- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.721
gunaydın kızçelerimgunaydın gurbetkızçem ama gelınce konusuruz artık cıkmak uzereydım cunku öpüyorum
napim canım bende 6 da kalktım eşimi yolldım yattım uyku tutmadıbakındım evde ama sıkıldım yaww havada çok rüzgarlı uuuğultudan kulaklarım cınlıoo sen napyo gurbetim işten arıcakları dı ne olduu:26::26:
Bende aynen uyuyamiyorum su is meselesi canimi sIkmaya basladii , hic bir yerden gelir yok esim de calismiyor ay sonunu dusunuyoruz, altinlarimi bozduracam bu gidislee, yapacak birsey kalmazsa.. aramadi canim 10dk bi ariyorum adami acmiyor yaa.. söz veryor isii ardindanda geri donmuyor..
kıyamamm üzülme canım demek iyi biyer değil orası olsa şimdideye kadar arardı seni neden cevapsız bıraksın hem düşünsene başladığını ve maaşını alamadığını :26::26::26: vardır bi hayır buarada nerde yaşıorsunn canımmm
Ya canim eski is yerim yazn hep calistim , isim cok guzel ve rahat .. devlet isi canim o yuzden israrla ariyorum . herseyde varda bir hayir ama iste ay sonunu dusunuyorum .
anladım bitanemm ozaman kovala adamı bende olsam bende senin yaptığını yapardım yukarda Allah varya böle bahsedilen iş bulmak ve hele devlette iş bulmak çok zorr ben hala deniorumm ama bıraktım artıkbakalım bende 8 yıldır hep çalıştım ttailim bile olmadı doğru dürüst şimdi 1 haftadır evdeyim :26::26: insan çalımaya alışında evdede rahat olamıor yaww
Eki Görüntüle 626532
bak keyfin gelsin sanada türk kahvesi yaptımmhancekim geç kaldı bu sabah artık öğle kahvelerine ondan içerisss
Aha baskasina ulastim , yarin gidecem bakalim is duruyormus sana soz verdiyse yardim ci oalcak diyor ,, insallah yarin bi gidiyim isyerine..
ayyy canimm sagol kahve icinde, dur az olsa keyfim yerine geldi ... bende kahve yapiyim iciyim biii , ardindan kuranimi okuyacam..
Günaydın kizlaaar,bensiz kahvemi içiyorsunuz askolsuuunEki Görüntüle 626532
bak keyfin gelsin sanada türk kahvesi yaptımmhancekim geç kaldı bu sabah artık öğle kahvelerine ondan içerisss
Sagol canim benim,,, Sen devlet iisinde ne is yapiyrdun canim? calisirken?
Günaydın kizlaaar,bensiz kahvemi içiyorsunuz askolsuuunAnnemdeyim telefondan girebiliyorum böylede zor oluyormuş.İlhannazim ellerine sağlık bitanem çok lezzetli olmuş mmmmm.
Canim ben 3 kere yasinimi okuyum gelirim canm birazdan aksamada 3 daha okuacam cunku dun aksam okuyacaktim okumadim simdi okuyum gelirim hemen..
Eki Görüntüle 626532
oyyyyyyyyyyy tatalımm hoşş geldinnnnben seni çok bekledimmm yaww gelde yap ellerşnden içek dieee ama baktım yoksun gurbetimin güzel haberine patlattım bende bi kahveee afiyet olsunn canımmmmm selam söle anneyee öptüğm o gü kokan elllerin dennn
Kızlar hepinize iyi günler. Ya benim sol kasığım hep ağrıyor nedenki acaba:2:
Selammm canim , batin ne zamandi .. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?