemm iyi olmana ayyy o prospektüsleri okuma :))
Bana yasakladı eşim onları okumayı ne zaman okuduysam yan etkileri anında başlar bende
ben esmerimmmmm, cikti mi beli oluyor. benimki de dalga geciyor. tras malzemesine ihtiyacin varsa benimkileri kullan diyor:)))) yaa ben burada bi iyi kuaför bulamadim. bir tane tavsiye ettiler ama 20 km uzakta, üsendim. birde ehliyetimin süresi gecti biyerlere gidemez oldum.. yarin benim ehliyet sinavim varrrrr.. dua edinnn bana:))
ben esmerimmmmm, cikti mi beli oluyor. benimki de dalga geciyor. tras malzemesine ihtiyacin varsa benimkileri kullan diyor:)))) yaa ben burada bi iyi kuaför bulamadim. bir tane tavsiye ettiler ama 20 km uzakta, üsendim. birde ehliyetimin süresi gecti biyerlere gidemez oldum.. yarin benim ehliyet sinavim varrrrr.. dua edinnn bana:))
Ben geldimmm,,sevindim bitanemm iyi olmana ayyy o prospektüsleri okuma :))
Bana yasakladı eşim onları okumayı ne zaman okuduysam yan etkileri anında başlar bende
hosgeldinnnnn. nasilsin?
yok kuzum ben daha doktorda cıkıyorum eczaneye dalıyorum arabay bındıgım gıbı baslıyorum okumayabenımkını eşim gormuyor cok oldu okuyalı
İyiyim hayatım sen nasılsın??
Türkiyeye geliyormuşsun yolun açık olsun sağlıcakla gel sağlıcakla git hayatım
İlaı içeyim o prospektüsü okuyayım ilaç daha kana karışmadan bende yan etki başlar.Ben ilacı aldığım gibi eşimde prospektüsünü alır elimden yada eczaneden prospektüsü olmadan gelir ilaçlar:)))
Derya baykalı izleyebilirsin çok güzel el örgüleri gösteriyor şuan.Pempe panterden kitap ayıracı yapıyorlar anlata anlata
kuzum bızım uydu bozuk ya avrupa kanalları cekıyo bıtek ondada kanald acılıyo avrupada show star vs hıcbırı yokkı.eşim gelsin tvbudan izlerim akşam tekrarını ben sıfresını bılmıyorum cunku
Tmm hayatımmm
Kız bu nassıl yapılıyo tutkl mutkal boncuk falanda varmı bunda??İyice merak ettim bak:)))
Benim yaptığım boncuk işide çok basit yapılınca çok şık ve ağır duruyor herkes çok zor sanıyor ama değil ee tabi uğraştırıyor :)))
herkese daha iyi günler.. ben cikayim biraz aksam yemegi icin bisiler bakayim. görüsemezsek hoscakalainnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?