Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben aslen edirneliyim.aslında bulgar göçmeniyiz .anne tarafındanda yunanıstan göçmeniyiz ama çok eskilerdendoğma büyüme istanbulluyum canım

bende bulgaristan göçmeniyimm canım ama orda doğdumm burada yaşında gelmişizzz şimdi yazları gidiorum aarada

maşşallah hayatotumm bu kadarı bile çok güzel bende okuyacağım yasin inş. Rabbim dualarımızı kabul etisn

dua topiğine bende bakayım dua okurum bende

Rab bim kabul etsin canlarımmm

ohh okudum rahatladımmm bende gideyim kahvaltamı yapem sonra azcık uzanamm madem canlarımmm sizi kocamannnn öpüyorummmmmmmm gününüz aydın ve güzel olsunnn inşallahh

gecmisi okuyamadim ama eminimki kbirsuru gecmis olsun dilegi yazilmistir.sagolun canlarim.babam daha iyi su an cok sukur.hareketlerinde bir problem oldu.yavaslama oldu falan cok korkuttu bizi.hem.psikiyatriye hem norolojiye gittik.bisey bulamadilar ama 15 gun sonra tekrar norolojiye gidicez.kapsamli arastirirlar umarim.yaşindan dolayi olabilirmis ama daha 65 yasinda yaa.annesi 100e merdiven dayadi masallah sapasaglam.biraz tedirginim ama elden bisey gelmiyo.abimi kaybettikten sonra cok cöktü zaten.belki de onun etkileri.
İste bole canlarim.bu ara pek gelemiycem kusuruma bakmayin.opuyorum hepinizi

Slm cnm baban icin gecmis olsun yine , dua etmekten başka birsey yok cnm benim dualarımız seninle . Allah acil şifa versin inşallah :) sende kendine dikkat et

Evet canm Türkiye de böyle.ne yalan söyleyim bende hiç memnun değilim Dr um dan.evime çok yakın yürüme mesafesînde.dr güleryüzlü ama zorla konuşturuyom sanki.sormadan söylemiyor.sağlık ocağında ki Dr bana göre daha iyi valla.dr a her gittiğim de para ödüyorum.10 gün de bir de gitse.her gidişin de oduyorsun.muayne ücreti ayrı tahlıller için ayrı para ödüyorsun yine de herkes suratsız.orda sekreter olanlar bile sanırsın hastane onların

geçmiş olsunn cnmm babacına Rabbim acil şifalar versin inşallah kendine çok iyi bak öpüyorum

benim dedğim dr mu kötü yorum almış cnmmm aaaa hiç haberim yok bana çok çvdüler google amcada iiyi yorumlar olkkuudmmm canımm bilemedim şimdi yaaa:26::26::26:
yok bıtanem bana önerilen doktor almış seninkisi bi melek
he kuzum aynen öyle oldu ama ikna ettim çok şükür

bebegım benım üzülme rabbım sıfa vercek ınsallah.yanında olun kuzum dualarımız senınlerabbım saglıklı uzun omurler nasıp eylesin canbonum

kızçeler dün gece eşimle konuştuk.dünkü kararsız olduğum doktora bi git dedi.hiçmi boşyere para harcamıyoruz tabıkı doktor doktor gezcen en ıyısını bulcan dedı.bende dedım annemın ordaki doktorada gıdeyım ozaman dedımbiraz düşündü tamam sen önce buna gıt ondan sonra dıgerıne gıdersın dedı.işte büle içimden hiç gıtmek gelmıyor aslında buna ama yınede bı sansımı denıyım belkı benım hoşuma gıder.:26:ben evden cıkıyorum sımdı artık gelınce yazarım olanlarıinşallah ilgilenir benımle tek duam bu düşündüklerimi anlatmayı başarabilirsem ne mutlu bananeysem haydık öpüyorum herkesi

Hosgeldin canim aynen herkes uyuyor gaiba sen napiyorsun?

napim canım bende 6 da kalktım eşimi yolldım yattım uyku tutmadı bakındım evde ama sıkıldım yaww havada çok rüzgarlı uuuğultudan kulaklarım cınlıoo sen napyo gurbetim işten arıcakları dı ne olduu:26::26:

benim dediğime mi gidirunsun canımmm hayırlsıı olsun inşallahhh rabbim yüzüne gülsün inşallah memnun kalırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…