- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.421
kizzz sana yazdim gormedin herhaldebebisin cinsiyeti ne
hadi bakalim 40 gun 40 gece
-Görmedim kiz Özür bebgin cinsiyetini Kiz dedi :) bakalim haktan Hayirlisi cnm..!
-Görmedim kiz Özür bebgin cinsiyetini Kiz dedi :) bakalim haktan Hayirlisi cnm..!
Hadi bakalım 40 gün 40 da gece
ivett halay basi ben olacammmmmm yigenimm gelecek alalalalaallalalalalaa tabi 40 gün 40 gece eglence olacak topikteeee
hadiii canimm Allah bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsinn
nasil gidiyo bebisle hayat daha kucukken diyodum tekme atmiyo hissetmiyorum bilmem ne bak 7 aylik bile olmus ne kadar cabuk geciyo zaman
Kızlarr İyi akşamlar HepinizeeBen Geldim tekrardannn
Kaçırdığım Bişeyler varmı ??
IYI GIDIYOR CNM Allaha sukurler olsun tekme atiyor hafiften .Göz seyremesi gibi insallah bu ay daha kuvvetli olucak :)) bakalim bekliyorum merakla
evet zaman cabuk geciyor hic sorma bi bakmissin bebis kucagimizda :)) Dunyaya gelen büyüor cnm.
Allah biran Önce isteyenlerede nasip etsin bu güzel duyguLari insallah..!!!!!
:
heyecan basti valla
Kızlarr İyi akşamlar HepinizeeBen Geldim tekrardannn
Kaçırdığım Bişeyler varmı ??
olcek kadarrrrrrr kolaymi bebis gelecekkkkkkkkk bi yigenimiz daha olcek anne anne olcennnn
habibte hancekim senin bat noldu yaw...:44::44::44::44::44:
8i bitanemm beklemiyorum yani gelirsede sıkıntı yok gelsede gelmesede kendi bilir :))
ne guzelll
bebise kiyafet fln aldinizmi en zevkli yanida bu iste buna bayiliyorum
IYI GIDIYOR CNM Allaha sukurler olsun tekme atiyor hafiften .Göz seyremesi gibi insallah bu ay daha kuvvetli olucak :)) bakalim bekliyorum merakla
evet zaman cabuk geciyor hic sorma bi bakmissin bebis kucagimizda :)) Dunyaya gelen büyüor cnm.
Allah biran Önce isteyenlerede nasip etsin bu güzel duyguLari insallah..!!!!!
8i bitanemm beklemiyorum yani gelirsede sıkıntı yok gelsede gelmesede kendi bilir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?