Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızçelerim benım gozlerım karardı bırden tansıyonummu dustu ne bıraz cıkımda uzanım ben gelırım yıne gecnce
oldumu öpüyorum

canım ne oldu yawww:26::26::26: iyimisn benim de hep düşüo ama ilaçlardan seninde ondan mı düştü kiii:26::26::26:

Son düzenleme:

canım bak buda masa örtüsü olcak ama tutkalım ve boncuğum bitti artık anname gidince alabilirimmm

kızçelerim benım gozlerım karardı bırden tansıyonummu dustu ne bıraz cıkımda uzanım ben gelırım yıne gecnce
oldumu öpüyorum
Canımmm annemle konuşuyordum cevap yazamadım,ne olduki öyle birden geçmiş olsun canımm dinlen güzelce bak aklım kaldı sende ben yazana kadar çıkmışsında:26:
:26::26:

Eki Görüntüle 625749 Eki Görüntüle 625748

canım bak buda masa örtüsü olcak ama tutkalım ve boncuğum bitti artık anname gidince alabilirimmm

Kız bu nassıl yapılıyo tutkl mutkal boncuk falanda varmı bunda??İyice merak ettim bak:)))

Benim yaptığım boncuk işide çok basit yapılınca çok şık ve ağır duruyor herkes çok zor sanıyor ama değil ee tabi uğraştırıyor :)))

bende çıkıoyor canlarım biraz uzanayım tv keyfii yapayımm görüşüz birazdann

miomeremın batı geçmişti en son.doktora gıdıcekdı cuma dıye ya noldu acep bak merak ettım sımdı.belkıde hamıstır

merhaba kizlarrrrr... annem, yengem ve iki yegenim geldi Türkiye den. cok kalabaligiz ve acaip kaos var. kocam delirmek üzere:)))) doktora Gittim Hayalotcum. Ama doktora gitmeden 3 gün önce adet oldum. yani 17 gün gecikme ile. Doktor olabilir gecikme cok normal dedi. Bebek icinde acele etmeyin, cok düsünmeyin, panik yapmayin, oluruna birakin dedi. adetli oldugum icin hormon testi icin kan ve idrar örnegi aldi. 25 subatta randevu verdi. iste bu kadarrr:))) ben de Pazartesi Türkiye ye gidiyorum, 21 Subat a kadar yokum. Herkes kendine iyi baksin. Allah a emanet olun insalllahh...

ayrica bir de her gün icmem icin bir vitamin verdi. Adi Centrum...

bende hiç sevmiyorum danteli.bitek yatak odasında komıdın üstünde seviyorum.benımde boncuk işim var salondaama hazıryaw nasıl yapıyonuz benımde el işine mearkım var sabırlıyımdır ama anlamadım bunların yapılısını ılk defa gordum valla
Canlarımm iyi günlerr Hepinizee Ben Geldimm
hoşgeldin bıtanem nasılsın
canım ne oldu yawww:26::26::26: iyimisn benim de hep düşüo ama ilaçlardan seninde ondan mı düştü kiii:26::26::26:

bılmıyorumkı bıtanem bıraz daha ıyıyım.12 gıbı ılaç içtim ama yan etkısınde yazıyo ama bukadar cabuk yapmaz herhalde:44:sanırım pcye bakmaktan oldu bırden anlamadım bende ama gectı bıraz suan ıyıyım hancekim merak etme kuzum ıyıyım

ay dogru ya kuzum hatta sormustun bana gıdımmı dıye aklım karıstı sanırsam bırden dun yogunluk vardı tamam kuzum benım kolay gelsın hayırlı yolculuklar sana bıtanem ıyı tatıller canım allaha emanet ol

düzenli iç canım adını duymadım ama folıkasıt gıbı bıseymı

a dan z ye vitamin. Hamile kalmaya karar veren kadinlara veriliyor yada hamile olan kadinlara. Türkiye dede var. bence rahatlikla icmeye baslayabilirsiniz. Benim yengem e de vermismis doktor. Ayricaaaaaa, bana hala Türkiye ye geldigimde ne getirecegimi yazmadinnnn:))

tamam bıtanem turkıyedede folıkasıt verıyolar bende ıcıyorum
kuzum canının saglıgı bıtanem
öyle şeymi olur.ama bulusalım gormek tanımak ısterım senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…