Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

-Görmedim kiz Özür bebgin cinsiyetini Kiz dedi :) bakalim haktan Hayirlisi cnm..!

hadiii canimm Allah bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsinn

nasil gidiyo bebisle hayat daha kucukken diyodum tekme atmiyo hissetmiyorum bilmem ne bak 7 aylik bile olmus ne kadar cabuk geciyo zaman

[sıze=3]berayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/SIZE]

Son düzenleme:
hadiii canimm Allah bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsinn

nasil gidiyo bebisle hayat daha kucukken diyodum tekme atmiyo hissetmiyorum bilmem ne bak 7 aylik bile olmus ne kadar cabuk geciyo zaman

IYI GIDIYOR CNM Allaha sukurler olsun tekme atiyor hafiften . Göz seyremesi gibi insallah bu ay daha kuvvetli olucak :)) bakalim bekliyorum merakla
evet zaman cabuk geciyor hic sorma bi bakmissin bebis kucagimizda :)) Dunyaya gelen büyüor cnm.

Allah biran Önce isteyenlerede nasip etsin bu güzel duyguLari insallah..!!!!!

Kızlarr İyi akşamlar Hepinizee Ben Geldim tekrardannn
Kaçırdığım Bişeyler varmı ??

HOSGELDIN CANIMMMMüzüldük aslinda bekleneen bebek arkasimiz hamileymis bilmeden adacayi ne icmis bebisini kaybetmissss

Son düzenleme:

ne guzelll

bebise kiyafet fln aldinizmi en zevkli yanida bu iste buna bayiliyorum

ne guzelll

bebise kiyafet fln aldinizmi en zevkli yanida bu iste buna bayiliyorum

- AYNEN cnm sorma ama suan birsey almadik öncesi Dogum gunumde Kardesim tavsanli patik ve tulum almis pespembe acayip duygulandim::

Allahim bian önce sanada bu guzel duygulari tatirsin cnm sen neler yaptin birazda sen anlat..! Nasil gidiyor HayaT

Amin canımmm,Allah razı olsun dualarına bizi eklediğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…