- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.681
rica ederim bitanem...
hayirli olsun sonserimvalla seni bekledim yaptigini görmek icin simdi icim rahat cikabilirimm
habersız oldugum bebegım kayıp gıtmiş ellerımden , tutmaya fırsat bıle vermemiş annesıne yaramazcok gozyası doktum yavrum sana hem bu gece hem tum gecelere , baban arkasını donup uyurdu ben gozyaslarımla o yastık su gıbı olana kadar aglardım ,cok yaptı aılesı bana arkamdan gulduler ınadına sustum katlandım kepenkler cektım dudaklarıma artık susamıyorum annem ıcım kan aglıyor bu gece onlarınsa kahkahalarını duyuyorum odamdan ,su yastıgım dıle gelsede anlatsa sana gozyaslarımı susamıyorum annem
onları allaha havale ediyorum ağlama arkadaşım içimi sızlattın gece gece seni okadar iyi anlıyorumki .rabbime sığın en kısa zamanda ferah kapısı açsın sana insallh.
habersız oldugum bebegım kayıp gıtmiş ellerımden , tutmaya fırsat bıle vermemiş annesıne yaramazcok gozyası doktum yavrum sana hem bu gece hem tum gecelere , baban arkasını donup uyurdu ben gozyaslarımla o yastık su gıbı olana kadar aglardım ,cok yaptı aılesı bana arkamdan gulduler ınadına sustum katlandım kepenkler cektım dudaklarıma artık susamıyorum annem ıcım kan aglıyor bu gece onlarınsa kahkahalarını duyuyorum odamdan ,su yastıgım dıle gelsede anlatsa sana gozyaslarımı susamıyorum annem
derler ya cocuk olsak ben onuda ıstemıyorum aslında; annem babam ablamla bızı kenara ıtıp kardesımızı kucakladınız hep ,ablam bır yuva kurdu ama mutlu degıl sureklı basında anne babasının sahıpsızlıgınden yararlanan ınsansı hayvanlar var , bende kurdum yuvamı ama akbabalar mutlluk menusunu cekemıorlar pencelerını cıkarıyorlar mutluluk kalkanımda yok artık savunamıyorum kendımı ıkı kardes ortada top olduk bırı rabbımın verdıgı evladı erkek olsun dıye kıza hayatını zından eder bırıde eksıklıgımı yuzume vurmaktan cekınmez ,ne ıstıyorsunuz nankorler 4 4luk olamayız ınsanız elımızde olmayan sebebler dogrultusunda bızi ıpe atmaktan vazgecın doyumsuz nankorler
kalbımı hergun parcalayan bu yedıgını babanın evınde bıle yıyemessın dıyen kaynanam aayakta alkıslıorum seni ,eltımın bebegını kafama vururken buyuten kayınpederım ellerınden opuyorum seni , sureklı tek gelınım deyıp ortada donen eltım basımeın ustunde tasıyorum senı ,sevgılı gorumcem gerdek hazırlıgını bıle bana yaptırdıgın sonrada benı koseye fırlattıgın ıcın ell ustunde tasıyorum senı ,vucudumu ısgal eden gozumden yası eksık etmeyen varsayım aılem ne mutlu sızlere benı yıktınız zonunda
Canımın acısı cokdayanmaya mecalim yok , yüregım cok yannız kaldıramadıgım yukler cok fazla omuzlarım nasır tuttu kaldırmaya cabalamaktan gozyasım kurumuş annem aglıyamıorum bılsem kıyarmıydım sana yolunu bu kadar gozlemişken ,bırde senın yukun bındı omuzlarıma ama hepsındende agır oldu bu
berayım suedam keserım ilhannazım nasılsınız hoşgeldınız
kızçelerim bi akıl verin şu hayalotunuza ya
şimdik ben bana tavsiye edilen doktora randevu aldım.yarın 12.40 saati ile.yanlız netten girip araştırım kadının bilgisi normal derecede.ama kkda bulunan yorumlar çok kötü.gerek hastane gerekse doktor :26:hastanenın bakımsız oldugunu bılıyodum ama kımden duyduysam ıyı bı doktor denıldı hep.ama bu kkya yazılanlar neyın nesı .kkda 5 sayfa boyunca 3 kısı begenıyorum tavsıye edıyorum demıs gerı kalan basmış kalayıböyle oluncada randevumu iptal etsemmi napsam sizce.kendi doktorumla kıyaslayınca benım doktorumun yanında halt etmiş.begenı zevkı kısıden kısıye degısıyor tabı.ama kotu hıssettım kendımı.ilhannazımda tavsıyede bulunmustu ama gerekcelerım cok aynı doktorda hamıle kalabılırsemde devam etmek ıstıyorum buyuzden hala ondada kararsızım:26:medıcana hastanesınde bı doktoru daha tavsıye etmısler ama bu sefrde esımın kıskanclık krızı tuttu.nerden cıktıysa bu aksam ıcınden cıktı bırden şimdi ben okudugum yorumlara bakaraktan bosu bosuna gıdıp para yatırmakta ıstemıyorum.ya ben napım sızce beklimmi yine kendi doktorumu.kendi doktorumdan baska nıye doktor arıyosun derseniz eger kaç aydır kıstle ugrasırken yumurtanı yakalamaya calısııyorum iğne için dedi.bu ay hapı kestı ama yumurtlama takıbıne cagırmadı beni.buarada nıye bana klomen vermıyo hiç diye düşünmüyo degılım yumurtlama tembellıgı varken:26:bunları sordugumdada kistleri bahane edıyodu hep.eee madem kistle hamıle kalıcaksam eger artık klomen vermesı gerekmıyomuydu sızce.:44 kudukça aklım karışıyo ya.evet bebegım yoklugu artık eskısı gıbı yıkmıyor ama tedavım sızce cokmu gec işliyor yoksa banamı oyle gelıyor:26:
yaw kuzum haklısın ben bu adamı bugun de ıkna ederım ben randevu aldıktan sonra vallahı çıngar cıkar evdeama haklıyım dıme kuzum bı baktırıverıyım artık loorımde aynı seylerı soyleyığp durdu zamanında ama yaw doktora bıle acıkcası üzülürmü korkusuyla bakıyom haksızlık etmıyem dıye.yaw nolcak benım bu halım.doktor benı 3 gunde unutur vallahı delı olmassam ıyıdır buakşam.bu doktoru bayadır onerıyolar bana gıden 3 kısı var 3üde onda dogum yaptı ama bırı dedıkı egerkı mantıgına yatmassa dınlemıyo dedı.iyi gerekçe bulman lazım.bene ıstıyorumkı ben soru sormadan doktor bana bılgı versın agzında laf almaya ugrasmayayım:26:bu durumda tek secenegım ılhannazım onerdıgı doktor kalıyor.ama oda uzak işte. çok doktor var kuzum anlatamam sana ama hepsi özel muanede ya en düşüğü muane parası 100 250 arası.buna para dayanmaz.zaten benım gucumde yok okadar.
ya canım bu doktor sonuçta erkek kadın önemli değil önemli olan sizin biran evvel bebeğinize kavuşmanız..sıkma canını düzelr inşallah
yaw ben fizigemi gidecektim kafam karisti simdikkk:44::44::44:ama bende su an romatizma varmi bilmiyorumkifizige cikinca gidilmeyecekmiydi
hayalotum ben simdik 05.03.2013 te bi proftan randevu aldimadam arastirdim ve sordum sekreterine romatizmal hastaliklar lupus ve ic hastaliklar uzmani ayrica pihtilasma uzmani..ben simdik ona gidecem sadece..oda napar bilmiyomki ben...... mr cektiri kanmi alir fizigemi gönderir bilemiyorumki bu is nasil cözülür..ondan bi sonuc alincada erkek kadin dogum uzmanindan randevu alacam..adam düsük uzmani ayrica pihtilasma uzmani..
simdik unutma bunlari baska gün sözlü yapacam tememmiiii
Kocanız Bilgili Olursa !
Karı koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.
Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.
Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır. Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:
'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar.
Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.'
Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir:
-'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.
Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor?
Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:
'Teolojik olarak Allah'ın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum.
Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum.
Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum.
Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.
Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum.
Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor?
'Gerizekalı Necatii, çadırımızı çalmışlar!!!!!!
Allah razı olsun güzel dualarınız için kızlar,bebek istiyorum olmuyo bunda muhakkak bi hayır vardır yada zamanı var diyorum...
p.tesi günü işe başladım işyerimden memnun değilim,buzamana kadar çalıştığım ofiste erkek hiç olmamıştı burda var ve ben çok huzursuzum, çok moralim bozuk
p.tesi işe girdim dedim ya hiç kimse bana iş öğretmedi kendi çabamla yapıyorum...
çok moralim bozuk çok stresliyim çok kızıyorum ama hep içimde tek başıma yaşıyorum duygularımı eşimden korkuyorum...
bugün akşam iş çıkışı gelirken herşeyden soğudum dolmuşta kendi kendime içimden kızıyodum trafik çok kalabalıktı içimden çarpsın dedim saniye geçmeden bulunduğum dolmuş bi arabaya çarptı
Allahım kötüsünden korusun eşime biraz önce konuştuk işe gitme dedi ortamı beğenmediğim için işten ayrıl dedi,
nasipse işe yarın gitmicem
Allahım çok büyük Allah nerde darda olan varsa yardıma muhtaç olan insanlara yardım etsin canlarımmm sizinle konuşunca içim rahatlıyo iç sıkıntım geçiyo
Allah ne muradınız varsa versin ilk olarak hayırlı sağlıklı ikiz versin hepimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?