- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.641
köylü olmaktan gurur duyuyorum tabiki canım zengin yada şehirli değilim iyikide
ben memnunum köylü olmaktan
yok kuzum valla ben sazan gıbı dalıyorum olaya benım gıbı balıklama atla
hepimiz kardeşizzzzzyaw hepimiz köylüyüz kim şehirliki.he holdıng sahıbı olursan bıraz şehirlilikten kaparsın sanırsam
alaala belkım sen cok kendını kaptırdın bıtanem.bendede olur bıtanem ama düşüyomusum gıbı olur bıyerden genelde uykuda olur insanlara ama ben otururken bıle oyle oluyomusum sankı:26:
he kuzum heryerde bagım varyaw güzellik 5 para etmez gonuller bır olsun o senın guzellıgın bıtanem
yaw ben daha hıcbırını okuyamadım yasınlerımı persembelerı okuyorumda tesbıhlerıme bıle başlayamadım daha
ilahi gurbet kızçem
tamam canım bu topikte kalıcam
aslında topik anlamı nedemek bilmiyorum
haaaaaa cok tuhaff insallah bebek vardir
yani topik demek nasıl diyim mesela bızım bulundugumuz topıgın adı bu ayda olmadı ekimde anne adayı olmak ümidiyle topiği.her konuya dair açılmış özel bölümler var .işte herbirine topik diyorlar burda
Kızlarrrrrr İyii Gecelerrrrrrrrrr
gun 1 tane okusan rahat olur ama ben hastaydim ya o yuzden okuyamiyordum , zorlaniyordum canim ... insallah yarina aksama dogru bitiririz..
hahahahahhaha ne diyim hayalotummmm
İyi geceler berayım hoşgeldin nasılsın??
kızlar facede böyle bişey paylaşmışlar çok şaşırdım
bayanlar adet kanamasından daha da az 3 yada 4 gün görüpte hamile olduğunu öğrenenler var mı ? diye sormuşlar
böylede olabiliyomuş hamile kaldığını da öğreniyolarmış Allah Allah
tamam canım tşk ederim bilgi verdiğin için tam olarak bilmiyorum p.tesiden beri kullanıyorum ondan önce çook arada nadir dir kadınlar klübünü kullandığım,evet kuzum üstüne görme diyolar buna
bak kadın dogum bolumu falan var burada mesela oraları bos kaldıgında okuyabılırsın cok guzel bılgıler var aslında
İyiyim Canım sağol. Sen Nasılsınn ??
yok kuzum yasın okurken cok sukur zorlanmıyorum.45 dakkamı almıyo ezberledım sayılır artık.gecen gun mevlute gıttım ya hoca okurken bende onunla beraber ezbere okudum.hocada farkettı dudaklarımdan.sen bılıyomusun yok dedım cevırıden okuyorum.nıye ogrenmıyosun dedıbişey dıyemedım.ama tesbıhlerımde sayı karıstırıyorum bazen oyuzden onları ılk okuyodum sımdı hepsı yarına kaldı ama yetıstırırım inşallah
canım bak bızım gıbı gulucuk işaretleri yapmak istıyosan yanı bunlardan
sag üst köşede kullanıcı kontrol panali yazıyo ona tıkla
sonra acılan sayfada seceneklerı duzenle yazıyo ona tıkla
çeşitli secenekler bolumunden mesj editorunu standart tollbar olarak işaretle.
sayfayı ındır ve kaydet de sonra bızlere mesaj yazarken bu gulucukler cıkacak canım tamammı
Yok beyaaaa bebek falan diiil yani herşeyi ona bağlamıyorum ilk defa olunca nooolluyoz dedim bi kalktım eşofmanın cebi varda telefonumu koydum dedim telefon olmayınca ne bileyim ya garip bişey anlatılmıyoki :44:
yok kuzum yasın okurken cok sukur zorlanmıyorum.45 dakkamı almıyo ezberledım sayılır artık.gecen gun mevlute gıttım ya hoca okurken bende onunla beraber ezbere okudum.hocada farkettı dudaklarımdan.sen bılıyomusun yok dedım cevırıden okuyorum.nıye ogrenmıyosun dedıbişey dıyemedım.ama tesbıhlerımde sayı karıstırıyorum bazen oyuzden onları ılk okuyodum sımdı hepsı yarına kaldı ama yetıstırırım inşallah
tamam canım tşk ederim bilgi verdiğin için tam olarak bilmiyorum p.tesiden beri kullanıyorum ondan önce çook arada nadir dir kadınlar klübünü kullandığım,
bide herkez 4444tefriciye duası var onu okuyomusunuz ? yada 4444 defa dua okudunuzmu aslında ben düşünüyorum
ama tam kararsızım perşembe gecesi 1000 defa duamı okuyabilirsem nasip olursa bunuda denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?