Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sağolun canlarım..bidaha dalacam direkt balık gibin:)))

Bilemedim ama bi daha olmadı daha öncede olmayınca ne biliim şaşırdım sizide yakın görünce kendime soriim dedimm

Angaranın bağlarıda büklüm büklüm yollarımı oynuyos şimdik

yaw ben daha hıcbırını okuyamadım yasınlerımı persembelerı okuyorumda tesbıhlerıme bıle başlayamadım daha

gun 1 tane okusan rahat olur ama ben hastaydim ya o yuzden okuyamiyordum , zorlaniyordum canim ... insallah yarina aksama dogru bitiririz..

ilahi gurbet kızçem

hahahahahhaha ne diyim hayalotummmm

kızlar facede böyle bişey paylaşmışlar çok şaşırdım
bayanlar adet kanamasından daha da az 3 yada 4 gün görüpte hamile olduğunu öğrenenler var mı ? diye sormuşlar
böylede olabiliyomuş hamile kaldığını da öğreniyolarmış Allah Allah

tamam canım bu topikte kalıcam
aslında topik anlamı nedemek bilmiyorum

yani topik demek nasıl diyim mesela bızım bulundugumuz topıgın adı bu ayda olmadı ekimde anne adayı olmak ümidiyle topiği.her konuya dair açılmış özel bölümler var .işte herbirine topik diyorlar burda

haaaaaa cok tuhaff insallah bebek vardir

Yok beyaaaa bebek falan diiil yani herşeyi ona bağlamıyorum ilk defa olunca nooolluyoz dedim bi kalktım eşofmanın cebi varda telefonumu koydum dedim telefon olmayınca ne bileyim ya garip bişey anlatılmıyoki :44:

gun 1 tane okusan rahat olur ama ben hastaydim ya o yuzden okuyamiyordum , zorlaniyordum canim ... insallah yarina aksama dogru bitiririz..

hahahahahhaha ne diyim hayalotummmm

yok kuzum yasın okurken cok sukur zorlanmıyorum.45 dakkamı almıyo ezberledım sayılır artık.gecen gun mevlute gıttım ya hoca okurken bende onunla beraber ezbere okudum.hocada farkettı dudaklarımdan.sen bılıyomusun yok dedım cevırıden okuyorum.nıye ogrenmıyosun dedıbişey dıyemedım.ama tesbıhlerımde sayı karıstırıyorum bazen oyuzden onları ılk okuyodum sımdı hepsı yarına kaldı ama yetıstırırım inşallah

evet kuzum üstüne görme diyolar buna
bak kadın dogum bolumu falan var burada mesela oraları bos kaldıgında okuyabılırsın cok guzel bılgıler var aslında

evet kuzum üstüne görme diyolar buna
bak kadın dogum bolumu falan var burada mesela oraları bos kaldıgında okuyabılırsın cok guzel bılgıler var aslında
tamam canım tşk ederim bilgi verdiğin için tam olarak bilmiyorum p.tesiden beri kullanıyorum ondan önce çook arada nadir dir kadınlar klübünü kullandığım,
bide herkez 4444tefriciye duası var onu okuyomusunuz ? yada 4444 defa dua okudunuzmu aslında ben düşünüyorum
ama tam kararsızım perşembe gecesi 1000 defa duamı okuyabilirsem nasip olursa bunuda denemek istiyorum

canım bak bızım gıbı gulucuk işaretleri yapmak istıyosan yanı bunlardan
sag üst köşede kullanıcı kontrol panali yazıyo ona tıkla
sonra acılan sayfada seceneklerı duzenle yazıyo ona tıkla
çeşitli secenekler bolumunden mesj editorunu standart tollbar olarak işaretle.
sayfayı ındır ve kaydet de sonra bızlere mesaj yazarken bu gulucukler cıkacak canım tamammı

Son düzenleme:

hayalotum masalalh yasinimi ezberledinnvalla sen cok zekisinerken evlenmeseydin dr bilem olurdunn

doru böyle yapilacakk

Yok beyaaaa bebek falan diiil yani herşeyi ona bağlamıyorum ilk defa olunca nooolluyoz dedim bi kalktım eşofmanın cebi varda telefonumu koydum dedim telefon olmayınca ne bileyim ya garip bişey anlatılmıyoki :44:

Bilmeyorum canim o zaman

Ne güzel bende öyleyim canim yasin ilk iki sayfasini rahat ezbere biliyorum cocukken bir ögrenmistim öyle kaldi ezberde, geri kalani da seri okuyorum okudukca aciliyorum ... Masallah sana canim benim ne guzel bak hocanin bile dikkani cekmis , ben tesbihlerimi telefona yaziyorum ne kadar okudugumu o yuzden unutmuyorum , iphone me tespih indirdim ne cektigimi ona gore sayiyorum ..

yok kuzum bız gurbet kızçemle dua topıgındeyız
orda arkadaslar arası yasin okuyup salavat getırıyoruz sırayla ama tefrıcıyeyı hıc okumadım .ama dua okumak guzel herbırı bırbırınden guzel .rabbımde kabul eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…