Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habersız oldugum bebegım kayıp gıtmiş ellerımden , tutmaya fırsat bıle vermemiş annesıne yaramaz cok gozyası doktum yavrum sana hem bu gece hem tum gecelere , baban arkasını donup uyurdu ben gozyaslarımla o yastık su gıbı olana kadar aglardım ,cok yaptı aılesı bana arkamdan gulduler ınadına sustum katlandım kepenkler cektım dudaklarıma artık susamıyorum annem ıcım kan aglıyor bu gece onlarınsa kahkahalarını duyuyorum odamdan ,su yastıgım dıle gelsede anlatsa sana gozyaslarımı susamıyorum annem

Canımın acısı cok dayanmaya mecalim yok , yüregım cok yannız kaldıramadıgım yukler cok fazla omuzlarım nasır tuttu kaldırmaya cabalamaktan gozyasım kurumuş annem aglıyamıorum bılsem kıyarmıydım sana yolunu bu kadar gozlemişken ,bırde senın yukun bındı omuzlarıma ama hepsındende agır oldu bu

kalbımı hergun parcalayan bu yedıgını babanın evınde bıle yıyemessın dıyen kaynanam aayakta alkıslıorum seni ,eltımın bebegını kafama vururken buyuten kayınpederım ellerınden opuyorum seni , sureklı tek gelınım deyıp ortada donen eltım basımeın ustunde tasıyorum senı ,sevgılı gorumcem gerdek hazırlıgını bıle bana yaptırdıgın sonrada benı koseye fırlattıgın ıcın ell ustunde tasıyorum senı ,vucudumu ısgal eden gozumden yası eksık etmeyen varsayım aılem ne mutlu sızlere benı yıktınız zonunda

:2:

derler ya cocuk olsak ben onuda ıstemıyorum aslında; annem babam ablamla bızı kenara ıtıp kardesımızı kucakladınız hep ,ablam bır yuva kurdu ama mutlu degıl sureklı basında anne babasının sahıpsızlıgınden yararlanan ınsansı hayvanlar var , bende kurdum yuvamı ama akbabalar mutlluk menusunu cekemıorlar pencelerını cıkarıyorlar mutluluk kalkanımda yok artık savunamıyorum kendımı ıkı kardes ortada top olduk bırı rabbımın verdıgı evladı erkek olsun dıye kıza hayatını zından eder bırıde eksıklıgımı yuzume vurmaktan cekınmez ,ne ıstıyorsunuz nankorler 4 4luk olamayız ınsanız elımızde olmayan sebebler dogrultusunda bızi ıpe atmaktan vazgecın doyumsuz nankorler

üzülme canım allah büyüktür gene olurr kısmet böleymiş sana bişey olmasın inşallah veren Allah allan Allah vardır bir hikmeti bende yeni kaybettim evladımı :2::2: acın derin için yanacak elbet ama çok toparlanmalıısn ne kadar çok hızlı toparlanırsan o kadar çabul hamiş kalırsın... Bak kendine dikkat eder iyi beslenirsen düşük sonrası daha kolay hamile kalınabiliyormuşş inşallah gene olucakkk mevlam büyüktürr

sen içini rahat tut canımmm ne ekersen onu biçersin Rabbim verir hepsinin cezasını .... kimsenin nankörlüğü kalmaz yanına kim ne yapırsa iki katını versin Rabbimm.....

kader bitanem bilsen yaparmıydnn kendni suçlama ne olur herşeyde vadır bir hayır şimdi daha güçlü olmalısın daha çabuk toparlanmalı sana kim gülüorsa onlra inat dimdik ayakta dıurmalısın boşver herkez ne hak ediyorsa onu bulur zaten herkez insana düşsünde güleyim die uğraşır güldürme kendini onlara inat toparlan hemen Allah havale et Rabbim güleni gülünecek hale getirir sen yeterki isyan etme iyi düşünnn

hayırlı sabahlarrr canlarımmmm
uyku tutmadı yawww geldim eskileri okuyayım die akşam başım ağrısından giremedim çokk kaynatmışsnız çokkkk

benim dedğim dr mu kötü yorum almış cnmmm aaaa hiç haberim yok bana çok çvdüler google amcada iiyi yorumlar olkkuudmmm canımm bilemedim şimdi yaaa:26::26::26:

haaa anladım ben csnım yorumlaro birleştirdim ve anladım eniştem düzgün beyimi kıskandı yawww kız kıskankmasınn adamcağızz çokk iyi zaten hiç labali değilmişş öle gayet seviyeli ciddi bir dr muş inş. memnun kalırsın canımmm

ya canım bu doktor sonuçta erkek kadın önemli değil önemli olan sizin biran evvel bebeğinize kavuşmanız..sıkma canını düzelr inşallah

doğru diorsun cnm önemli olan evlatlarımıza kavuşmak kadın erkek ne fark eder derdime derman olsunda

haylrlısı olsun canımmm inşallah iyi sonuçlar alırsınnn

hahahahah çokkk güselmiş yawwwwwww:90::90::90::90::90::90:

:26::26::26: canım bilirim o işteki stresin memnuzsuzluğun kötü olduğunu bende sevmeye sevmeye yıl dayandım ama sonunda çektim resti çıktımm sende daha yl yakınken dön madem memnyun değilsin başka yer bak yoksa inan çalıştığın zaman sana orası ezyet verir
buarada sen de bİşy yok değilmi kaza büyük olmasınn amann Rabbim korusun hepimizi

en doğrıu karar caun hayırlı osunnn inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…