- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.621
yaw burda bölme falan yok hangi yazıyı görüyosan ona yorum yapacanhoşgeldın hancekımmmm
:))) kızlar sizler nerelisiniz ben aslen izmir
vawww yörük kızısın yanicok guzel olurmuş yörük kızları neguzel kızçem
hala yörükler varmı kızçem.
sonserim bende angaraliyimmm
en son dinledigim türkü ise angaranin baglari
deprem olmasın bıtanem allahım korusun ama aklıma o geldı:44:
ben aslen edirneliyim.aslında bulgar göçmeniyiz .anne tarafındanda yunanıstan göçmeniyiz ama çok eskilerdendoğma büyüme istanbulluyum canım
ozaman hep barabar türkü söyleyelim gari :)
Angaranın bağları büklüm büklüm yolları :))
muhabbetiniz çok güzel ya :)hayalotum sende cok memleketlisin hepsinden almiisindir biraz....bi yemege bilem neka cok malzeme koyarsan oka güzel olur ..sende güzelsindir eminimm
sen nasılsın kızçem.okuyabıldınmı dualarını
Yaaaa ben bişey diyeceğim ama gülmeyin sakın ilk defa olunca hem korktum sonra bi anlam veremedim neden olduğuna,yemekten sonra koltukta otururken bi titreşim oldu sanki 10-15 saniye süren koltukta telefon var sandım baktım benim örgüden başka bişey yok ama o benden geldi neden niye olmuştur bi fikri olan yada kendisinede olan varmı??
Ok sağol bebeğim ay ne bileyim ya birden kendimi veremeyince konu bölüyormuşum zannettim
hepimiz kardeşizzzzz:))) bikere daha sevindim köylü kızı olduğuma bunları duymak güzel
alaala belkım sen cok kendını kaptırdın bıtanem.bendede olur bıtanem ama düşüyomusum gıbı olur bıyerden genelde uykuda olur insanlara ama ben otururken bıle oyle oluyomusum sankı:26:Bugün ara ara oldu çok şaşırdımda hiç olmamıştı böyle son seferki uzun sürünce korktum.Burdan çok tır geçer evin yolundan onlar her geçtiğinde bi tık sallanır ev ama öyle değildi işte içten gelen bişeydi sanki anlatamıyorumki
hayalotum sende cok memleketlisin hepsinden almiisindir biraz....bi yemege bilem neka cok malzeme koyarsan oka güzel olur ..sende güzelsindir eminimm
ben çok seviyorum bu şarkıyı düğünlerde çok çalıyolarsonserim biliyo bu türküyü
Sukur iyiyim canim , canim yasinlerim kaldi simdi birazdan yatmadan 2-3 kere okuyacam insallah kirmizilar gelmeden sabah yarin okuyacam
Allahallahh neden oldukii , bendede olur o arada icim titrer bir anda.
tam bizim havalar neka guzel neka guzleBende sever oldum o şarkıyı:)))
Benim düğünümde yenge hatın bi türlü angara havası çaldıramadıydı:))
İzmirde hep roman havası moda:))
Hatta hala aklımda şarkılar ayağına pembe şalvar giyer kollarını kaldırsa o bile yeter,onun adı narinde anasıda güzeel kollarını kaldırsa o bile yeteeeerrr:))))))))
muhabbetiniz çok güzel ya :)
insanı güldürüyorsunuz alıştım artık kadınlar klübüne önceden hiç girmiyodum bi kaç günden beri aranıza katılıyorum ama çok memnunum stresim azalıyo bayan bayana sohbet etmek dertleşmek güzel kızlar
Anlatamadımki bitanem ya iç titremesi gibi değil sadece oranın içinde olan bişey gibi sanki
Sukur iyiyim canim , canim yasinlerim kaldi simdi birazdan yatmadan 2-3 kere okuyacam insallah kirmizilar gelmeden sabah yarin okuyacam
Allahallahh neden oldukii , bendede olur o arada icim titrer bir anda.
haaaaaa cok tuhaff insallah bebek vardir
yok kuzum valla ben sazan gıbı dalıyorum olaya benım gıbı balıklama atla
hepimiz kardeşizzzzzyaw hepimiz köylüyüz kim şehirliki.he holdıng sahıbı olursan bıraz şehirlilikten kaparsın sanırsam
alaala belkım sen cok kendını kaptırdın bıtanem.bendede olur bıtanem ama düşüyomusum gıbı olur bıyerden genelde uykuda olur insanlara ama ben otururken bıle oyle oluyomusum sankı:26:
he kuzum heryerde bagım varyaw güzellik 5 para etmez gonuller bır olsun o senın guzellıgın bıtanem
tam bizim havalar neka guzel neka guzle
aaaa her topıkte yok bak bıtek bızım topık guzelsende bızle kal hep gıtme hıc kızçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?